За парите и семейството

• 52 197
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 290
Сирената твърдеше, че имала и 10 години стаж, а се оказва и че 8 не може да "върже". Тя, вероятно, има предвид, че колективното ядене е част от това да те "приемат" в "колектива", но мисля, това отдавна не е актуално, а и описва по-скоро професионални среди, в които работата не е висококвалифицирана и "нивото" фирмена култура е по-скоро махленско.
Сметките й отново не излизат, защото тя твърди, че е работела за около 1000 лв. Може би й трябва малко досег с реалността, за да твърди каквото и да било за дейности, които отдавна не извършва.

# 1 291
Аз пък случайно си намерих наскоро първия трудов договор - работила съм за 140 000 лева месечно - много ми стана смешно Simple Smile

# 1 292
  • София
Наистина си нямаме работа, за да нищим до откат Сирената. Mr. Green
За нея надуването и снобарията са приоритет- като видя, че Рафи- то не ни повали от възторг, пробута Хепи и я колко страници занимание осигури на форума. Joy

# 1 293
Даже не знаех, че Рафи е вид заведение, свързвам го само с будките за сладолед. Сладоледите ми харесват, предпочитам ги пред другите. Но любимият ми сладолед си остава тип 'смесен' във фунийка от старите бъркащи машини.

# 1 294
  • София /Абсурдистан
Вярвате ли на всичко, което се пише тук Simple Smile

# 1 295
Вярвам за всичко единствено на Сирената!:mask:

# 1 296
  • Куциндрел
Не знам какво значи да те приемат в колектива. В нашата фирма има доста хора и са се разделили на групички за обяд. Тези групички са на принципа - харесва ми да ям там. Никога никого няма да върнат или неприемат в групата. При нас приемане в колектива значи да можеш да се сработиш с хората на работа, а не в Хепи.  Joy Имаме и група на пушачите, при която се мотат и непушачи да "пушат".
На работа сме, за да работим, а не да се обичаме и хич не държа всички да ме харесват и приемат, важното е работния процес да върви, а извън работно време, ако искат може и да ме псуват зад гърба.

# 1 297
Айде сега, на работа била да работи. Знаем те, Цецке, с твоите форнети и костюмчета. Само си търсиш причина да хвърлиш детето. Хаха.

# 1 298
  • Куциндрел
Еленно, аз и костюмчета нямам. Срам ти казвам. Joy

# 1 299
Абе планктонова история.

А хората които ходят на работа за да ядат, какво правят в почивните дни?

# 1 300
  • София
Абе планктонова история.

А хората които ходят на работа за да ядат, какво правят в почивните дни?
Работят? Smile

Ни едно костУмче нямам в гардероба. Но пък имам тениски на Слипнот, Годсмак, Туул и т.н. и ги въртя Smiling Imp

# 1 301
  • Куциндрел
Най-новата нина колежка в началото тръгна с някаквиедин костюмчета, ама гледам вече и тя ги захвърли.

# 1 302
Kажете ми, моля, какво е това "форнет".

# 1 303
Kажете ми, моля, какво е това "форнет".
Май не е филия с лютеница. 

# 1 304
Сирената трябва да каже за форнетите, тя е наясно с всички аспекти на работническото изхранване - от тях та чак до върха на пирамидата Хепи.

Общи условия

Активация на акаунт