Перилни препарати и омекотители – 57

• 57 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, искам да попитам кое сано е за цветно пране? Купувам прах от магазинче, което внася от чужбина прахове и до скоро перях с Омо, но нещо не беше читаво и реших да сменя със сано.

# 211
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам кое сано е за цветно пране? Купувам прах от магазинче, което внася от чужбина прахове и до скоро перях с Омо, но нещо не беше читаво и реших да сменя със сано.

Sano black,bio color.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 09:52 от artemida

# 212
Някой ползвал ли е Persil Megaperls?Има ли разлика с обикновения прах? https://www.persil.de/de/startseite/produkte/produktform/megaperls.cky.html

# 213
Скрит текст:
Някой чувал ли е за продукт на Ариел, който е на индивидуални дози, слага се в барабана на пералнята, най-вероятно е за бяло пране или пък за упорити петна и не е 3в1 подс?

Някъде в България могат ли да се поръчат тези https://www.orderyourdosingdevice.com/en-GB/Order/CountryList
Може би питате за тези таблетки,има ги в магазините за паралелен внос.Изпират чудесно,аз съм много доволна.
Мерси, точно тези са най-вероятно bouquet Приятелки ми ги препоръчаха, а нищо не намерих с гугъл.

# 214
А нормално ли е саното да не прави пяна? Сложих комплект спално бельо и 65 гр понеже водата е твърда...

# 215
Някой ползвал ли е Persil Megaperls?Има ли разлика с обикновения прах? https://www.persil.de/de/startseite/produkte/produktform/megaperls.cky.html

Има. Megapearls за бяло пране си остава (по скромното ми мнение), най-добрият перилен препарат, стига машината да плакне както трябва.

# 216
  • Сливен
В нашият град ще откриват магазин за стоки от Италия-храни ,козметика,перилни и почистващи препарати.Какво бихте препоръчали да пробвам,в момента ползвам Персил за бяло и цветно и съм доволна.

# 217
  • София
А нормално ли е саното да не прави пяна? Сложих комплект спално бельо и 65 гр понеже водата е твърда...
За Сано-то многократно е коментирано тук, че указаната доза е недостатъчна и трябва да се слага по повече, мисля, че беше умножено по 2 или 3.
Като цяло този прах не се препоръчва, тъкмо заради зле указаното дозиране.

# 218
  • Sredets/Burgas
Sano Maxima не прави пяна...
Ако се увеличи дозата, после няма плакнене...
Тъй че по-добре да не се превишава много...
Тъкмо тая сутрин пуснах една пералня със Sensitive...
Бях взела още миналата есен от някакво голямо намаление в ДМ една торба
 и все отлагах да му дам шанс...
От няколко седмици пера с него през пералня-две...

# 219
  • Варна
Сано Максима Сензитив ли беше препарата с много силен аромат? Преди повече от 10 години, когато гледах бебе, дрехите на всички бебета около нас миришеха много силно, макар и не лошо. Аз не харесвам силния аромат, затова питам.

# 220
  • have faith and be patient ..
Едва ли е бил той , първо че не мисля че е толкова стар препарат, второ че има лек аромаъ, на мен ми допада, не съм по парфюмираните препарати, мисля че тео бебе е много парфюмирам, не съм ползвала, но позната пилзва и децата и са силно ароматизирани Simple Smile

# 221
  • София
Здравейте.
От кои капсули на Персил сте доволни? Добри ли са колкото праха?
От тези:
Скрит текст:
и от тези:
Скрит текст:
Дургите не съм ползвала.

# 222
  • Сливен
Добавям Персил прах,капсули ,течен на 6.99лв в Лили целия април.

# 223
Вчера пробвах прах Савекс платинум за цветно и останах изключително доволна. Дрехите бяха изпрани отлично и в комбинация с омекотител Ленор ухаеха много свежо.

# 224
  • София
И аз вчера пробвах за пръв път Савекс Платинум за цветно пране. Много добре се изпра всичко.
Гес, дали прахът има цветоотблъскваща съставка?
Бях сложила цветоулавяща кърпичка и се беше оцветила доста, но имах и доста червени дрехи в прането.

Общи условия

Активация на акаунт