НОЕМВРИйското хлапе иска да ходи на планина и на море

• 12 334
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
аз все пак се приготвям да протестирам  Mr. Green чакам annito да ме вземе. Тук е жега, та не знае ли се. Половината нощ гоних два комара.

# 136
  • София-там нейде в западната част
добро и от мен  Hug
тук сме си ние ама освен че скиториме сутрин до обяд сме по центъра а следобяд по квартала трескаво се и приготвям за сватбата ... до тук добре модела на роклята го имам но удрям на камък с швачите ... майче дай ми координатите на тези при които ходиш там на Пиротска  Thinking да не са едно готино ателие в което и продават в началото на пиротскка слад Ботев аааа
честито на новоозъбилите    grinning012се бебоци  Mr. Green   bouquet
друго не се сещам да пиша с изкукалия си мозък  bambam smile3537 ааа клара не ми се отварят снимките  Sad

# 137
Ами ние си имаме зъбче.  Grinning

# 138
  • Карлово
Добро!
Честито на новите зъбчовци!
Приятен уикенд!

# 139
 и на мен не се отварят   newsm78
ето ги от друго място http://s76.photobucket.com/albums/j26/pupa80/?action=view&cu … ;imgAnch=imgAnch1
http://s76.photobucket.com/albums/j26/pupa80/?action=view&cu … rent=DSC05586.jpg
да видим дали ще се отворят
buba_katinka честито ви зъбче
вие след проверката за зъбите какво се засилихте да се озъбвате  tooth ние още си чакаме

# 140
честито на буба-катинка.

мики - сутринта пропуснах темата - не можах да я позная, че си си сменила ника Simple Smile
клара - аз пък още снощи ги видях

# 141
и аз искам зъбииии

# 142
Ох, и аз така исках зъби. Сега вече съм доволна. Лошото е, че е избило наполовина и са тръгнали да прозират още 3 зъба. Докато се покажат ще откачим и тримата тук.

# 143
  • София
ДУ,
честито за новите зъбчета на бебоците. Отборът бързо намаляв скоро всички ще са зъбатковци Wink

Вчера бяхме в южен парк и открихме едно езерце...или по-точно блато.... пълно с патки и малки патенца - мн бяха сладки и бебо им се радваше мн и им бърбореше...голяма картинка бяха Wink

А днес сме на Искър. Дано не е канска жега Wink

# 144
  • София
Dобро утро!
Клара,благодаря ти,но толкова се човърках,та отидох снощи.Взела си последнияя Mr. GreenБеше останал само един без екранче.Ама не го ща. Crossing Arms
Обиколихме още поне 6 магазина тсм-ски-и нищо.Май и аз ще се набутам като Майчето.

Вчера умрх от тези грамотевици.То не бе рев не бе чудо-голиа/ниамам 'иа"на клавиатурата/мо шубе съм.Накраиа си легнах с панталона,ако стане нещо-да хукна.Simple Smile LaughingЕ,живи и з драви сме Sunglasses

Оф,много ми е топло.Излизаме за малко в ст.град.

Ниакой да каже ниакаква рецепта за риба:)))Аама да се изполвзват в неиа само зеленчуци.

# 145
Исайкова, рецептата е със щука, но според мен може да става и с друга риба.
Рибата я изпичаш във фурната - в тавата слагаш малко олио/ зехтин, една - две скилидки чесън и копър.
Отделно сваряваш зелен боб и пресни малки картофи. После Като се изпиче рибата, запържваш - задушаваш сварените боб и картофи с олио или зехтин и малко водичка или соса от рибата, ако има такъв и с малко чесън. Щуката пуска повече вода, докато се пече и има сос.
Нарязваш рибата, и слагаш в чинийките, риба и за гарнитура зеленчуците. Ами това е.

# 146
  • София
Мерси бубе:)
Записах си и твоята.Сега ще направя една с домати,кис.краставички,маслини и лук.
От вчера съм на хранителен режим/за да не му викам диета/.Та риба с  картофи не  мога да ям.

Оправих си "я-то".,тъй че спокойно:)няма да се затруднявате толкоз.

От колко е протеста????

# 147
Исайкова, ето най-простота, бърза и вкусна рецепта с риба и домати. Изчестената, измита и осолена леко с морска сол риба (приложима за 99% от видовете) се поставя в тава с малко мазнина и вода. Пече се. Доматите се обелват (най-лесно като се потопят във вряла вода за секунди), а можеш да използваш от консерва или дори доматено пюре. Смилат(пасират)се. Кипват се с 1с.л. мазнина щипка босилек и щипка кимион (около 10мин. ако са сурови домати и по-малко ако използваш консерва). Изпечената риба се залива с така приготвения сос.
Предимства - много бързо става, така подправения сос може да се приложи и към други гозби, освен това е съгласно принципите за разделно хранене.

# 148
  • Карлово
Майче, добре че ме подсети, ама вие вече сте видяли-смених си ника на кирилица Embarassed

# 149
Исайкова, да предложа и вариант на рецептата на Били: натъпкваш рибката с пресни зеленини, каквито обичаш: босилек, копър, магданоз, розмарин и т.н., и няколко резенчета лимон - във и на рибката. На НВД ли си или на разделно хранене?

Общи условия

Активация на акаунт