За парите и семейството

• 52 326
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 855
  • София
АбсурТ - все едно сме чели нещо корено различно . Фантазия и интерпретация. Какви напъни, какви чудеса ! Направо се изумявам как се търси под вола теле. И тук изобщо не ставаше въпрос дали жената изкарва същите пари. Който разбрал, разбрал. Чисто и просто за разбирателство и уважение между партньорите....
Не, еднакво сме чели. Peace
Просто моята и твоята представа за равенство, се различава от "еднаквост". Както и представата за самоуважение, уважение и еманципация, не се определят от това, дали напъваш да печелиш колкото мъжа, за да си направиш съмнителния кеф да избърше праха. Simple Smile

# 856
Казвам, напълно реална личност е - няма лъжа, няма измама. Били сме заедно на едно обучение преди около 10 години, на което не бе допусната до изпит. Тогава, ако не се лъжа, беше с първия си мъж, информацията къде е завършила и какво е работила преди майчинството също е вярна. И снимките са си нейни.
Но оттогава насам знам за нея и житейския й път точно колкото вас -  т.е. каквото подава в бг-мама Simple Smile (всъщност по-малко, защото рядко се включвам в Клю-то)

Параход, моля те, взех си изпита успешно, после се изпокарахме с Хедра заради един блог. Хайде поне фактите да са факти:) явявала съм се на изпита.

Нищо не продавам, всичко е хибридна война и фейк нюз.

# 857
  • На топло в неговото сърце.
А така.

# 858
Параход, моля те, взех си изпита успешно, после се изпокарахме с Хедра заради един блог. Хайде поне фактите да са факти:) явявала съм се на изпита.
Аз друго помня, нали бях в стаята Simple Smile Ама карай, здраве да е. Все едно, нали не ти е в интересите тази дейност - не е за пари.

# 859
Аз друго помня, нали бях в стаята Simple Smile Ама карай, здраве да е.

Параход, ама аз искам да знам как така сте били на едно и също обучение, а ти за годините оттогава насам изпадна на толкова по-ниско ниво? Какво се обърка в живота ти? Сподели ...

А извинете, Хедра не беше ли консултант по кърмене или пак ми е изтекъл мозъкът с кърмата?

# 860
Параход, ама аз искам да знам как така сте били на едно и също обучение, а ти за годините оттогава насам изпадна на толкова по-ниско ниво? Какво се обърка в живота ти? Сподели ...
Grinning
Да, то беше обучение за странична про боно дейност, не е професионално. Не ти е изтекъл, точно така си е Simple Smile

# 861
Ясно, най-накрая получих обяснение защо Сирен в една тема нахрани добре консултантите по кърмене с кисело грозде.

И все пак, Параход, нещо се е объркало при теб, за да си хвърлиш детето и да се занимаваш за без пари. БЕЗ ПАРИ. Въобще, за какво говорим тук ?! Кой беше аматьор-психолог, може да помогне.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 16:42 от elenna

# 862
  • Куциндрел
Някой не я ли познава от детската градина още?  Joy Joy Joy
Ся милото иска да продава наследените ни натурии е ибей. Та ша дигнем дохода с някой друг долар. Laughing

# 863
  • Насред хаоса
АбсурТ - все едно сме чели нещо корено различно . Фантазия и интерпретация. Какви напъни, какви чудеса ! Направо се изумявам как се търси под вола теле. И тук изобщо не ставаше въпрос дали жената изкарва същите пари. Който разбрал, разбрал. Чисто и просто за разбирателство и уважение между партньорите....
Не, еднакво сме чели. Peace
Просто моята и твоята представа за равенство, се различава от "еднаквост". Както и представата за самоуважение, уважение и еманципация, не се определят от това, дали напъваш да печелиш колкото мъжа, за да си направиш съмнителния кеф да избърше праха. Simple Smile
Tired Явно няма език, на който да се обясни, за когото не ще да разбере или се прави, че не разбира. Хем твоята представа не е еди-каква си, хем и представата обаче се определя общо за другите. И толкова ли е чудно, че има жени, които обичат да работят и затова "се напъват" да печелят? Какво общо има прахът с моето (примерно) желание да работя и това, че си обичам работата? Колкото и да се опитвате да го изкарвате като вид съревнование, то не е. Още по-малко пък се прави заради такива детинщини като кой щял да избърше праха. Ами все ще се намери кой, и кучето с опашката може. Пусти прах.

# 864
Ей съсипАхте темата на човека Simple Smile

# 865
Някой не я ли познава от детската градина още?  Joy Joy Joy
Ся милото иска да продава наследените ни натурии е ибей. Та ша дигнем дохода с някой друг долар. Laughing
Вероятно с получената печалба иска да си изкупи домашните задължения: как беше - "колко ще ми дадеш, ако пусна пералнята?"
ЕммаТ е аматьор психолог, според Сирената.
Аз само клинична картина мога да направя (по Сьора)...

# 866
  • София
Цеце, некст тайм като мина за по цигара да те видя, да не вземеш да ми вириш нос щот сте богати, а?
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 867
наследените ни натурии е ибей.

Ко речи?

Имам идея. Нали сте си дружки със Сирен на лични. нейните клиенти тя ги изкара пълни олигофрени от чужбина с много пари. Да им дава по един линк към ибея ти, а ти ще и даваш комисионна. А и за мен може да остане 1%, защото аз измислих схемата.

# 868
  • Куциндрел
Някой не я ли познава от детската градина още?  Joy Joy Joy
Вероятно с получената печалба иска да си изкупи домашните задължения.
Няма какво да изкупува. Вече 12 години си имаме строго разпределение. Аз не се бъркам в неговото ОКР да пере, простира, купува "специални препарати", чисти с Рейнбола, а той не се бърка с какво ще ги нагостя.
Ако продаде нещо тъкмо ще имаме повод да се сдърпаме какво да купим.  Joy Joy Joy Joy

# 869

РейнбоУа.

С подобен английско-български, не ставаш дори за неелитен копирайтър, мили4ка.

Общи условия

Активация на акаунт