НОЕМВРИйското хлапе иска да ходи на планина и на море

• 12 297
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • София
...за да не излиза целия цитат наново Wink...
Нямам какво да добавя.
Само, че ми харесва самоиронията Peace

# 196
  • София
Абе и аз съм чела така.че се отслабва след 30-тата мин.спорт?
Но аз не съм тренирала пове4е от 30 мин.Та ще ми кажете ли как свалих 10кг???Явно не е вярно.

# 197
Мен пък ме мързи да се бъхтя за тънка снага Confused
Гого постоянно пада по гръб и си блъска главата на пода Cry Сяда, заиграва се и туп - ката талпа... и рев, рев.
Ако за всяко падане ходим до спешното , ние там трябва да си останем, днес до 10:30 падна 3 пъти. Ама само защото след това заспа, иначе можеше и повече. newsm78

# 198
  • София
Ето ме и мен!

Разгледах снимките на децата на кита - прелестни са. Heart Eyes Само не разбрах коя е МамаНаДвама - додо-додо или кита. Понеже я има по много фото форуми със страхотни снимки.

Сега към знаещите - това означава ли, че ако се прави гимнастика от рода на тази на Синди Крофърд не може да се отслабне? А ако се комбинира с лек хранителен режим - примерно от режима отслабваш по малко, а с гимнстиката стягаш телесата? Не че в момента искам да отслабвам - 48 кг съм - ама да знам.

И към Елена-Ч - абе що да не те зачекваме на темата, ти ми изглеждаш много фина и елегантна, или има някаква друга причина?

Към майчето - браво! Таман ще станеш страшна мацка и ще забременееш пак  Laughing

Отчет - в събота Роси падна 3 пъти Shocked. Първия път от спалнята, аз плаках заедно с нея. После изпълзя от басейна, заби глава в гранитения под и се размаза пак там. Не плаках, виках, имаше цицина. Накрая от инат се пльосна от седящо положение по гръб със засилка и си дрънна главата и отзад ooooh!. Не знам как оцеля. Цял ден ми беше в ръцете, не се беше случвало да е толкова крива досега.

От жегите ли, от какво ли, и тя спи много неспокойно, върти се, плаче, буди се в 6, вместо в 8. В резултат аз не получавам повече от 4-5 часа неспокоен сън на денонощие Tired. Снощи се зарадвах на хлада, а някакви съседи правиха просташки купон с чалга, неистови викове и форсиране на коли нагоре и надолу по улицата. И това до 2.30 #Cussing out Следващия път смятам да повикам полиция. Мислите ли, че ще дойдат?  

# 199
  • София
Забравих да кажа, че Илия го ужили пчела по главата. Пак в събота.

# 200
   Мама на двама е додо.

# 201
  • София
Но аз не съм тренирала пове4е от 30 мин.Та ще ми кажете ли как свалих 10кг???Явно не е вярно.
А вярно е, ти просто си приемала по-малко калории.
Това с отслабването няма как да стане само с тренировки, а да гньетеш хляб иначе.  LaughingСлаб спортист виждала ли си? Требе си глад - грубо казано.

# 202
майчето - браво! Таман ще станеш страшна мацка и ще забременееш пак  Laughing
hahaha

# 203
Мен пък ме мързи да се бъхтя за тънка снага Confused
Гого постоянно пада по гръб и си блъска главата на пода Cry Сяда, заиграва се и туп - ката талпа... и рев, рев.
Ако за всяко падане ходим до спешното , ние там трябва да си останем, днес до 10:30 падна 3 пъти. Ама само защото след това заспа, иначе можеше и повече. newsm78

никси , Саши беше се изправил и се строполи и си удари главата отзад в ръба на хладилника ... А и ние не отидохме директно в спешното ,а първо се обадихме , описахме случката и те казаха , че понеже е много мъничък е добре да го видят. Та отидохме  Wink
симка - ако искаш да си сигурна, че ще дойдат ... ами не казвай има шумотевица,  ами кажи - има супер купон -елате  Joy можеш и да кажеш - в съседната къща има страхотни писъци , изклаха се, през прозореца изхвърчаха ръка и глава ... може пък и да дойдат  Laughing

# 204
  • София
А вярно е, ти просто си приемала по-малко калории.
Това с отслабването няма как да стане само с тренировки, а да гньетеш хляб иначе.  LaughingСлаб спортист виждала ли си? Требе си глад - грубо казано.

e така е .по-малко приемах,но определено ако не бях спортувала-нямаше да отслабна така.

# 205
  • Карлово
Записах Мартина на кухня. Манджите - от утре.
За спорта и отслабането - навила съм се от днес да почвам Пилатес, иначе от месец го имам свален, ама...пусти мързел

# 206
А някой зане ли от кога да мина на Милумил 3 (като навърши 8 месеца или като стане на 9 месеца - имам в предвид 8 пълни или 7 пълни месеца)? Дано да сте ми разбрали въпроса Embarassed
На кутията пише след 8-ми месец (ама не пише при навършени или при пълни)

# 207
Ами за Аптамила знам, че се минава след навършване на 8 месеца.
Катерина днес не иска да спи - сутринта заспа в 11,40 и се събуди в 12,50, а сега и се спи, а не иска да заспива. Пак се изнервих. Какво да я правя?
А баща и заминава в командировка и не знам как ще се справям без него. Сестра ми дойде, но тя все пак не е той. Поне няма да съм сама вечер, че как ме е страх не е истина.

# 208
Бубе, от какво те е страх? Не се изнервяй от датето, гледай малко по-философски на нещата. Тя ще порасне, ти ще се наспиш, а дето викат сем. Филкови, що салати има да ви реже......Все пак осъзнавам, че тези съвети лесно се дават, а трудно се изпълняват.

# 209
буба катинка, няма да се справиш без мъжа си.
 Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green всъщност какво толкова прави той, та да не можеш без него?
И защо да не иска да спи Катерина, един час е спала по обяд, колко още? какво да я правиш, пускай я да пасе и отивай да пиеш кафе.

микки, пусни утре едно меню на детската ви кухня.

Едита на канеста е минала вече на Аптамил, тя ми се похвали днес.

Общи условия

Активация на акаунт