НОЕМВРИйското хлапе иска да ходи на планина и на море

• 12 336
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
да се похваля - и ние изпадаме от групата на беззъбите бебета Grinning
преди малко като и бръкнах на дребната в устата да извадя парче дунапрен, което дъвчеше с кеф, напипах остро боцкащо връхче. и на лъжичка дрънна, въпреки че не успявам да го видя. ама и тя не ще да си отвори широко устата.

# 121
  • София
neвиа 4естито зъб4е и на вас.Отбора намалява,но ние все още сме вътре.
Клара-не успявам да ти пусна Л.С.
Моля те кажи откъде си купила степера,в няколко магазина и един скалд проверих-няма.
Казвай,4е да ходя да взимам:)))
Майче,изпробва ли го ти?Как е -болят ли крака и дупе? Laughing

# 122
не, не ме боли нищо. т.е краката и дупето не ме болят. но аз имам много здрави крака. на аеробиката мога да подскачам доста повече от другите. но ръцете ме болят от дърпането на ластиците.
днес за 30 минути лашкане на степера в двете посоки (с лице и с гръб към дисплея) съм махнала 237 калории. и не знам колко литра пот. като се има предвид, че не натоварвам краката кой знае колко. просто няблягам на продължителността. готино е. и все пак не беше нужно да се минавам със 70 кинта.

за сметка на това си купих невероятни бели официални сандали от корида на фирма audley. страхотни са. те, обаче, вече са намалени от 99 кинта. доволна съм Simple Smile

# 123
  • София
Леле сандали за 100 кинта.  ooooh!
Аз успях да си върна парите. Ходих при семейството, чийто ток съм платила и мъжа каза, колко ни е тока.
Аз: 38,60
Той: Ето ти 40, за дето си се разкарвала до касата.
 newsm44 newsm44 newsm44
Приятна вечер,   chef ще готвя пилешкото с топено сирене, мисля че ще си олижа пръстите

# 124
браво, елена, че си се справила. добре е, че не си се загробила с чужди сметки.

а сандалите бяха 100 кинта. аз не ги взех за толкова. пак са скъпички, но нали ще кумуваме. а предисторията е, че сватбата ще е полицейска и младоженецът е някакъв мини шеф в полицията. съответно цялото милиционерско войнство на софия, заедно с половинките си, ще се излее на мероприятието. а, както знаем, този тип жени са като свраки - гледат те отгоре до долу и те "изчисляват". е нашите младоженци съвсем не са такива, но заради гостите се налага да се поизхвърля и поспретна повече от обичайното. но сандалите са страхотни. жалко, че след сватбата няма да ги нося Simple Smile или поне ще е мнооого рядко.

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 21:03 от majceto

# 125
елена и аз същото пилешко съм замислила за тази вечер Laughing
утре ще се видим ли с теб, като предния път?

# 126
здравейте и от нас
исайкова, утре ще питам дали имат още защото този който взех аз беше от витрината
И мен нищо не ме боли само станах вир вода
утре май няма да съм на протеста защото ще е пек а нашето чадърче нещо се прецака,
честито зъбче на бебка на невия
 Elena_Ch браво че си се оправила с тоците
ето новия терен за игра http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=2492826
а това е любимата гимнастика на нур http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=2492828  малко е размазана, но много си върти главата

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 21:26 от Клара

# 127
и аз съм на далавера днес - купих 4 пакета сухари и ми подариха порцеланова купичка за кашата  Mr. Green

# 128
за комарите- купих спрея на чико. много лесно се нанася. малко е силна миризмата, но е приятна. предполагам, че трябва да е силна, за да ги гони гадовете. 2 вечери вече го ползваме, засега ухапване няма. за сметка на мама, която още не си е купила мазило.

# 129
Най-после да се докопам до компа.Не съм изчезнала само дето по цял ден сме на вън и вечер съм скапана и не ми се сяда да пиша.Вчера се върнахме от Петрич бяхме там за два дни с тате че беше в командировка и ние с него нали сме в комплект.Нямате си представа за каква жега става въпрос там-през ноща Краско е спал гол по памперс.А на следващият ден ходиме до Рупите в 14 часа и нямаше жив човек,направихме няколко снимки и изчезнахме.Хубаво че колата ни е с климатик,че иначе за никъде не сме.

# 130
  • София
Невиа, утре сме там. Някой друг няма ли да си вдигне д-то и да дойде на протеста?

Тити, честита ви купичка. Ти си си я платила двойно  Wink

За комари има доста ефикасни спрейове и мазила. Виж за хлебарки-тц  #Cussing out

# 131
добрютро, мацки.

# 132
Добро утро.
Мале, толкова рано няма никой. Тази сутрин оставихме тати да поспи. А ние двете сме станали от 6,30. Събуди се диването, стана и започна да вика. Не помага това, че се правим на умрели калинки.Като станах се хили доволна. И това беше. Денят ще е дълъг.
Рождения ден мина добре. Кити се държа много пличино - не плака, не хленчи - само си играи  се гуши в мен.
На рожденика му подариха един камион и моята щерка се събра в него. По-късно ще пусна и снимки. Ами това е от нас. Днес сме на кръщене - ама дали ще издържи дреборана в църквата не се знае. newsm78

# 133
  • София
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но ви чета когато мога.
Ели аз мислех да идвам на протеста, хем да се видим, но май няма да успея.Мама ще ми идва на гости днес. Laughing
Александра хич не ги търпи тези жеги, само мрънка и през час - два пълним басейна с вода и хоп вътре.Тогава е много щастлива.
Мисля майка ми като си тръгва да тръгнем и двете  с Алекс с нея и да поседим една седмица в Разград.Малко разнообразие, а и аз да си почина малко.А и да почета, че септември ме чака държавен изпит.
Като гледам с каква скорост пише тогава съвсем няма да мога да ви наваксам.
Лек и спокоен ден.
Мислех да пиша доста неща ама вече забравих всичко Crazy

# 134
добро утро

Общи условия

Активация на акаунт