Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 964
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Ох защо не ми е интересен този сезон.. Гледах първия сезон и ми беше доста интересен, а сега не знам заради участниците ли които са избрали или защото знам че от първия нито една двойка не остана заедно (поправете ме ако греша).

# 316
Видях, че сте писали, че предаването върви мудно. Предният сезон също беше така. До един момент държи интерес, но от средата нататък почва много да пречи и в крайна сметка се губи интерес.

Аз имам една теория, че колкото по-зрял е човек, толкова по-малко компромиси е склонен да прави със себе си и комфорта си. Затова някак не вярвам да им се получи на възрастната двойка. Това , че имат обща съдба не значи, че като характери ще се напаснат. Аз продължавам да смятам, че тяхното участие е грешка. Не съм против да продължат напред, напротив. Но не и по този начин.

# 317
Да се чудиш на Василена на какво отгоре са й претенциите-нито е кой знае каква красавица, нито блести с интелект, даже си е повърхностна, отглежда и сама дете. За патриархалния и консерватовен български мъж това си е проблем, няма какво да се лъжем. чудя се защо не й подбраха мъж, който също има вече свое дете - така няма да е чак толкова обременителна ситуацията в началото. Ако пък водещ е бил Никифор, така ли нямаше някоя дама около 30-те, земна и свястна, за която приоритетне създаването на семейство.

# 318
Като споменахме майката на Никифор, тя каза снощи, че той винаги бил сам.
Той нали разказа, че имал седемгодишна връзка, която приключила, защото намерил противозачатъчни в чантата й?
Кой лъже сега, надали майката е проспала седемгодишна връзка?

# 319
Мъжете, като цяло са доста земни и приятни. Дори и Мерал, който в началото ми направи не много приятно впечатление. След снощи ми е по-скоро симпатичен. Но определено не са от типа мъже, които се харесват на жените и това обяснява факта, че са сами.
Никифор ми изглежда с доста мек и добър характер, който е сериозно привързан към майка си, която пък ми изглежда доста властна жена - от типа "никоя жена не е достатъчно добра за моето момче" или "защо бе маме при жива майка ще се жениш" /Катето Евро/.
Мерал ми изглежда, като мъж със стабилен характер, който изгражда живота си бавно и постепенно. Смята, че професионално се е развил и вече е време да направи следващата стъпка - семейство и деца.
Светлозар - мъж, преживял много, който има нужда да изкара старините си с една добра и мила жена

Жените, обаче са огън

Възрастната дама /така и не й запомних името/ за сега ми се струва най-решена да създаде семейство с нов мъж. Не мога да преценя дали е за да остави апартамента на младите или просто иска да има човек до себе си, с който да остаряват заедно. Мисля, че те със Свитлозар имат най-реален шанс да останат заедно, защото ги свързват доста неща. Шанса тук ми се вижда около 80:20 в полза на брака

Василена - в първия епизод се представи, като една майка, която иска да даде на дъщеря си дом, семейство и баща, който да се грижи за тях. След вчера, обаче мнението ми изцяло се промени и то в негативна посока. Абсолютно повърхностна кифла, която се чуди как да си намери някой, на чиито врат да увисне. Може и да има някакви финанси, но мераците й са далеч над възможностите й. Определено й липсва реална самооценка. Изобщо не я виждам с Никифор - най-малкото ще удари на камък при майка му. Дори и да не го покажат в предаването, очаквам да има челен сблъсък между двете. Шанса тук според мен е около 10:90 в полза на развода

Ивана - още не мога да определя дали я харесвам или не. Да, млада е, определено не й е време да се жени, но смятам, че го прави най-вече за ПР, а също така и за забавление. Намерила си е някаква тръпка, нещо интересно и вълнуващо - защо пък не. Не мога да определя дали ще им се получат нещата с Мерал или не. Според мен при тях шанса е 50:50

# 320
  • Някъде там
Не вярвам в съчетаване на зодии. Ние вкъщи сме стрелец и два скорпиона, не съм се интересувала дали и колко си подхождаме /стрелец-скорпион/, но за сега вече 14г. и преди това познанство от деца се разбираме чудесно.
Много си пасват като приятели тези две зодии,съдя от личен опит.
Семейно нямам представа как ще е защото нямам скорпион в семейството...но пък Овен и лъв... комбинацията ни е взривоопасна но усепшна лично за мен,много години вече.
Дано им се получи на двойките, но не са ми уауу и не ме впечатляват.
Тук разговорите са по-интересни. Мисля че това ще му е втория и последен сезон..

# 321
Василена много прилича на Деси Бакърджиева. Peace

# 322
  • Варна
Василена много прилича на Деси Бакърджиева. Peace

На тази мацка и давам 40+....
Учудващо, че е на 33.

# 323
  • София
Василена има хубаво тяло и дотам, мисля, че има много издължено лице, този бретон сякаш е да прикрие огромно чело. И може би има изнесена напред челюст или зъби, усещането е за несъразмерност. Прилича ми на 45-годишна рускиня.

# 324
Василена има хубаво тяло и дотам, мисля, че има много издължено лице, този бретон сякаш е да прикрие огромно чело. И може би има изнесена напред челюст или зъби, усещането е за несъразмерност. Прилича ми на 45-годишна рускиня.
И устните не са направени както трябва.

# 325
  • София
Попаднах на профила на Никифор, изглеждаше ми по-интелигентен. Той едно изречение не може на върже.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000546357685

# 326
Попаднах на профила на Никифор, изглеждаше ми по-интелигентен. Той едно изречение не може на върже.

Разкрихме го - скорпион

# 327

Василена не му е в приятели.

# 328
Във ФБ си Никифор пише, че иска да благодари на неговата кума Цвети. А снощи Василена каза на приятелката си София, че тя ще й е кума.

# 329
Василена на мен ми прилича на Лейди Гага пред пенсия.

Общи условия

Активация на акаунт