За парите и семейството

• 52 412
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 660
Е, то ако ще е мъж дето ще чака на нейните пари, 1000 пъти по - добре да е сама.
Както казва моя приятелка "Ако ще си отглеждам мъж, ще си го родя, а няма да се омъжа за него"

# 661
Хм. Аз си обичам работата за малко пари. Да, отнема ми от времето и се отдавам. Да, доставя ми удоволствие. Това ме прави щастлива, а щом аз съм добре и децата ми ще са.
Ще ти стисна ръката.
.. но сега се справям прилично.
Ахам, и аз съм горе-долу така, с малки разлики.
Скрит текст:
Опитвам се да изместя темата от Сирената към .. правия път. Направо се изморих от вашите сиренски спорове.

# 662
Малко пари изкарваш, не си финансова красива, за това си сама Grinning
Мислех, че жените трябва да са красиви външно и/или вътрешно, не финансово.

# 663
И вътрешно и външно и финансово, като ще е жена, да е ТОП-а, компромиси не правим Wink

# 664
  • Агент под прикритие
И вътрешно и външно и финансово, като ще е жена, да е ТОП-а, компромиси не правим Wink
Не знам кого последно съм се смял така JoyJoyJoy

# 665
  • София /Абсурдистан
Е, то ако ще е мъж дето ще чака на нейните пари, 1000 пъти по - добре да е сама.
Както казва моя приятелка "Ако ще си отглеждам мъж, ще си го родя, а няма да се омъжа за него"
Права е жената  Simple Smile

# 666
И с колко такива топ жени си имал продължителна връзка и евентуално планове за семейство?

# 667
  • Агент под прикритие
Права е жената  Simple Smile
Да, права е, стига с това твърдение да не се стига до крайности.
Няколко пъти съм бил свидетел на разговори между жени, в които едната съветва другата "Ти защо не вземеш да си направиш дете от някой, без значение дали смяташ да оставаш с него или не?"

# 668
  • София /Абсурдистан
Ако е мъж на място, няма лошо да си има половинка. За мъжете важи същото. Но и мъжете станаха златотърсачи като и много от жените. Впрочем, такива има и от двата пола бол, като за който си търси сделка, пак няма лошо.
Все повече хора около мен като гледам, не искат семейство, предпочитат  да си живеят сами. Сещат се за семейство и деца като наближат 50, за да има с кого да остареят, а тогава за деца е късно, за копромиси с другия - още повече, хората свикват да живея сами. Много такива наблюдения имам.

# 669
Съгласна съм, само че ако искаме равнопоставени отношения, обратното важи с пълна сила. Защо един мъж да е задължен да отглежда пълнолетен човек и нямам предвид периода на майчинство.

# 670
И аз. Завършени егоцентрици обаче, не можеш да издържиш и 3 минути около тях.
Няколко пъти съм бил свидетел на разговори между жени, в които едната съветва другата "Ти защо не вземеш да си направиш дете от някой, без значение дали смяташ да оставаш с него или не?"
Иииии?

# 671
И с колко такива топ жени си имал продължителна връзка и евентуално планове за семейство?
Настоящата Wink

# 672
  • Агент под прикритие
И аз. Завършени егоцентрици обаче, не можеш да издържиш и 3 минути около тях.
Иииии?
Ииии какво?

# 673
Съгласна съм, само че ако искаме равнопоставени отношения, обратното важи с пълна сила. Защо един мъж да е задължен да отглежда пълнолетен човек и нямам предвид периода на майчинство.

Не е задължен, разбира се. Само ако искат и двамата и могат да си го позволят. Ако обаче от мъжа се очаква да е финснсово стабилен, главно заради периодите на майчинство, то мъж да има финансови очаквания към жена си и претенции за размера на заплатата й не ми е много...мъжко.

# 674
  • София /Абсурдистан
Бракът е партньорство, а животът е палачинка и ако се завърти така, че единият да не може да работи, другият ще трябва да поеме семейството, а не да гледа не се мине.
На времето, когато се омъжих за чужденец, докато той си получи всички документи и разрешителни за работа в БГ, аз поемах всичко. Малко като "90 дни от сватбата" по ТЛС беше нашето  Simple Smile Сега, когато аз се разболях от рак и не мога да работя заради терапиите, той е поел всичко в къщи. В различни трудни периоди от живота ни,  всеки е поемал нещо и сме поделяли и добро и лошо. Сега, да се чувстваме ли минати и двамата, че не сме били финансово красиви за другите и абсолютно независими един от друг?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт