Перилни препарати и омекотители – 57

• 57 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
По-скъпи са и са малко по-зле от праха. Слагат се в чекмеджето.

# 256
  • have faith and be patient ..
таблетки слагам горе в отделението за прах , а капсули - в барабана

# 257
 Здравейте,  виждам, че доста сте компетентни по темата за праховете и искам мнение за персил, който почти не се предлага в България. В момента е на промоция в цба - 52 пранета за 15лв., 3.2л Персил сабоа азул бранко

# 258
  • оттам, откъдето започва България
Вече не си спомням дали тук съм споделяла, че синът ми в Англия ми освежи перфектно дънки, които бяха за изхвърляне. Не помня марката на боята, но принципът на тази, която си посочила, е същият.
След пране уплътнението на пералнята беше черно, но си поиграх да го изчистя. След това пуснахме празен цикъл с прах за пране и всичко се оправи. Четвърти месец дънките ми са с перфектен цвят и няма избеляване.

# 259
А с какво чисти уплътнението? Не се ли изчиства само при празния цикъл след боядисването?

# 260
С магическа гъба:
То и в Англия сигурно има, ама аз съм заредила децата с такива, че са много удобни и практични.
Не знам само с празния цикъл дали ще се изчисти уплътнението, все пак перем и бебче. А то вътре беше черно и не знаех дали ще се изчисти. Затова заложих на сигурното.

# 261
И аз се снабдих с такава гъбка, от китайските магазини. Чудех се дали не направих грешка, да бях взела от немските, но ти ме успокои. Flowers Hibiscus Ще боядисвам и аз рокля тези дни и малко се притеснявам с тази боя, не очаквах уплътнението да почернее. Но съм склонна да измързелувам - първо ще пусна празния цикъл и после ще търкам, ако трябва (дано не остане боя Head Band).

# 262
Ако имаш и нещо друго за боядисване - слагай. Моят син беше решил да си боядиса анцуг и аз между другото си сложих и дънките. Не съм вярвала, че може да стане толкова качествено боядисване, имам предвид без петна по дрехата.

# 263
Всъщност сега се сещам още нещо. То се пуска един цикъл боядисване. После веднага един цикъл пране. Така ли го правихте? И пак имаше боя по уплътнението?! Та се наложи да чистиш + празен цикъл?

# 264
Доколкото помня дрехите за боядисване са си чисти, т.е. изпрани и сухи предварително, и така ги пусна с боята в пералнята. След това ги остави да изсъхнат. Не помня да ги е прал веднага след боядисването.
Аз бях по почистването основно, а то беше веднага след боядисването.
Виждам, че в указанията на боята, която ще ползваш, пише, че след боядисването трябва да се изперат дрехите с прах при 40 градуса. Действай според указанията.
Между другото, много се притеснявах, че след боядисването дънките ще ми боядисват краката, но опасенията ми се оказаха неоснователни.

# 265
  • Стара Загора
Здравейте, изчетох темичката с интерес, много полезни съвети прочетох.
В момента съм на вълна да си купувам прах за бяло и черно пране. Какво ще ме посъветвате? До сега все съм прала с течен Ариел, Персил или Первол?

# 266
В К ще има Омо за 20 пранета...под 7 лв. Пише прах и течен.

# 267
А най-интересното е, че в Кауфланд не намерих прах Персил. Имаше само течен и капсули. Дали е само в конкретния филиал, или навсякъде е така?

# 268
  • Пловдив
Миналата седмица купих аз...тази не съм ходила.

# 269
Тези промоции на Персил не ме учудват, то "УЖ" на реалната цена не можеш да си купиш, поради постоянните промоции.
Не че не ползвам и прах Персил, ама май на остава седмица без промоцията на "най-качествените" прахове и гелове. Затова се замислям, дали пък това не е нормалната цена на продукта, бил той течен или прах.
В Едеа е на 6.99 лв. до сряда - 17.04.2019г. Да не споменавам, че гелът е на промоция и в Билла
Следва Омо за другата седмица в Кауфланд - 6.88 лв. - прах и гел.
И преди бях писала, че за мен това е реалната цена на продуктите им, другото е маркетингова стратегия.

Общи условия

Активация на акаунт