За парите и семейството

• 52 596
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 525
Боже, колко ниско падат някои жени, само и само някой да им дава пари за парцали и Дубай.

Не разбирам. Може ли да го обясниш, като за мен ?

# 526
Ами май излезе, че няма какво. То всеки може всичко сам да си направи - всеки трябвало да готви и чисти, да гледа децата, да работи, да печелят по равно. Ако трябва да сме абослютно честни и сексуалните си нужди всеки може да задоволи сам или с помощни средства, а и партньори за един път все се намират. Ако мъжете можеха да раждат, по тая логика нямаше да има нужда хората изобщо да се събират по двойки и да правят семейства, всеки щеше да се оправя сам. Ама не е баш така. Хората се събират за да се допълват и няма лошо да имаш някои очаквания към партньора както и да даваш нещо в замяна, разбира се. Да, всеки може да си сготви или да си изкара сам парите, но какво лошо има мъжът да изкарва парите, а жената да му готви? Ако и двамата са хепи, какъв е проблема? Какво е това мерене чак толкова?

# 527
То и секс може сам да правиш, но някакси не е същото. Съвсвем друго изживяване е като ядеш салата правена от жена.
Забележи, че другите две точки не ги оспорих (макар че има мегдан за оспорване и там). Но това за салатата ме остави безмълвна.
Почувствах се перверзна- обичам салатите, които прави мъжът ми.

# 528
  • sofia
За мен лично, едни мъж може да получи 3 неща от жена, които сам не може да си направи:

1. Секс ( очевидно Grinning )
2. Домашен комфорт и уют ( включва вкусна храна, чиста и подредена къща, жената да е в приятно и весело настоение, или просто да го остави да си гледа мача )
3. Деца ( раждане, гъзобъсане, отглеждане, възпитаване и т.н. )

Аз като мъж, който изкарва повече и мога да издържам жена си, искам та да влага повече време, енергия и усилия в трите точки. Естествено, различните мъже, ще отдават различна тежест на тези три неща. Имал съм период, където жената не работе и аз я издържаш. За мен, това беше най-щастливият етап от нашите взаимотношения - тя нямаше умора от работа, кофти настроение заради стреса, като си дойда беше сготвила и готова за секс .. стуваше си, но уви ...

Да, и после ще ѝ натякваш как нейните деца не са възпитани, как нейните деца не учат, как нейните деца ти теглят една майна......единствено раждането не можеш да го свършиш, но в другото ако не участваш си абсолютен кретен.....ако ще и милиони да изкарваш.

# 529
Аз съм потресена от последната точка, ама на, някои екземпляри го считат за свое право.  Joy Че и не се свенят да го изпляскат.

# 530
Веси, чети внимателно. Казах, че един мъж не може сам да възпита дете. Това означава, че за да се възпита правилно детето трябват и майка и баща, активно участващи.

# 531
Ами, хората се събират по разни причини.

Днес фб ми напомни за първата картинка, в която съм била тагната преди много години - надпис There's nothing more erotic than a good conversation. Та, някой път се събират и щото искат да имат възможността да поговорят със събеседник на тяхното (или по-високо) ниво. Салатата и сексът също са възможни аргументи, естествено. Но общуването в семейството не е само на първично, епидермално ниво.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 18:03 от Параход

# 532
  • София

Ох, Таис Simple Smile Повечето хора не го вярват. Ще ми се да напъхам някой , който много знае само за 30 минути  в един учебен час Simple Smile

Не мисля, че остана някой, който да не го вярва- всички са наясно какъв зверилник е в училище и как учителите нямат право да пипнат и с перо ученика, ако ще да им се изцвъка на главата.
Но, в сравнение с повечето, работещи при частници, плюсът е при вас.
Нормирано работно време- 4 часа в зверилника, ваканции, които никой друг няма платени, осигуровки върху пълна заплата.
Радвам се, че направиха стартовите ви заплати 900 лева- това си е нещо друго вече. Simple Smile

# 533
dnes_sum_888 се забавлява с провокативни изказвания и гледа как се нервят жените, приели нещата насериозно.

# 534
..като си дойда беше сготвила и готова за секс .. стуваше си, но уви

Боже, колко ниско падат някои жени, само и само някой да им дава пари за парцали и Дубай.

Лолита, така е, масово хората не разбират колко стресираща е професията. За мен винаги ще си остане като една от най-трудните, но и смислени, прекрасни професии на света. Особено ако се работи с деца, защото айде, студентите са малко по-лесни. Поне не идват да ни се карат родителите им Smile Hug

Идват, идват, и не само родителите, пресата е от другаде, ако ме разбираш Simple Smile
Преподаването е удоволствие, разтоварва дори, стига да искаш човек да излезе от рамките на ученическия манталитет.
Има ненормиран работен ден, големи отпуски и други благинки, така че - нека не се идеализираме Simple Smile

# 535
  • София
Удоволствие е, Дренка, спор няма, но чак разтоварващо - не. Освен ако не караш през просото, имала съм и такива колеги. Не се идеализираме, говорим си с Лолита. Хубава професия, далеч не за всеки.

# 536
Има, абсуТ. Не се оплаквам, професията има много плюсове. Но най- големият е благодарността на учениците ми и техните успехи.  Нищо друго не може да ме накара да я работя с удоволствие.
Лично аз се бунтувам вътрешно виждайки какво се случва. И да, имам колеги работещи заради благинките. Повярвайте ми, децата го усещат.

# 537
Има ненормиран работен ден, големи отпуски и други благинки, така че - нека не се идеализираме Simple Smile
Това е голяма клопка, която държи доста преподаватели да не напускат работа дори да го обмислят. Свикват с ваканциите и свободното време и ги е страх да започнат друг тип работа. И така минават годините. Говоря за случаите когато работата ги изнервя и парите не ги устройват, но стоят.

# 538
Добре де, аз като съм водил лекции на ученици, никой не ми се е дзверил. Обикновенно, ме гледат и слушат с интерес и внимание .. мисълта ми е, че е както си го направиш. 

# 539
  • София
Не е само това, че не смеят- това им е професията, там се чувстват на мястото си.
От друга страна- имат 4 часа в зверилника и с шеф над главата.
Останалото време са господари на действията си, че и отпуски, каквито никъде няма.
Заплатите им са ниски, но където и да отидат, каквото и да почнат да работят, дали висейки по 10 часа някъде, ще получат двойно заплащане? newsm78
И дали ще могат да почиват когато поискат, и повече от 10 дни?

Общи условия

Активация на акаунт