НОЕМВРИйското хлапе иска да ходи на планина и на море

• 12 294
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • София
микки - сигурно защото е гадно и дъждовно времето.

ДУ...Wink

И честито на 8-месечните бебоци Wink

# 181
  • Карлово
Сори, ама тук грее слънце и аз изчезвам на разходка Laughing

# 182
  • София
хиииихихихиххихихихи - при нас е малко.... cold положението....на вас приятни ви   Nature Sunny 1stroller

а лудото хлапе държеше да спим на широко отворен прозорец и отвит.....

# 183
защото времето е лошо и няма да сме по разходки Simple Smile

# 184
Честито на 8 месечните

НИе пропълзяхме, а можем и да седим... как добре се отразява липсата на разходки на Гого, по цял ден тренира на тепиха hahaha
Буба искаме и ние такива пъзъли на пода,

от къде се сдобихте, дай координати, ще пратим някой до Варна

# 185
ДУ и от нас.
Тук е облачно, но не вали.
Кити, падна и сега има синка под окото. Леля и я гледа, а аз бях в тоалетната и тя се изправила на арката в детската и се удря на ръба. ама как да ги махна тези ръбове newsm78.
Много ми е гадно. ама какво да направя - не е била сама, а аз бях в тоалетната.
Вече казва баба, тата - постояно и мам - само, когато я карам да яде или да спи.
Никси, аме те са три пъзела и ги купих от различни места. Търсих с българската азбука и с цифри, ама има само малки и не стават за сега. Но ги има и в София. Майчето знае място с ефтини пъзели - тук са по 6-7лв., а доколкото си спомням тя ги беше взела за 4.

# 186
ДУ  Grinning
И тук времето е гадно, почти никъде не излизаме. Но днес ще ни се наложи, че имаме работа. Ади тая нощ спа много неспокойно, ставам сигурно 100000000 пъти да я успокоявам. Накрая и намазах с Калгел венците и тя заспа дълбоко. Май май и ние скоро ще си имаме първо зъбче  Rolling Eyes

Добре, че е Уни да ни осведоми за Кита и Ко  Laughing Какви са хубави дечицата  Simple Smile

На 8-месечните - честито  Hug

И на новоозъбените също  Wink

От мен чао засега и ви желая днес да е по-слънчев деня     Nature Partly Sunny

# 187
изгорих 306 калории на степера.  доволна съм Simple Smile

# 188
привет  Wink
честито на бебоците , които стават на 8 месеца  Wink
и саши вчера дрънна главата в ръба на хладилника. много се уплаших. той има амбиции да стои изправен, но разбира се още не може и се катурва.  Sad та набързо отидохме до клиниката да го види докторицата, която пък каза, че нищо му няма и че бил много фит  Wink в началото хич не ми вярваше 7 месечно бебе, пък да иска д астои, но той и демонстрира! после пък докато се опитваше женицата да го му прегледа ушетата той и хвана ръцете и се опита да и излови инструментите и очилата ...  Joy тя каза, че е  много силен  .
Та тъй. До сега посещавахме спешното заради колики. Сега да видим колко пъти ще го посетим, заради падания  Wink

# 189
  • София
Майче, за един килограм ти трябват около 8000 калории. За да качиш + 8000, за да свалиш респективно - 8000.
Дерзай.  Party

# 190
# 191
  • София
Е защо ще ме пребиваш, аз само казвам истината  Laughing
Има и други хватки, за по-добър и бърз резултат. Трабва ти продължителност, за да свалиш килограми, а не толкова натоварване - с него се правят мускули. Иначе казано до 30тата минута гориш само въглехидратите, а след това почват мазнините.

# 192
е, аз спирам на 30-тата, защото петра се буди. като часовник е Simple Smile
а иначе съм намалила приема на калории до около 1200-1400. което е поне 2 пъти по-малко от до преди 3 седмици. при това голяма част от калориите, които поглъщам са кухи. а и аз май не искам толкова да отслабвам, колкото да се постегна точно в областта на краката и дупето. за сега за 3 седмици кормът и ханшът са - 5 см. (но се и мажа), а килограмите са -2.5. да видим, да видим...

# 193
  • София
Ами 1200-1400 е много добре, ако устискаш много пързо ще получиш резултат. И ще свалиш от масните депа, а не от течностите в организма. Наблягай на протеините и ако можеш без сол.
Ох не ме зачеквайте на тази темааааа.

# 194
Знам, но някои истини са много неприятни Wink Все пак:  Heart Eyes
Майче, и аз така знам, затова особено ефективно е бягането или дори бързото ходене. За да се горят мазнини, трябва да можеш да дишаш спокойно и пулсът ти да е между 120-140. Ако натоварването е по-голямо, се горят въглехидрати. Усещаш го нопр. когато краката ти при бягане или на степера започнат да горят леко - това е от отделянето на млечна киселина при изгарянето на въглехидратите. Та хубавото е, че за да се горят мазнини, не е необходимо да се натоварва човек прекалино много, напротив. Лошото е, че изгарянето започва след 15 минути, а ефект има чак след 30 мин. тренинг, т.е. общо мин. 45 мин.
Да ме пита човек, като ги знам тези неща, що съм дебела Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт