За парите и семейството

• 52 267
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 065
Писна ми да чета за Сирен, мъжа на Сирен, детето от първия брак на Сирен и двете им общи деца с новия мъж, какво работи мъжът на Сирен, колко пари би могла да изкарва Сирен, как натиска Сирен мъжа си да издържа нея и децата, затворените комплекси на Сирен, умората на Сирен, провайдването на Сирен, как Сирен не готви и не чисти, как Сирен готви и чисти, какво мисли Сирен, какво е чела Сирен, как темата или другата тема, или трийсетиосмата тема не са за Сирен и нейните 8 мнения в страница от 20 мнения.
Просто аман от теб, Сирен. Проблясъците ти рязко намаляват, а общата ти култура е за литературния форум, не за тук.

# 1 066
Аз познавам много такива, на щатни и нещатни. Професия, ко да прайш, ти искаш всички ли?
Ама ти за лекарската професия говориш, нали? Там някак трудно ще умреш от глад, ако останеш без провайдър. И поначало трудно ще имаш провайдър, ако си в сферата. С две думи, не е релевантно.

Зависи. Не обобщавай.

# 1 067
Писна ми да чета за Сирен, мъжа на Сирен, детето от първия брак на Сирен и двете им общи деца с новия мъж, какво работи мъжът на Сирен, колко пари би могла да изкарва Сирен, как натиска Сирен мъжа си да издържа нея и децата, затворените комплекси на Сирен, умората на Сирен, провайдването на Сирен, как Сирен не готви и не чисти, как Сирен готви и чисти, какво мисли Сирен, какво е чела Сирен, как темата или другата тема, или трийсетиосмата тема не са за Сирен и нейните 8 мнения в страница от 20 мнения.
Просто аман от теб, Сирен. Проблясъците ти рязко намаляват, а общата ти култура е за литературния форум, не за тук.
Не се ядосвай, приеми го като едно добро дело, което правиш към човек без социален кръг, вместо да плаща за това някой да го изслушва.

# 1 068
E, ако някой се е уморил да чете едни и същи неща в моите постинги, може малко да си смени съзнанието и да прочете другите неща, които всъщност пиша. Нали знаете, че всеки чете това, дето му е в главата. Гал, просто това виждаш. Смени малко гледната точка.

И аз така се дразнех на закачките на Ша, после малко смених гледната точка...понякога човек трябва да се замисли какво пропуска.

# 1 069
  • София
Като гледам, продължавате да се въртите около Сирената- много скука в тия ваши офиси, ей! Mr. Green

Ето, днес е петък, оплаквате се, че не ви се работи и чакате с нетърпение почивните дни, а в същото време, дума не давате да се обели, че работите по 10 часа по принуда, а не по желание. Peace

# 1 070

Ша и снимки на гащи споделяше с нас... Ех, какви времена бяха....

# 1 071
E, ако някой се е уморил да чете едни и същи неща в моите постинги, може малко да си смени съзнанието и да прочете другите неща, които всъщност пиша.

Точно така! Проблемите са у читателите. Ама така е като се опитваш да даваш перли на прасета. Остават неоценени.

# 1 072
  • На топло в неговото сърце.
Като гледам, продължавате да се въртите около Сирената- много скука в тия ваши офиси, ей! Mr. Green

Ето, днес е петък, оплаквате се, че не ви се работи и чакате с нетърпение почивните дни, а в същото време, дума не давате да се обели, че работите по 10 часа по принуда, а не по желание. Peace

Е,чак по принуда.Някои работим за удоволствие-друго си е като се опънеш я на Малдиви,Сейшели,Пукет......
И да не ми се работи искам на плажа.....

# 1 073
Реално до момента цялото ми работене и печелене е било в полза само на мен и банковата ми сметка. Не бих казала, че светът би спрял да се върти, така че е много относително кой е "полезен" и с какво.

Аз пък искрено се забавлявам с медицинските теории на Дренка, според които женското тяло свиква на стрес и може да кара поредни смени плюс да изближе къщата, но мъжете сериозно се поболяват от несподелен мерак и тайни въжделения да имат любовница. Може да напише дисертация по темата, таман ще я вземат доцент на закътанко.

Е, аз мога да си споделя само снимки на книгите...

# 1 074
  • Куциндрел
Всички тук сме принудени да работим.  Naughty

# 1 075

Стана ли време да хапнеш петъчен форнет насила? Да не се налага някой колега да ти го насипе във врата ако не искаш да ядеш?

# 1 076
Няма абсолютно нищо различно, Сирен, освен подбраните думи - богатият ти речник във форума е единственото, в което си конкурентоспособна и кадърна.
В рамките на 45 мин започнах от 0 и приключих най-обемната месечна справка, говорих с един клиент и двама колеги, допих си сутрешното кафе и си изядох кифличките от междинката. Работното ми време започна в 8.30 и ще приключи в 16.30. След това ме чака готвене на мусака и късно кино. Толкоз за ужасната работа, ужасното домакинство и ужасното напрежение на живота.

# 1 077
Аз пък искрено се забавлявам с медицинските теории на Дренка, според които женското тяло свиква на стрес и може да кара поредни смени плюс да изближе къщата ...

Разбирам те. Все пак за теб ежедневното пазаруване е тежка задача.

# 1 078
  • Куциндрел

Стана ли време да хапнеш петъчен форнет насила? Да не се налага някой колега да ти го насипе във врата ако не искаш да ядеш?
За твое сведение, ям го доброволно и песни пея.  Crossing Arms

# 1 079

За твое сведение, ям го доброволно и песни пея.  Crossing Arms

Не, чакай, друг въпрос имам. За чия банкова сметка работиш?

Общи условия

Активация на акаунт