Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 924
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Като се омаже с грим просто подчертава гаврата на пластичния си хирург.

# 421
Василена не е грозна, но е антипатична. Има доста неприятно излъчване. Отделно изглежда доста съставена. Това разбира се независи от нея. Ген може би и кофти живот на бързи обороти. Кой знае. Има хубаво тяло. Поведението ѝ е доста превзето и на моменти инфантилно. Предполагам, че е вид маска, защото в разговора за детето беше изключително сериозна. Убедена съм, че е добра майка или поне се старае да е такава. Изглежда ми крайна и категорична и далеч не като човек на компромисите.
Никифор от своя страна изглежда мекушав и готов на всичко за семейство. Търси одобрението на майка си и близките си приятели. Предполагам, че идеята за участие дори не е негова. Може някой от обкръжението му да му е предложил. Смотльо си е милият, та шанс с жена, като Василена няма. Тя се има за 10-ка, пък е реална 5-ца, а в нейните очи той ще е 3-ка. Отделно не знам как би излязла на глава с маминка му.

# 422
Голяма част от жените, с които съм контактувал, си причиняват неща, които според тях ги правят по-хубави, а в моите очи е обратното.

Всеки от нас си има собствени разбирания за човешка красота и се опитва да влезе в тях.
Странни същества сме хората. Никога нищо не ни е достатъчно.

# 423
А нещо по-грозно от жена да нарича друга жена "грозна", едва ли има...

# 424
Красотата е абстрактно понятие. Може в очите на дамата, която се изказа така, Василена наистина да е такава.

# 425
  • у дома...
Може бившата на Никифор да не е знаела, че имат връзка. И ето що и маминка не знае.

# 426
Тя явно е такава в нейните очи, но постъпката й е грозна. Разбирам да обидиш някой заради неговите постъпки или характер, но нещо, което не зависи от нея... Грозен удар под кръста.

# 427
Ауууу какви сте праведни всички тука. Направо си посипвам главата с пепел.

# 428
Не съм съгласна. Когато за някого нещо е грозно, то просто си е грозно за самия него. За друг може същото нещо да е красиво. Красотата е субективна. Има грозни кучета, грозни котки, грозни жени, грозни мъже, грозни коли, грозни рокли и т.н. Не виждам нищо лошо, когато някой смята нещо/някого за грозно/грозен да го каже.

# 429
  • София
Аз чак сега гледам втория епизод. Определено възрастната двойка са ми симпатични.

# 430
Не е грозна, а е взела грешни решения относно разкрасяването.

# 431
Може бившата на Никифор да не е знаела, че имат връзка. И ето що и маминка не знае.

Нали уж живели заедно.

# 432
И какво може да направи човек, който се е родил грозен? Нищо няма да ви стане, ако покажете малко възпитание и емпатия.
За мен пък е грозно да се обижда по такъв начин, нещо, което можете да промените. Външният вид не е нещо, което се променя толкова лесно и успешно.

# 433
Какво предлагаш? Да кажа колко е хубава, за да не нараня чувствата ти ли? Няма как да стане. За мен е нелицеприятна и точка. Какво толкова странно има не разбирам.

# 434
Има поне десет по-възпитани и приятни за четене начина да кажеш, че някой не ти харесва като външен вид.

Общи условия

Активация на акаунт