Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Май вярно ще има консумация на първата брачна нощ, с тези целувки... 🤭

# 691
Ами то ако те не консумират брака, няма кой 😂😂😂 Все едни за сеир трябва да има 😁

# 692
Булката яко пресушава чашките ,отпусна и се душичката ,Мералчо намаза бая целувки, тя напориста бе  Laughing  

# 693
Булката май се напи. Ама забавно е. И според мен се харесаха от пръв поглед.

Това е стратегия на специалистите Joy. Вижте, че от началото ги наливат с алкохол. В колата, в ритуалната зала, на влизане в ресторанта, на сядането на масата. И все чашите трябва да се изпразват на екс. Аз след толкова алкохол вече щях да съм на черешата Grinning

# 694
Булката яко пресушава чашките ,отпусна и се душичката ,Мералчо намаза бая целувки, тя напориста бе  Laughing  
Алкохолът помага Satisfied

# 695
  • Брюксел / София
Булката определено е по-освободена. Мерал е по-обран, предполагам че му е притеснено.
Мисля, че се харесват, но някак си не мисля, че ще останат заедно.
В момента изглеждат все едно са един за друг, но това може да е моментно и породено от адреналин, емоция и вълнение. Не е задължително да продължи.

# 696
Е, не. Химията се вижда на пръв поглед без задълбаване Simple Smile Някак си, отиват си
Може, да. За сравнение аз на химия и влюбване от пръв поглед съм карала година, преди да се запознаем изобщо, да се отпусна да се запознаем.
Важното е да си паснат.

Да. И аз не бих била толкова смела в целувките и т.н. както вече казах Grinning Но възможно е

# 697
Никой ли не разбра зодията на Мерал?

# 698
Тия и мен ще разплачат бе, б.си. Изобщо не съм очаквала.

# 699
Никой ли не разбра зодията на Мерал?

близнаци

# 700
Ох, майката на Мерал ме разплака. Много мила и добра жена ми се вижда

# 701
Свекито и тъщата са такива душици ☺️

# 702
Ама големи сладури тези!Харесаха се,как се държат за ръчичка,бонбони.
Той да свали малко бузките,тя да обере малко поведението и супер двойка.
Дано са щастливи.Ще се радвам да има успех предаването този сезон,това са хубави работи.Нека се обичат хората.

# 703

Браво на астроложката. Овен - Близнаци е добра комбинация. Дано им се получи - изглеждат много сладки двамата Simple Smile

# 704
Близнаци...мирише ми на ревност. С нейната професия никак няма да му е лесно.
Ама поне от романтика няма да е лишена.

Общи условия

Активация на акаунт