Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 933
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Е, те всички са артисти, едва ли някой от тях казва цялата истина за себе си. На никой не вярвам.

И при Никифор имаше разминаване, уж 7 годишна връзка, уж живеел с жена, а майка му каза, че все бил сам. Как е проспала тия 7 години не знам.

# 406
Може 7 годишната връзка да е преди много време, а майка му да говори за "близкото" минало.

# 407
Майка му и девствен ще го изкара.

# 408
За нея може и да е JoyJoy

# 409
Чудех се с какво да го оприлича, точно за Лисан ми е усещането.

# 410
Василена, като всяка грозна жена ще има високи очаквания към външността на мъжа и Никифор, като неатлетичен и по-обикновен, няма да ги покрие...
с което ще почне и драмата...

# 411
Василена не е грозна, какво я направихте...

# 412
Грозна е по един симпатичен начин, поне е направила каквото е могла, с оглед даденостите...
Идеята ми е, че когато грозна, но направена жена търси мъж, не иска да е като нея. Също грозен, но понаправен. Иска си красив.

# 413
Ами аз мисля, че е хубава. Не бих я нарекъл грозна в никакъв случай. Бих ѝ дал 6.5/10.

Никифор обаче си е 4/10 от всякъде.

С участието си в това предаване, по-хубавите хора се излагат на по-голям риск от "по-нехубавите" (колкото и грубо, и надменно да звучи). Шансът по-хубав мъж/жена да се падне с партньор, който би харесал/а е много по-нисък от този на "по-нехубавите".

В това издание, Ивана и Василена са много по-хубави от Никифор и другото момче, на което не мога да му запомня името.
Особено пък при Ивана и М*р**, разликата е огромна. Той много добре знае, че никога не може да е с такава жена без да му е натресена в реалити формат. Не, че тя е някаква неземна, но просто дори не би го погледнала 2 пъти ако го види на улицата.

# 414
Първа убавица е Василена. То бретон, то муцуна. Чудна!
Скрит текст:

# 415
Ивана е наистина една малка екзотична перличка.
Но на тоя фон, да сложим една (извинявам се, защото ще прозвучи грубо) неандерталска мутра, подсилена с лошо поставени филъри и отсъствие на одухотвореност (която поне да направи изнесената челюст симпатична), наравно с нея...
Друг е въпросът, че в този тип деформирани лица има нещо привлекателно сексуално, така че, вероятно има мъже да я намират красива.

п.с. аз нямам нищо против Василена, но съм виждала този тип жени с каква неприязън отхвърлят по-обикновено изглеждащите, като Никифор и ми е малко жал... защото всичко ще тръгне от нейната дълбока вътрешна неувереност, че е красива, а ще го отнесе той.

# 416
Първа убавица е Василена. То бретон, то муцуна. Чудна!
Скрит текст:

Е тук не е гримирана адекватно. Grinning
Има някакви Руски черти наистина тая жена...

А Ивана изглежда окей, но като я дават от близо с тия нарисувани вежди оценката ѝ пада от 7.5/10 на 5.5/10 веднага.
Василена поне ако не е нарисувана ще изглежда по-добре според мен.

# 417
Е, те всички са артисти, едва ли някой от тях казва цялата истина за себе си. На никой не вярвам.

И при Никифор имаше разминаване, уж 7 годишна връзка, уж живеел с жена, а майка му каза, че все бил сам. Как е проспала тия 7 години не знам.
Според мен Никифор излъга дали частично, дали изцяло за тази връзка.

# 418
Няма грим, който да замаже някои недостатъци. Като жена го твърдя.

# 419
Бее грозновата си е. Ма то повечето сме. Само, че нямаме изисквания до небето.

Общи условия

Активация на акаунт