Перилни препарати и омекотители – 57

• 57 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Скрит текст:
Този заслужава ли си ?

# 241
  • София
Скрит текст:
Този заслужава ли си ?

100 %.

# 242
Това си е Персил за бяло,нали така?
Като е Сензитив,къде е разликата?По-малко дразнещи съставки?

# 243
Благодаря,понеже грабнах 1 пакет от Лили Дрогерие.

# 244
Това си е Персил за бяло,нали така?
Като е Сензитив,къде е разликата?По-малко дразнещи съставки?
Хипоалергенен парфюм.

# 245
Т.е. си е чист прах за бяло, без парфюма Thinking!? Днес вялязох в Лили за прах за бяло евентуално, но нямаше. Имаше само от показания по-горе, но му се зачудих.

# 246
Да бе, прах за бяло е това, с избелващи съставки. Също като зеления Персил за бяло, но с друг парфюм, който е уж хипоалергенен, и без цветни частици.

Днес в пристъп на умопомрачение, си взех от Билла капсули Persil Emerald Waterfall, защото беше единствена кутия на разпродажба с огромен процент намаление. Сега ако успея да отворя кутията, ще е добре. Нещо са ги променили и това чудо няма отваряне. Лудост!
Между другото, днес и утре всички перилни са 25% намаление само с Билла карта, ама не излизат много изгодно.

# 247
Благодаря, Гес! Ще си знам вече.

# 248
  • София
Да бе, прах за бяло е това, с избелващи съставки. Също като зеления Персил за бяло, но с друг парфюм, който е уж хипоалергенен, и без цветни частици.

Днес в пристъп на умопомрачение, си взех от Билла капсули Persil Emerald Waterfall, защото беше единствена кутия на разпродажба с огромен процент намаление. Сега ако успея да отворя кутията, ще е добре. Нещо са ги променили и това чудо няма отваряне. Лудост!
Между другото, днес и утре всички перилни са 25% намаление само с Билла карта, ама не излизат много изгодно.
Много гадно ми миришат. А кутията не ми се отваря само от едната страна. С повече сила и малко псувни става😄🤐

# 249
Има нов течен прах Сенсимо. Някоя да го е пробвала и да даде мнение?

# 250
  • София
Назад имаше пост за него, че е с недобро съдържание. Т.е.,да нямаме големи очаквания от него.

# 251
  • оттам, откъдето започва България
Smile Защо ли съм останала с впечатление, че вече не изпадаш в такива пристъпи?

# 252
Да, повредих се нещо. Laughing Ама за 4 лева все едно ми ги подаряват, как да ги оставя на някой друг.

# 253
  • оттам, откъдето започва България
За съжаление и моята реакция винаги е такава, когато намеря нещо изгодно. Simple Smile
Взех си един Формил за черни дрехи. Знам, че е маркетингов трик, ама.....

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 09:20 от didka pitka

# 254
Таблетките как се справят спрямо съответния препарат на прах? Май ще ми е по-удобно таблетки да взимам вместо прахове, след като приключа с всички наличности вкъщи. И предполагам в барабана се слагат таблетките?

Общи условия

Активация на акаунт