За парите и семейството

• 52 251
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 095
E нямам де, нали от гимназията съм почнала да раждам...

Аз бих запитала - някой сядал ли е сериозно да сметне колко му струва да ходи на работа? Всичко от дрехи, обяди, транспорт, до нуждата да плащаш за готови неща, защото нямаш време, плюс най-големия разход - гледане на деца.

Не, Цеца - най-добре е да имаш провайдър и да работиш, когато е смислено и е в полза на семейството. Защото всички знаем, че невинаги е най-добре да работиш, понякога (често) е принудително.

# 1 096
А как се живее, без да се ходи на работа е интересно за мен Simple Smile

И мъжът може да не иска да прави тия безсмислени разходи. За какво да се гърби той да яде готова храна, да плаща транспорт до работата и други безсмислици?

Само дето и вкъщи не можем да живеем безплатно, ех - иначе всичко щеше да е наред Simple Smile

# 1 097
  • На топло в неговото сърце.
Ех,Сирен ти си .....
От две неща ми идва умората:от ума и от хората.

# 1 098
Bianka, ти нали имаш бизнес? 

# 1 099
Е аз не знам как да живея, без да работя, затова се интересувам Simple Smile

# 1 100
Колко пък да в скъпо да ходиш на работа?
Ако не ходя на работа ще имам повече свободно време, което значи повече разходи.

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 12:48 от R-dna

# 1 101
Съгласна съм с теб.През седмицата се харчат по-малко пари отколкото в почивните дни.

# 1 102
Е аз не знам как да живея, без да работя, затова се интересувам Simple Smile

Питай по-специфично: да работиш или да ходиш на работа. Има различни начини да свършиш нещо продуктивно и платено, без да е под час, на определено място и по определените правила на шефа.

Защото има и ходене на работа, без да се работи.

Ами скъпо си е, особено ако има деца. Веднага се явява нуждата от още една кола плюс консумативите й. Не знам кой къде се храни, но ако редовно се посяда в ресторант тип Рафи на обяд, или Хепи, това са си 20-ина лева на ден. Като добавиш вода, надценено кафе и следобедни прихапвания, се трупа. И още не сме добавили дрехи и други представителни разходи. У дома пък от умора не може да се готви ефективно и ако почнеш да прибягваш до поръчки - също е непряк разход на това, че всички са работещи.

# 1 103
Не че е важно, ама когато липсва конкретика и локумите, понеже са едни и същи, повтаряни до премала, писват и доскучават..
Ариведерчи!

# 1 104
А то пък вкъщи ще седя гола и гладна, айде де...

# 1 105
За да не се чувстваме неподготвени ето това трябва на всеки,желаещ пари

https://www.storytel.com/bg/bg/books/631077-?utm_source=facebook … NL6dfcIbXA30vszAw
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 106
Безплатен живот няма, дори да седиш денонощно вкъщи и да не стъпиш никога в заведение. И дори да си само ти, без деца и семейство.

# 1 107
  • София
от коментара ти си личи колко работен опит имаш. (Нямаш)

Аз имам- 34 години и да, точно така се получава.
Последните 15 аз решавах как и кога да работя, как да се обличам, как да разпределям деня си, така че знам каква е разликата в "робуването" на себе си от това- на работодателя и всичките началници и началничета под него.

# 1 108
За да не се чувстваме неподготвени ето това трябва на всеки,желаещ пари

https://www.storytel.com/bg/bg/books/631077-?utm_source=facebook … NL6dfcIbXA30vszAw
Stuck Out Tongue Winking Eye

И Аudible, и Киндъл, и Читанка, и Scribd, и Netflix, Amazon Prime Video и периодика може, и още други ....
Здравно осигуряване, платен транспорт...

# 1 109
Ама те само четейки няма да дойдат!Та лошо пак ще трябва да се свърши нещо.

Общи условия

Активация на акаунт