НОЕМВРИйското хлапе иска да ходи на планина и на море

• 12 333
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
дори не съм го чувала.
живот и здраве, ние ще празнуваме.
и тикви ще дълбаем, и костюми ще обличаме след някоя друга година, и каквато друга щуротия измисля - и нея ще осъществя. нали петра се роди на вси светии, та всякакви циркове ще са позволени Simple Smile

# 106
привет  Wink
майче - много готини купони за рождения ден може да си спрята Петра , наистина .   Wink  а и не е по време на ваканция май. Все ученбата година. Тогава винаги идва много народ на купоните   Laughing
никси, честито второ зъбче. Май и ние сме на ред със зъбките. Саши и тази нощ плака ...
шошке весело изкарване на морето  Wink
днес играят Германия и Аржентина. ще има да подкачат и да надуват свирки . още от сутринта са развели навсякъде байраците . а и колите са оборудвани с по 2 знамена ...

# 107
И при Кити дрънка като чукна с лъжицата

Е, щом дрънка, значи има зъб.
Гого хич не може да спи в тия жеги, събуди се ревейки в 3часа, температурата в спалнята беше 30 Shocked Пуснахме климатика и след половин час заспа, душко и на него му е жега Confused

Днес ходих до аптеката и купих мазило против комари, специално за бебовци, че дечко е целия на пъпки... като белен от шарка, вия мажете ли с такива неща?

# 108
при нас още няма комари. тази нощ за първи път ми бръмне един, което значи, че ще вадя машинката. но за сега нямам оплаквания. даже подарих чиковската мрежа против комари, която си бях купила. аз нали все да купя - сакън да нямам нещо. а дали ми трябва никой не мисли. по тая причина имам 6-7 авентски шишета (ама 2 от тях си вървяха със стерилизатора), термобокс, кутия ам (а петра ам никога не е яла), която обаче подарих, кошница за кола (а ние кола нямаме) и бънджи, на което петра не се кефи.  вероятно има и още непотребни вещи, но за сега други не се сещам.
мале откъде почнах и колко глупави приказки изприказвах ooooh!

# 109
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 110
Здравейте,
виждам, че нашият тати се е разписал и тук  Heart Eyes

Ние си получихме подаръка от сп. Мама - прах за пране Персил, 1л Силан Сензитив и раничка на Хенкел.
Ужасна жега е тук, за разходка чак привечер става. Докато стигнем до детската кухня и обратно изплезваме еййййй такива  smile3534 езици  Joy
Честит втори зъб на Гого  Simple Smile
Петра хубаво си е изкарала, мдааа ... и подаръците звучат много хубаво  Simple Smile С вас май няма да и е скучно  Wink
Приятна почивка на шошка и семейство   grinning039

Опс, спирам, че Ади много мрънка  Confused

# 111
Леле, каква жега. Ужас. Майче, днес щях да ти звъня за разходка, ама се оправихме чак към 11.30, а трябваше да ходя да плащам интернет и да купувам бира за мача и да тегля едни пари, та нямаше да е хубаво и на сянка в парка, затова се отказах. Но много ми се иска да се видим. Хайде другата седмица вече сериозно, тъкмо щяло да захладнее.
Няма да ви питам вашите бебоци как понасят жегата, то си личи по разказите. На нас не ни пречи толкова на съня, но си е малко киселичко детето и не знае много-много какво иска. Сложа го в кошарката - не ще, взема го в ръце - почне да се гърчи като червейче. Пода и кошарката на балкона (в най-дълбока сянка и не между 11-17ч, естествено Simple Smile) му е май- най-добре. Но пък яде. И то като никога - Юка, купих от това пюре на нестле и за пръв път Малик опука цяло бурканче, вече трети ден поред.
Ей така, човек като няма какво да каже, почве да дрънка глупости.

# 112
сердика - ок за др. седмица. ще се чуем.

# 113
  • Gabrowo->Sofia
а моят дребосък нощес спа от 22 до 3, после с помоща на биберона заспа до 6, кърмихме се и пак спане до 9 и нещо  Shocked сега го чакам да видим кога ще му се приспи за дневен сън
юка, това за непразнуването на 1ви рожден ден свекървами го изтресе, но аз смятам, че е мого хубав празник и ще си го празнуваме. Не само, че няма да крия, ами ако може и на цял свят ще се похваля  Grinning
шошка, приятно изкарване на морето
а щях да забравя, Ванката се опитва да мести краката като се държи за ръцете ми  Simple Smile не се е научил сам да се изправя или сяда пък май иска да ходи

# 114
  • Карлово
Юка, и аз за първи път го чувам за първия РД!Но пък още отсега имам разни идейки за първия на Мартина Grinning
Сердика, и моята мрънка от жегата, но аз, по-скоро тя си измисли разхлаждащи игри.  С проходилката се засилва и право под душа. Това го пробва за първи път веднъж като се къпех и не съм затворила добре вратата на банята, и тя се намъкна и хоп-право под душа. Другия вариант е-сяда на една гумена постелка в банята, аз пълня един леген с вода и тя започва да шляпа с ръчички във водата.

# 115
почвам да се дразня от тези напомняния за протестите, че и в червено. Накрая напук ще взема да не ида.

# 116
почвам да се дразня от тези напомняния за протестите, че и в червено. Накрая напук ще взема да не ида.
  202uu smile3559

# 117
аз не съм и мислила да ходя - някак ми е много комсомолско.

да се оплача (това да го прочете и исайкова) - степерът, който си купих за 149 лв. е същият като тсм-ският на клара за 78 лв. такава минавка с пари не ми се е случвала отдавна - обикновено имам страхотни попадения...

# 118
  • София
Да ви се оплача!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Оказа се че преди две седмици съм платила чужд ток. Ние сме В вход, а аз съм платила на апартамента в Б вход. Сега се надявам, че хората от този апартамент ще са разбрани и ще ми дадат парите. Хубавото е че на касовата бележка пише името, ЕГНто и адреса. Но аз видях че името е чуждо чак сега (2 седмици по-късно), когато отидох да платя наема и ми казаха че дължа 54 лв за ток  Sick. Връщах се за бележката и тази ми казва: Ами да, вие ми носите бележка за други наематели  Sick. Чак тогава включи българския реотан. Ох, дано тези хора са свестни, че иначе тока за май месец ще ми излезе 80 лв.

# 119
майче, еленче, много кофти работа  Confused Елена, върви да си искаш парите обратно заедно с двете си деца. Ефекта може би ще е по-голям  Rolling Eyes

тити, подкрепям те и аз  Peace

Общи условия

Активация на акаунт