НОЕМВРИйското хлапе иска да ходи на планина и на море

• 12 296
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
и на петра памперсът сутрин е най-сух. от бая време насам.

# 166
привет  Wink
нас може да ни извадите от списъка на неседящите бебета Joy но още нямаме зъби
моето предположение за сухите памперси е , че в тази жега човек има нужда от повече течности - поти се, усвояват се повече и т.н може и бебетата да се будят от жажда  newsm78 аз гледам сашето да изпива на ден поне 3х200мл. надявам се да му е достатъчно  Wink
в клюкарника има тема ,със много стряскащо заглавие , но инче интересното е, че се прави списък науникалните имена на децата отфорума.при нас има интересни - Петра, Малик, Деян ... може да се включат  Wink
бях забравила и Нур  Wink има и други май?

Последна редакция: нд, 02 юли 2006, 13:27 от vivita

# 167
Здравейте и от нас.
И тук днес е хладно.
Кити има още едно зъбче и другото е на път да се покаже. Какво стана -  зъбоникнене настана тези дни. Laughing
Иначе е все така неспокойна и неспяща. А през ноща се буди да яде - не иска да пие вода, а реве на глад. Давам да яде и изяда по 200 - 210 мляко или кърма. А иначе през деня не иска да яде- повече от 50-100 гр. пюре не мога да и дам. Какво е това нещо пък сега не знам. Беше спряла да яде нощем още на 2 месеца. как ще се справяме с това нощно хранене не знам. Ами това е новото при нас.
А къде сте всички?

# 168
  • София
имам си степер:)))))))за 65лв:)-Младост Party

# 169
Здравейте и от мен! Много сте изписали за уикенда - докато ви прочета станах  #Crazy . Да ви се похваля и аз - купихме си машинката за комари на Чико, която се включва в контакта. Вече я пробвахме на вилата (там е пълно с комари), наистина има ефект - нито един комар и муха в стаята на Вики.
Купиме я от Пакостник за 20.50 лева. Hug

# 170
  • Карлово
Е, като сте започнали да се хвалите, и аз да се похваля. Но не с покупка, а с гости. Един приятел от студентските години с жена си, която пък е състудентка на моя мъж. Чудно как след 7 години, разговора вървеше все едно от вчера не сме се виждали. А и точно така се чувствах. Явно някои приятелства наистина остават за цял живот, колкото и времето и пространството да разделят хората.

# 171
разговора вървеше все едно от вчера не сме се виждали. А и точно така се чувствах. Явно някои приятелства наистина остават за цял живот, колкото и времето и пространството да разделят хората.
Чудесно е, че имаш такива приятели!!! Дай Боже всеки му!!!
Аз след такива срещи се чуствам пречистена и много, много щастлива от това, което времето е успяло да съхрани.

# 172
    Тук си вали тъпо и упорито цял ден.   Whistling

# 173
   Преди два дни се видяхме отново с Кита, която се възползва с пълна сила от престоя си в БГ и обикаля територията.  Ина и Мартин са големи красавци
http://uniwipes.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=al … 4&id=DSCN6271

http://uniwipes.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=al … 4&id=DSCN5728

http://uniwipes.myphotoalbum.com/view_photo.php?set_albumName=al … 4&id=DSCN5726

Аз съм феята на зъбчетата за Мартин - при всяко виждане с мен му излиза зъб  Crazy
Затова пък на моята Емилия не действам.

И се замислих - вие намирате ли някаква връзка между секциото и растежа на зъбките.

# 174
уни, не мисля, че има връзка. аз също раждах секцио, а на кейти зъбките изникнаха в петия месец. после затишие. тези дни ще се похвалим с един от двата тръгнали горни зъби.
тук до обяд беше хубаво. сега вали. кейти е кисела, защото е свикнала да седи до нощите вънка. мърмори, крещи, не иска нито седнала, нито легнала, нито в нас, нито на столче- ама никак.

# 175
   А и гледах сайтовете за конкурси, които бяхте пуснали и пак намерих Мартин на Кита.  Laughing

Снимала го е додо-додо.

http://www.4coolpics.com/show.php?gal=66&id=62648

# 176
ду
мисля, че днес форумът ще бъде много посещаван.

# 177
ДУ и от нас
Да, наистина ще има голяма посещаемост. Ние сме все още в отбора на беззъбите бебета Confused

# 178
  • Sofia
Добро утро мами,

ДНЕС НАВЪРШВАМЕ 8 МЕСЕЦА:-))ЧЕРПИМ ВИ  ВИРТУАЛНО:-)

Ама много хубави бебета:-)))
ЧЕСТИТО НА НОВООЗЪБЕНИТЕ БЕБОЦИ:-)
Сега новини за нас:Бяхме в Троян за два дни.Йоско има планински тен;-))Купила съм му плажно масло на eucerin f40.И започвам да го мажа вече.За морето да е готово позапечен:-))
вода ;Йоско почти не пие махнах дозаторите на чашата поне да като лигави да му влиза нещо в устата.
Сердика,чевстита количка
исайкова честит ти степер

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 08:21 от esprit

# 179
  • Карлово
ДУ!
Леле, добре че е Еспри. Съвсем съм забравила коя дата сме. И Мартина става на 8 месеца.  party023 beer Wine Glass
А защо ще има много голяма посещаемост newsm78

Общи условия

Активация на акаунт