Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 895
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Не очаквах това предаване да има втори сезон. Първият, за мен лично, достатъчно ясно показа, че изключвайки свободния избор и воля на човек сам да си избере партньор, не се получава нищо.  Сегашните герои са ми интересни, както и  напъните  на т.нар. "топ експерти по човешки отношения"  и затова ще го следя.

# 526
  • Телиш/Плевен
Ивана отговаря на въпроси в Инстаграм: Satisfied
Скрит текст:

# 527
Момичето явно има 10 000лв излишни.

# 528
Аз не разбирам защо т.нар. топ експерти са с провалени лични връзки и много "компетентно" обясняват кой с кого ще си паснел...Маги Ангелова се е разделила с бащата на детето си, а Ева Кулева била необвързана. Нищо лично, животът е хубав, непредсказуем и на всеки може да се случи, но това е все едно да имаш фитнес инструктор с бирено коремче и да вярваш, че с негова помощ ще си в топ форма. Едната от експертките каза, че Никифор и Василена ще имат предизвикателството с детето. Което означава, че те са много наясно каква бомба залагат и че търсят скандала, защото той продава.... Мисля, че във Василена Никифор най-много ще хареса именно детето й. А експертите знаят много добре, че няма да виреят дълго заедно не поради друга причина, а защото са от различни светове. А Василенка има много големи претенции, изисквания и очаквания за мъжа до себе си, които не знам дали изобщо някой мъж може да й ги оправдае кумулативно, както тя иска без да му даде нищо в замяна.

# 529
Никифор със сигурност няма да хареса само детето ѝ. Гаранция.
Той също като Мерал знае, че такава жена никога няма да му обърне внимание в реалния свят, колкото и непривликателна да я намират всички тук. Simple Smile

Големите победители от тоя сезон са Мерал и Никифор.

# 530
И каква ще му е ползата на Никифор като му обърнат внимание заради шоуто, а после го зарежат? Няколко снимки във ФБ за пред приятелите?

# 531
Дали няма да правят секс, как мислиш? Simple Smile

# 532
Мисля че няма сила, която да накара някого да прави секс с човек, когото не харесва. Дори и Нова телевизия не може.

# 533
Това е така, но въпреки това, аз мисля, че ще правят.
Все пак в началото емоцията и еуфорията са големи, а на повечето хора толкова им е достатъчно. Simple Smile

# 534
  • Телиш/Плевен
Мисля че няма сила, която да накара някого да прави секс с човек, когото не харесва. Дори и Нова телевизия не може.
Абсолютно на същото мнение съм!

# 535
В този ред на мисли, за Антония и Наско стана ясно, че са консумирали брака си още в първата брачна нощ, за Стефан и Светла също, а за Георги и Гергана стана ли ясно дали са се пробвали преди да им се развалят отношенията?

# 536
Правили са. Беше ясно.
Тя също не го хареса чак толкова, уж.
Точно това имам предвид.
Ще видим, но мисля, че ще правят секс преди да решат, че няма да се случи.

# 537
Никифор ми прилича на мъжете от сорта ''Жоре, мама, спиш ли?''.  Пунт и пластика са брътвежите му за семейство, деца и т.н. Съмнителна ми е и тази 7 годишна връзка. Според мен той си е вечния ерген, взима някаква заплата, която да покрива нуждите му и така си живее години наред. Това изобщо не е типа мъж за Василена.

# 538
Значи аз съм някаква егати задръстенячката. Не бих си легнала с непознат, та ако ще и пари да ми дават. Те реално са непознати. Или може би бих, но ако някой ме привлече чисто физически, Дейвид Бекъм може би. 😁

# 539

Благодаря Heart

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 16:42 от Luchia^^^

Общи условия

Активация на акаунт