Перилни препарати и омекотители – 57

• 56 858
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Намирам го на швейцарски сайт, като има коментари от 2014, подозирам че е старичък

# 481
И аз съм с такива подозрения...
Ще го върна, не съм го отваряла. Благодаря.

# 482
  • София
И аз съм с такива подозрения...
Ще го върна, не съм го отваряла. Благодаря.
Виж какво пише на опаковката. Аз имам такъв, само че течен, прах рядко намирам в малки опаковки, обикновено са такива големи за 44 или 100 пранета, а няма къде да го съхранявам толкова много. Пере отлично, справя се с петна и има съставка против пренос на цветовете. Това ми е един от любимите препарати както на гел така и на прах. Има го навсякъде по магазините за паралелен внос, не знам защо решихте, че е стар, като виждам как постояно го зареждат.

Намирам го на швейцарски сайт, като има коментари от 2014, подозирам че е старичък
Хубаво е преди да пишеш глупости да си преведеш какво си видяла, а не само цифрички да гледаш и по тях да си правиш свободни съчиненя на воля, заблуждавайки потребителите с грешна информация. Можеше поне гугъл преводач да ползваш, ако не знаеш езика.
Коментара в швейцарския сайт го видях и той наистина е за самия препрат, в превод пише "Mein lieblings Waschmittel - моят любим перилен препарат". Но самата статия под която е написан коментара е за новта /за тогава/ технология за изпиране при температура 20 градуса, която се ползва и досега от марката в различните й продукти - Persil mit der neuen Kalt-Aktiv Leuchtkraft-Formel, такова е и заглавието на статията. До преди това с препарата се переше от 30+ градуса.

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 11:47 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 483
Другарко, успокойте се малко и не ми размахвайте пръстче,  като критикувате си вижте личните грешки в поста!!!
домейнът ch е в Швейцария, а не в Чехия.

# 484
Афродита, и на мен това ми е любимият препарат. Аз харесвам силно ухаещи на чисто прахове, затова се замислих, че този е стар, тъй като не усещам ама никакъв аромат около кутията. Не ми се иска да го връщам, ще си тръгне нещо от мен Simple Smile, но пък и стара партида едва ли има очакваните качества.
Брадли, на кутията пише че дистрибутор е Хенкел Германия и Хенкел Швейцария, права си, не става въпрос за Чехия.

# 485
И последно кога е датата на производство/ крайният срок на годност?
Като нищо да е изветрял.

# 486
Kalt aktiv e това, което на английски при нас и в други страни беше Cold Zyme.

Cold Zyme беше спрян и заменен с формулата 360 през 2017.

Възможно е препаратът да не е с изтекъл срок, но е престоял в склада поне 2 години...

# 487

Възможно е препаратът да не е с изтекъл срок, но е престоял в склада поне 2 години...
Именно. Не ми трябва изветрял/престоял и некачествен препарат.
Не знам, teta75, това беше първоначалния ми въпрос. Искам да разбера кога е произведен този Персил, нищо че уточнихме, че е стар. За моя информация Grinning Дамата в магазина е доста нафукана, сигурно ще разменим и приказки, когато отида да ѝ го върна.

# 488
Въртя ли кутията....печат нещо. Да не е под етикета на бълг.език....

# 489
Въртя ли кутията....печат нещо. Да не е под етикета на бълг.език....
Въртях я, няма.

# 490
  • оттам, откъдето започва България
Който харесва омекотител Бинго, от днес в Кауфланд 2 бр. по 1 л. на цена 2,87 лв. Вземаш 2 - плащаш 1.

# 491
Който харесва омекотител Бинго, от днес в Кауфланд 2 бр. по 1 л. на цена 2,87 лв. Вземаш 2 - плащаш 1.

Аз го харесвам, хубав е. Последни път го купувах на 4 лв. Но харесвам само този червен с златиста капачка.

# 492
  • Русе
И аз го харесвам, но последния път когато беше на промоция в Кауфланд беше гОла вОда.

# 493

И каквато и маркетингова формулировка да му лепнат, остава си маркетинг. Да се пере със студена вода или дори такава със стайна темперетура е безмислено и безполезно. Не ми е известно да има съставки в перилните препарати (вкл. ензими), които да имат по-висока активност при 20 С, отколкото при 40 С. Над тази температура, някои ензими губят активност, но всички останали съствки продължават да покачват активност, особено избелващите системи.

# 494
Момичета,ползвам за цветно Персил мега перлите,той има ли тази съставка срещу пренос на багрила? Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт