Перилни препарати и омекотители – 57

• 57 018
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • В полите на Витоша :)
Прах Омо нещо не се справя с дрехите на сина ми, носени по 1 ден в граидната. В сравнение прах Ариел в картонена кутия се справяше перфектно. Жалко, че купих 2 пакета Омо, ще ги мъча с чаршафи и хавлии.

# 226
 Явно вчера всички сме пробвали Савекс Платинум - аз с работното яке на мъжа ми - то направо светна и ароматът много ми харесва.

# 227
Аз за бяло взех от него, не мога да кажа още как е, защото още не съм прала бялата кухненска кърпа, която ми е еталон....Stuck Out Tongue Closed Eyes Ако тя светне....значи става, ако не светне и останат 23498766 лекета по нея-тц.
Ароматът....как да кажа, носталгично някак звучи, не ме кефи много, всъщност ми допада донякъде.

# 228
С какъв препарат мога да изпера маратонки с gore tex?

# 229
С препарат за спортни материи ...

# 230
Предполагам в Лидл или в ДМ има такива препарати.

# 231
Предполагам в Лидл или в ДМ има такива препарати.
Сега в Лидл е и намален- до края на седмицата. Синьо шише, със спортист на картинката.

# 232
Снощи в магазина видях нов продукт Капсули на Лидл
http://prikachi.com/images.php?images/184/9538184M.jpg

# 233
  • София
Преди две години си донесох от почивката в Гърция капсули Формил за цветно. Нямах забележки към изпирането. Спомням си, че миришеха много силно.
Кутията на показаните изглежда като тази на гръцките. Предполагам, че са същите.

# 234
  • have faith and be patient ..
Капсулите с течен ли са вътре?

# 235
...чИ как...много ясно.
Това е концентриран  течен.

На Персил с праха ги спряха. Други май не съм срещала с прах...но може и да бъркам.

# 236
  • have faith and be patient ..
Щото в дм имат, но то е по-скоро таблетки, не капсули.. прах за бяло, дозиран в 2 таблетки с найлоново пликче

# 237
Ааа..таблетките са си таблетки.

# 238
  • Sredets/Burgas
Момичета, мнооогооо съм руса...
Преди малко, ей тъй за разнообразие си взех пакет Бинго за бяло от Кауфланд...
Сега стоя и го гледам, и не мога да сгрея схемата ... Тая дозировка дето я дават за колко килограма е?! За 6-7 или за 4-5?

# 239
Ако има само една дозировка е за 4-5. На някои прахове има две дозировки-за 4-5 и за 6-7.

Общи условия

Активация на акаунт