За парите и семейството

• 52 316
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 215
Elenna, абе все пак си с шестцифрени пари с 2-3 отпред, какво се хвана за тия 20 лева...

Липсва Контесата, да обясни как това е евтинко и трябва да дадете 150 долара за обяд за двама с 1 бира.

# 1 216
Ми аз така обядвам.Основно с гарнитура и салата и после десерт..
После - работа.

20 лева даваш всеки ден?

По-малко,към 15-ина някъде ми е тавана

# 1 217
Ами говориш глупости. 20 лева всеки ден за обед ... Все едно хората падат от луната. Мъжа ти толкова ли харчи?

# 1 218
Ехее, 15 ми е, ако се отгъна и купя всичко - обяд и поне 2 шикарни междинки. Обядът е 4-5 лв макс и не повече от 300 г. По-големите порции са абсолютно безсмислени. Да се натъпча като свиня и после едва да гледам какво и как работя, докато не стане време да разтоваря самосвала - не, мерси.

# 1 219
Сирен, ти на глупава се правиш или не можеш да четеш? Колкото и да те дърпа отвътре, няма да си коментирам заплатата тук.
6 цифрената сума с 2 отпред е заплатата на онази шефка на рекламна агенция от преводната статия в Майко Мила, за която ти каза, че е безсмислен офисен планктон.
Казвам го за 3-ти и последен път.

# 1 220
  • София
Абе, в София с 20 лв си взимаш- 5-6 панирани жулиенчета/сиренца/пържола/кюфтенца (средно 8 лв, пряко сили 7, най- често 9-10), една салата за 5-6лв и някакво безалкохолно/сок. И ето ти ги 20 кинта хвръкнали.
А на хепито грамажите са с чиниите, не ги гледай, че така изглеждат, Елена. Доста по- малки са порциите реално.

# 1 221
Ехее, 15 ми е, ако се отгъна и купя всичко - обяд и поне 2 шикарни междинки. Обядът е 4-5 лв макс и не повече от 300 г. По-големите порции са абсолютно безсмислени. Да се натъпча като свиня и после едва да гледам какво и как работя, докато не стане време да разтоваря самосвала - не, мерси.
hahaha hahaha

Аз съм 40 кила,обаче ям често ям по две основни,щото не се наяждам,та за това удрям 15 кинта..И пак си оставам полугладна и после си дояждам с някой плод..
А имам и периоди на пълен глад,по няколко дни никаква храна..
Обаче,ако съм в период на ядене,става страшно.

# 1 222
A, да, сега стана ясно що е драпала и бързала и що толкова бързо се е върнала на фронта. Впрочем да, парите са един сериозен мотиватор. Дали би излязла на нова работа за смешно малко пари, от които 50% ще отиват за гледане на детето? А и нейното е частен случай, просто годините на детераждане са съвпаднали с годините, в които се случват кариерни скокове. Иначе при по-млади майки просто ги няма тия възможности и се връщат на доста компромисна работа.

В Хепи порциите наистина са мънички, спокойно се изяжда основно със салата. А в долното Рафи основно със салата гонят 25-30.

# 1 223
Да, стана ясно защо драпа женицата, горката. Не знам как живее на толкова по-ниско ниво от теб, но ето: имало и неудачнички, да те балансират теб.

Усещаш ли се, че звучиш мега зле?

# 1 224
Elenna, абе все пак си с шестцифрени пари с 2-3 отпред, какво се хвана за тия 20 лева...

Липсва Контесата, да обясни как това е евтинко и трябва да дадете 150 долара за обяд за двама с 1 бира.
И теб това какво те бърка?! Който каквото иска, това прави с парите си. Ти оправи вашето семейно счетоводство, че чуждото подхвана.

За статистиката: изключено е да дам такава сума за обяд и не свързвам работата си с храненето.

A, да, сега стана ясно що е драпала и бързала и що толкова бързо се е върнала на фронта. Впрочем да, парите са един сериозен мотиватор. Дали би излязла на нова работа за смешно малко пари, от които 50% ще отиват за гледане на детето? А и нейното е частен случай, просто годините на детераждане са съвпаднали с годините, в които се случват кариерни скокове. Иначе при по-млади майки просто ги няма тия възможности и се връщат на доста компромисна работа.

В Хепи порциите наистина са мънички, спокойно се изяжда основно със салата. А в долното Рафи основно със салата гонят 25-30.
Ако са си "постлали" добре, изобщо не правят компромиси с работата, на която се връщат. Това се случва с нискоквалифицирани кадри.
Все по-зле звучиш.

# 1 225
В Хепи няма сила която да ме накара да ям. Рафито по-става,ма ми идва дебело като цени,щото и детето яде навън,и той една 10-чка си я харчи за деня..

# 1 226
Всеки е бил нискоквалифициран и на стартова позиция в някакъв момент, особено в младите години. За да си постелеш, понякога трябва да се откажеш от деца в тия години.

Бърка ме това, че частни случаи се дават като правило за всяка жена, ако не иска да мине за тотален лузър.

# 1 227
Кво ти пука?
То да си ми е гот и животът да тече според кефа ми,пък ..Нека да съм лузър в очите на слепите..Голяма драма,ще си вържа черна панделка на метлата..

# 1 228
Реално ми пука дотолкова, че може да имам примерно близки срещи с яйчарки, които са попили доктрината за активната и динамична не-домакиня. Но там решението е просто - не говориш за дупките, а за какво може да правиш.

# 1 229
Всеки е бил нискоквалифициран и на стартова позиция в някакъв момент, особено в младите години. За да си постелеш, понякога трябва да се откажеш от деца в тия години.

Бърка ме това, че частни случаи се дават като правило за всяка жена, ако не иска да мине за тотален лузър.
Едва ли някой ти диктува, какво да правиш (освен майка ти).
Доколко и с какво някой ще ти влияе, зависи само от теб, от това, какво ще му позволиш.

Като незвисима и интелигентна жена това изобщо не трябва да те бърка: независимостта дава спокойствие и увереност, а интелигентността - уважение към чуждите избори и знанието, че извън собствения ни живот, има многообразие от чужди житейски ситуации и решения.

И с това, ариведерчи и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт