НОЕМВРИйското хлапе иска да ходи на планина и на море

• 12 332
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да,благодаря ви.Допада ми.След някой друг ден нея ще направя.Че вече е късно,току що си облизахме пръстите:)
Ако искате,после и моята ще давам.
Сердика,идея нямам.Не е чак разделно,но на същия принцип.А това Нвд можеш ли да ми кажеш накратко какво е .
Значи аз правя следното,не смесвам хляб със други яденета.Може само зеленчуци с една трудно смилаема храна.Хляб само със зеленчук.
От вчера съм на нея,малко ми е кофти че добре бях свикнала да се тъпча с хляб,но ще свикна.
Още ведъж мерс!оби4ам подбравки ,а с домати вкусотия:)Сега и тази ще си запиша.

# 151
а в готварския има страшна рецепта за рибно суфле.

аз се запознах с annito и ходихме на протест. Вече сме медийни звезди - аз давах интервю/и така почервенях и се разтрепериииих/, а малкия го снимаха как се маже с попара  Mr. Green ама малко мижава работа беше, трийсетина мами. После пихме кафета и плашихме две бременни с кофти истории Simple Smile И нямах време да сготвя.

буба-катинка, специално си струва да ви честитя изстраданото зъбче. Хайде сега отдъхни 2-3-дни до атаката на следващите  Mr. Green

# 152
НВД - нисковъглехидратна диета. Яде се ВСИЧКО протеиново, месо, риба, салами, , масло, сметана, мляко, яйца, сирене и кашкавал до пръсване. Колкото по-мазно, толкова по-добре. Не се приемат никакви въглехидрати,почти никакви плодове и много малко зеленчуци. НЕвероятно бързо стапя килограмите, ама аз не мога да я спазвам, щото на втория ден не мога да погледна протеинова храна и плачаза картофки. Или спагетки. Или хлебец. Даже и плодове ти се прияждат като невидял. Това е между другото т.нар. Аткинсова диета, в най-различни фори и разновидности се среща, но принципа е горе-долу един и същ.

# 153
излязох сутринта в 9.30 и се прибрахме чак сега. ходихме на кафе, на камбаните, на пикник, в комо за количка. и сага съм като смачкан домат.

# 154
смачкан, но щастлив, нали? Mr. Green а купихте ли количка?
ние си купихме една на Куини, най-леката уж на света, 6 кг и като се сгъне, става колкото чадър (почти...) И най-хубавото е, че мога да монтирам кошницата за кола на нея, тоест не влача кошница и количка, а само едното, когато съм с кола. Изглежда ето така:
http://images.google.de/images?hl=de&q=quinny%20zapp&sa=N&tab=wi

# 155
  • София
Я вижте кои са второто и третото бебе
Ето тук

# 156
Ох и ние сега се прибираме, ужас, размазах се от ходене. Тати от 10 до 4 беше с Гого в парка, бабушкерниците жив го оплакали, че сменил памперса и нахранил дребния Mr. Green Аз ходих по магазините да купя подарък на мъжо за годишнината ( не мога да ви кажа какво взех, щото той чете Confused После се разходихме тримата по витошка и графа, защото като ходих сама и ми стана много тъжно като гледах другите как са излезли накуп Sad

Буба, честито ви зъбче tooth
ИГого си играе на такъв тепих - прежалила съм една олекотена завивка и се търкаля върху нея.

Айде отивам да къпя бебе, че е умрял за сън, снощи не спа хич добре заради тая градушка, нали сме на последен етаж... шумът беше нетърпим, отврат #Cussing out

# 157
# 158
Я вижте кои са второто и третото бебе
Ето тук
да беее, наши бебета Simple Smile
а в Бургас нЕма кой...ако не се снимат мамите сами.

Сердика, аз видях много много колички.

# 159
хи хи, исайкова, аз си мислех, че съм най-голямата паника. но явно си имам конкуренция  Mr. Green макар че мен от бури не ме беше страх, до вчера...
тук нали има много дървета в дворовете и е ужасно страшно. тъкмо догледах мача (някой преди питаше дали следим световното- аз да, всички мачове досега  Crazy) и бурята започна. в един момент така силно удари, че стаята се разтресе. на сутринта борът, който се намира на 2-3 метра от спалнята, с отсечен връх  #Crazy гръмът паднал точно до нас. много се стреснах, ами ако беше повалил целия бор  Thinking
та май и аз вече ще треперя по време на буря. лошото е, че този висок бор е на съседите и не може да го отсечем. от друга страна, май добре че той привлича гръмотевиците, да не падат при нас.

# 160
Тити, признавам, че са много колички, но е все една и съща (в двата варианта - или обикновено бъги, или със кошницата за кола). Не съм снимала още затова прибегнах до Гугъл. Нашата е тъмночервена.
От бури мен хич не ме е страх, но вчера беше голям шум и пречи да спя. А Малечко спа като бебе. Той си е бебе, де.

# 161
буба честито зъбче. дао сте по-спокони сеган. ние още чакаме нашите   Wink
и ние ще копуваме бъги. за ваканцията не може дмъкнем тази по самолетите
снощи мача беше много интересен . после падна голяма радост по улиците. сега гледам бразилците и ранцузите ... е бразилците на нещо се лигавят. уж съм за тях, но с тази игра ...

# 162
ду
сердика - нашата със сигурност е по-лека  Mr. Green 4 кила е. и е по-евтина - струва 29.90 Mr. Green
но пък вашата е по-хубава. спор няма. а на нас хубава колика не ни трябва. тази си я взехме за пътуването до рим. да е малка, лека и да не ни е яд, ако някой я затрие по летищата. за цената си е повече от добра.
аз бури обожавам. лошо време и дъжд - също.

# 163
  • София
Добро утро. Днес опеределено ще е по-прохладно, Слава Богу. Отивам да закусвам и да пия кафе, а на вас лек ден.

# 164
Ееее, майче, 29.90 определено е далавера Grinning Тази количка най-вече я исках заради гимика с кошницата за кола. Печеля независимост. Има предимства, но и някои недостатъци. Няма "багажник" и  за квартални условия е напълно неподходяща, там си се бутаме с нашия танк.
Ама какво разкошно време, а? Хайде дано се поуспокоят бебоците, които не понасят жегата.
Нашия Малик нощес не се държа никак възпитано, буди се през час и държа да цока пет (5!!!) пъти. Но ме притесни с факта, че въпреки това памперса на сутринта беше абсолютно сух. Някой да знае, какво може да е това? Изака се вече, но пиш пак нямаше.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт