Перилни препарати и омекотители – 57

• 57 004
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Разтваря се малко в алкална среда, където е и оцветен. В чиста вода почти не се разтвря и е безцветен.

# 196
  • Pazardjik
Някой чувал ли е за продукт на Ариел, който е на индивидуални дози, слага се в барабана на пералнята, най-вероятно е за бяло пране или пък за упорити петна и не е 3в1 подс?

Някъде в България могат ли да се поръчат тези https://www.orderyourdosingdevice.com/en-GB/Order/CountryList
Може би питате за тези таблетки,има ги в магазините за паралелен внос.Изпират чудесно,аз съм много доволна.

# 197
Да,и аз имах тях предвид,но не се справям с качване на снимки.Добри са,много.

# 198
  • В къЩи.
Здравейте.
От кои капсули на Персил сте доволни? Добри ли са колкото праха?

# 199
Не знам дали знаете, но в Кауфланд прах Персил е намален до края на месеца на 6,79 лв.
Здравейте.
От кои капсули на Персил сте доволни? Добри ли са колкото праха?
В какъв смисъл "кои"? Те са един вид вече.
Не, не са добри колкото праха по обясними причини.

# 200
  • В къЩи.
Ами в търсачката ми излизат доста видове...https://www.google.com/search?q=%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81%D1%83%D … =1024&bih=503 , не знаех че вече е само един вид.
Благодаря.

# 201
Преди имаше с прах и гел, сега са само с гел за бяло и цветно пране. Дизайнът на опаковката не е от значение.

# 202
От тези капсули на Персил с прах и гел вчера видях в един супермаркет в Пловдив. Обаче бяха на касата и се продаваха по единично, затова не взех да опитам как изпират.
Капсула не съм ползвала до сега и ми беше интересно да видя изпира ли добре.
После тази капсула къде отива ? Разгражда ли се ?

# 203
Опаковката се разтваря от водата. Случвало се е обаче капулата да застане на гумата на пералнята и да не се разтваря затова когато ползвах капсули, по съвет от тук, я слагах в мрежичка за пране.

# 204
Благодаря, muoil !
Ще си купя такава мрежичка и ще пробвам капсулките и аз.

# 205
  • оттам, откъдето започва България
Не знам дали знаете, но в Кауфланд прах Персил е намален до края на месеца на 6,79 лв.

Взех си аз в събота Персил за цветно, че беше намален с червен етикет на 4.07 лв. Просто опаковката беше срязана. Измерих си го на кантара, кг си бяха точно. Нямах нужда, ама... лаком г..з. Simple Smile

# 206
Здравейте! Някоя от вас ползва ли капсулите на Савекс, тези новите, зелени мисля, че бяха? Дали изпират добре и миришат ли на свежо? Аз си взех пак на Савекс, но лилавите, за цветно пране, но нещо аромата не ми допада. След сушилнята особено прането ми лъха на старо.

# 207
ЖДНБ....взех днес от оня прах..няма да му кажа името, че не ми се събира в устата Joy...платинения де, за бяло...ще пера на ММ работните дрехи. На 5лв беше...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 208
 До сега имах майстор за перални в къщи и той ми каза на всяко пране да слагам чаена лъжичка сода, за да не се натрупва мръсотия в мъркучите и за омекотяване на водата, защото е много твърда. Никакви Калгони. И препаратите за почистване на перални каза, че могат да направят проблем, ако има много натрупана мръсотия, като я повдигнат изведнъж, може да запуши някъде.

# 209
Спести си го това със содата. Изобщо не предпазва от натрупване на мръсотия, а водата омекотява просто пренебрежимо малко. Освен това чаена лъжичка... това не е сериозно. Абсолютно недостатъчно количество за каквото и да е.
Дозирай перилния препарат правилно и може да си спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт