За парите и семейството

• 52 398
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Именно, партньори. Затова свестните мъже и жени не си взимат трофейни съпруги и съпрузи. Трофеят, колкото и да е млад и привлекателен към днешна дата, също остарява, ставите почват да скърцат, а накрая идват и болестите. При някой и по-рано всъщност, никой не е застрахован.

Unknown lady, пожелавам ти много здраве и сила Hug

# 676
Е, то ако ще е мъж дето ще чака на нейните пари, 1000 пъти по - добре да е сама.
Както казва моя приятелка "Ако ще си отглеждам мъж, ще си го родя, а няма да се омъжа за него"
Съгласна съм, само че ако искаме равнопоставени отношения, обратното важи с пълна сила. Защо един мъж да е задължен да отглежда пълнолетен човек и нямам предвид периода на майчинство.

Не е задължен, разбира се. Само ако искат и двамата и могат да си го позволят. Ако обаче от мъжа се очаква да е финснсово стабилен, главно заради периодите на майчинство, то мъж да има финансови очаквания към жена си и претенции за размера на заплатата й не ми е много...мъжко.
Ами виж, всички имаме различен мироглед. На мен са ми еднакво грозни финансовите претенции към другия.Тъй като аз държа на равнопоставени отношения, за мен е нормално всеки в двойката да бъде финансово независим и точно в такива случаи подкрепата в тежки времена, болест и т.н. е възможна. По същия начин, не ми е ОК мъжът да се върне от работа и да се опне на дивана.

# 677
  • Агент под прикритие
Именно, партньори. Затова свестните мъже и жени не си взимат трофейни съпруги и съпрузи. Трофеят, колкото и да е млад и привлекателен към днешна дата, също остарява, ставите почват да скърцат, а накрая идват и болестите. При някой и по-рано всъщност, никой не е застрахован.

Я питай батките дали мислят така (ако въобще могат да мислят) Joy

# 678
Въпрос: какво се случва, ако работещата за малко пари и за кеф жена изведнъж се окаже в ролята на главен провайдър?

# 679
И вътрешно и външно и финансово, като ще е жена, да е ТОП-а, компромиси не правим Wink
И с колко такива топ жени си имал продължителна връзка и евентуално планове за семейство?
Настоящата Wink
Браво на теб! А ти какво разбираш под финансово красива? Да изкарва прилични пари /1000 примерно/, да изкарва колкото теб или повече от теб.
Аз пък се притеснявах, че ако изкарвам повече от мъжа, той ще се чувства зле. Явно обаче финансово красивите жени са на мода.

# 680
Unknown lady- много съжалявам, пожелавам от сърце здраве !
И бракът е точно това. Всеки може да те обича, когато всичко ти  е ок.

# 681
Въпрос: какво се случва, ако работещата за малко пари и за кеф жена изведнъж се окаже в ролята на главен провайдър?
На този въпрос чакаме отговор от теб и от други жени, които  харесват модела с провайдърството.

# 682
  • София

А мен трябва да ме интересува какво мислят “батките”, защото...?

# 683

А неработещата ако се окаже?
Сменя работата, работи на две места, спестявания и т.н.
А и малко пари не винаги вървят ръка за ръка с кефа. Тя може и много натоварена работа, която не харесва да работи и пак да е за малко пари.

# 684
  • Агент под прикритие

А мен трябва да ме интересува какво мислят “батките”, защото...?
... защото те са обикновено хората с трофеите.
Невърмайнд...

# 685
Малко пари изкарваш, не си финансова красива, за това си сама Grinning
Всъщност питах за претенциите ми - в какъв смисъл.

# 686
На този въпрос чакаме отговор от теб и от други жени, които  харесват модела с провайдърството.

Не говорим за мен и моите мнения, вас питам, насочвам темата не-към-себе-си.

Жена с ниски доходи все едно е с провайдър, разликата е минимална. Дали разликата ще е 10К -0 лева или 10К - 1,000 лева, все тая общо взето, жената пак не може да замести адекватно мъжа като партньор.

# 687

Не говорим за мен и моите мнения, вас питам, насочвам темата не-към-себе-си.

Жена с ниски доходи все едно е с провайдър, разликата е минимална. Дали разликата ще е 10К -0 лева или 10К - 1,000 лева, все тая общо взето, жената пак не може да замести адекватно мъжа като партньор.

Ами и аз това винаги съм казвала. Редовно се пита какво ще стане ако мъжът зареже жената / разболее се / умре и тя не работи. А какво ще стане ако тя работи за 650 лв. чисто и имат две - три деца? Ами същото. На никъде е. Затова и като се планира семейството се гледат ОБЩИТЕ доходи, затова сте двама. Непредвидени обстоятелства има, но ако се следва тази логика трябва повечето жени да имат едно дете или да нямат изобщо...

# 688
Ох, много се смея Simple Smile Парите, парите, парите ! Ами нека е смотан, ако ще да е набър 1 провайдър на годината. Бе и филии с лютеница ще ям, само душата ми да е свободна и щастлива ! Всеки може, като му опре до ....

# 689
На мен са ми еднакво грозни финансовите претенции към другия.Тъй като аз държа на равнопоставени отношения, за мен е нормално всеки в двойката да бъде финансово независим и точно в такива случаи подкрепата в тежки времена, болест и т.н. е възможна. По същия начин, не ми е ОК мъжът да се върне от работа и да се опне на дивана.
Аз да питам, желанието за равнопоставеност и взаимно уважение претенция ли се води?
Усещам, че ми е назад часовникът, щом мъжете тук ми пускат 'намигащи' изказвания в стил 'добре, че е майтапът, че да си кажем истината'.

Всеки може, като му опре до ....
bouquet

Общи условия

Активация на акаунт