За парите и семейството

• 52 268
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Куциндрел
Аз съм го гледала този сериал, ама не помня много подробности, само веднъж като направи кръвопреливане докторката и дърдореше как може всичко да е наред, ама може и да не е.

# 1 051
Всичко е фейк, аз не съм аз, нямам и ден трудов стаж и съм с гимназиално образование, да.

Пак да повдигна въпроса: ако жената използва провайдър, за да напредне, примерно като се изучи, това същото ли е, като да й купят силикон?

# 1 052
Д-р Куин беше много работлива, а даже и няколко деца гледаше май - не нейни.

# 1 053
Д-р Куин е герой от сериал, да не забравяме, че сценаристите могат всичко да напишат. То ако заговорим за Капитан Марвел - ехей, жена и половина. (това като отворихме темата кое е фейк...след хипотетичната употреба на бормашини, сега заговорихме вече открито за приказни герои, за да си кажем на теория колко са велики жените. Да си говорим обаче за ежедневната практика...)

# 1 054
  • На топло в неговото сърце.
Айде и сериалите ли ще коментираме?Темата май пак се изчерпа с едни и същи коментари!

# 1 055
Всичко е фейк, аз не съм аз, нямам и ден трудов стаж и съм с гимназиално образование, да.

Пак да повдигна въпроса: ако жената използва провайдър, за да напредне, примерно като се изучи, това същото ли е, като да й купят силикон?

Провайдър. Не разбирам. Въобще живеем в друга Вселена. Когато забременях мъжа ми ми плати магистратурата, защото вече спрях да работя. Беше скъпа. Никога не съм се замисляла над това, нито пък той. Трябва да му се отплатя в натура ли , как  ?

# 1 056
Айде и сериалите ли ще коментираме?Темата май пак се изчерпа с едни и същи коментари!
Опитваме се да не говорим за Сирен.
Вчера тя любезно напомни, че темата не е за нея Simple Smile

# 1 057
АААААА това съм го пропуснала.

# 1 058
Като се замислиш, точно в натура си му платила. Да, има любов и емоции, но хората се събират с такива, от които имат и конкретни ползи, според целите си.

Не аз започнах да говоря за Д-р Куин, освен ако това не е някаква кодова дума, не очаквах, че наистина е за героинята от сериала.

# 1 059
Аз не съм гледала ползи,просто се влюбих.

# 1 060
Като се замислиш, точно в натура си му платила. Да, има любов и емоции, но хората се събират с такива, от които имат и конкретни ползи, според целите си.

Ами ние не си плащаме Simple Smile. Правим разни работи за удоволствие. Просто аз съм от един друг свят , различен от твоя.

Доктор Куин , ех. Бях много малка, когато го даваха. Имам някакви бегли спомени.

# 1 061
Е, в моя свят за всичко си водя двустранно счетоводство.

Не си плащате, но всеки допринася с някаква стойност. Има обмен, както и да го наричаш.

Впрочем тия ританици за принос и пари са по-присъщи на млади двойки. Никой мъж, видял жена си да му изгледа децата, не би я нарекъл паразит, нито би я юрнал примерно да работи предпенсионно, само и само да е на работа - ще плати едни осигуровки и така...

# 1 062
Сиренче, ти наистина си живееш в твоя паралелен свят.

Представи си, че някой жени работят не защото някой ги е юрнал или нарекъл паразит.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 10:36 от R-dna

# 1 063
Е, в моя свят за всичко си водя двустранно счетоводство.

Не си плащате, но всеки допринася с някаква стойност. Има обмен, както и да го наричаш.

Впрочем тия ританици за принос и пари са по-присъщи на млади двойки. Никой мъж, видял жена си да му изгледа децата, не би я нарекъл паразит, нито би я юрнал примерно да работи предпенсионно, само и само да е на работа - ще плати едни осигуровки и така...
Защото сте млада двойка ли водиш счетоводство? Simple Smile
Иначе няма да има нужда и ще ти платят осигуровките (по твоите думи).
От тази общовалидна (за теб) "истина" следва да нямаш нужда да ги водиш тези сметки, ако си сигурна, че няма да те нарекат "паразит".

R-da, преди 10000 Сиренови поста назад аз се опитах да спомена, че не всички работят само за пари. Хората, слава Богу, имат различни мотивации.

# 1 064

Представи си, че някой жени работят не защото някой ги е юрнал или намекъл паразит.
Да бе има и такива.Да се чувстваш полезен,сред хора,колектив.А иначе само вкъщи-недоволна! Joy

Общи условия

Активация на акаунт