За парите и семейството

• 52 283
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 035
Ла Сомбра- много често се шегуваме с моите приятелки Simple Smile Аз обожавам да чистя и да подреждам , ей така разтоварва ме. Но като се стигне до яденето ме втриса. Друга пък готви, а мрази да бърше Simple SmileТа ако ни съберат в едно би станало чудесно.
Сега мажа ми готви (силно казано) и подрежда. Онзи ден ме гледа с влажен поглед и ми се жалва -"Ох, то не било толкова лесно "

# 1 036
Никой ли няма да коментира статията за оная държанка с 325-те долара на месец? Интересен случай е, хем се оплаква, че била подтисната, хем той й платил скъпо обучение...

# 1 037
Темата съвсем е залитнала в крайности.
Едната реве 'що искате да изкарвате наравно с мъжете' през 2 поста, а никой друг не пише нищо за това.
3 други говорят за втора и трета работа. Вие работили ли сте на 3 места? Или поне 2? Или поне да сте виждали такъв човек?
Мъжете обясняват някакви странни неща за пари и глупави нископлатени жени.
Като изключим тук-таме някоя забавна реплика, повечето мнения са супер хиперболизирани и повърхностни. И даже звучат неизпробвани лично, ми ей-така, локуми да се разтягат. 

Е, ай ся! Имена и договори ли да ти извадим Simple Smile

# 1 038
  • Агент под прикритие
Темата съвсем е залитнала в крайности.
Едната реве 'що искате да изкарвате наравно с мъжете' през 2 поста, а никой друг не пише нищо за това.
3 други говорят за втора и трета работа. Вие работили ли сте на 3 места? Или поне 2? Или поне да сте виждали такъв човек?
Мъжете обясняват някакви странни неща за пари и глупави нископлатени жени.
Като изключим тук-таме някоя забавна реплика, повечето мнения са супер хиперболизирани и повърхностни. И даже звучат неизпробвани лично, ми ей-така, локуми да се разтягат.  
Правилно, ключ на темата Grin

# 1 039
Е, ай ся! Имена и договори ли да ти извадим Simple Smile
Не, но не смятам, че хората тук, говорещи как може да се почне на второ и трето място работа, всичките са го правили, че и на щатни длъжности.
И аз мога да почна да превеждам след работа. Само че преводи с моя език падат веднъж на полугодие. Като въведат общите за ЕС бланки за актовете за раждане и пр., и толкова няма да пада.

# 1 040
Никой ли няма да коментира статията за оная държанка с 325-те долара на месец? Интересен случай е, хем се оплаква, че била подтисната, хем той й платил скъпо обучение...
Не ми е присърце темата, сори.

# 1 041
Аз познавам много такива, на щатни и нещатни. Професия, ко да прайш, ти искаш всички ли?

# 1 042
Аз познавам много такива, на щатни и нещатни. Професия, ко да прайш, ти искаш всички ли?
Ама ти за лекарската професия говориш, нали? Там някак трудно ще умреш от глад, ако останеш без провайдър. И поначало трудно ще имаш провайдър, ако си в сферата. С две думи, не е релевантно.

# 1 043
Интересна тема отваряш, Gal, дали има връзка между стоенето на една неработеща жена в къщи (и за да сме в темата, без финансово участие в семейството/двойката) и нейната професия? Simple Smile

Отново от лични наблюдения, в България и навън, жените лекари не остават в къщи.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 09:21 от Iza_

# 1 044
Аз все пак питам има ли разлика между това провайдърът да плати магистратура vs бюст.

# 1 045
Ух, не знам колко е интересна темата, но очаквам някой да разкаже една серия за една приятелка на д-р Куин, дето си останала вкъщи, представяйки го за 'това правят истинските нееманципирани женствени жени в чужбина' ...

# 1 046
Ух, не знам колко е интересна темата, но очаквам някой да разкаже една серия за една приятелка на д-р Куин, дето си останала вкъщи, представяйки го за 'това правят истинските нееманципирани женствени жени в чужбина' ...
А д-р Куин не си е останала в къщи? Simple Smile

# 1 047
Сирена, защо уволнихте жената дето пазаруваше по списък?
Ох, стига си я карала да внимава в подробностите.

# 1 048
А д-р Куин не си е останала в къщи? Simple Smile
Д-р Куин работеше вкъщи, ако не помниш.
А след като разбра, че приятелката всъщност не завежда отделение, прояви спокойствие и разбиране Simple Smile

# 1 049
Когато има факти, дори няма нужда да се внимава в подробностите. Човек трябва да е внимателен, когато има елемент на липса на факти Wink

Gal, благодаря за уточнението! Ако говорим за същия сериал, признавам, че не съм го гледала (затова и попитах), имам някакъв блед спомен само, че Дж. Сиймур се разкарваше с някакъв кон (или каруца Rolling Eyes ), но, все пак, е работела, не е разчитала на Добрата Съдба.

Общи условия

Активация на акаунт