НОЕМВРИйското хлапе иска да ходи на планина и на море

• 12 326
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
ние с дребната сме там

# 91
честит имен ден на Петра и на Петър на Доминика  Wink
Малка поправка-Не Петър, а Павел  Simple Smile
Благодаря за честитките на всички  Heart Eyes

# 92
Яяяяяя, колко готино, имаме си и татко тука Laughing

# 93
  • София
Ние гледахме мн готина заря преди малко. на първите по-малки и леки светлинки им говорише дребничкия, а на най-огромните вече беше абсолютно безмълвен и само зяпаше. Като свърши искаше още и ми се сърдише, че вече няма и го прибирам от балкона. После ходихме да се увери няколко пъти, че повече няма заря и най-сетне се успокой hahaha
да знаеше само той какво чудо изспусна на нова година hahaha hahaha hahaha

# 94
и аз си имам степер.
клара, а твоят какъв е - пружинен или не?

# 95
  • Карлово
Татенце, здравей!

# 96
  • Gabrowo->Sofia
хайде пак честито, тоя път на Майчето и Клара да си ползвате ефективно новите  придобивки. аз за сега разчитам на майката Природа, че си знае работата  Wink как да ме вкара в релси, т.е. старите мерки...
буба катинка, ето от тук си краднах рецептата за сладкиша http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105768.0, като вкарах и малко карамелизирана захар от мен си върху бисквитките  Wink
мики, от Карлово до Младост 3 в София си е бая път, за това тръгвай, че количеството стремглаво намалява  Mr. Green
сега лека нощ и сладки сънища

# 97
Ох ммичета, изтекоха ми очите докато изчета.
Доста се стреснах като видях подписа на айс, ей така се опулих  Shocked
Тити, на 8мата консултация не се мери глава и гърди.
Ние бяхме на такава преди няколко дена. само + 1 см, и -150 гр. т.е 70см и 8кг  Confused Незнам как така остлабва при положение, че си хапва доволно. Аз вече въведох глутен и мляко, давам на хипп някакви млечни десерти, млечни каши, домашно заквасени кис. мляко също. И попара ще почва , ама като се върнем от морето. Пожелайте ми добре да изкараме там, че аз съм най-големия карък на море. Откакто се помня все някакави гадости ми се случват тръгна ли на почивка. И то става егаси почивката. Заминаваме понеделник, незнам дотогава дали ще пиша...
Днес видях раничка на горния венец, третото зъбче напъва  Simple Smile

# 98
  • Карлово
ДУ!
Тази сутрин се събуждам с чувството, че някой ме гледа. И не се излъгах. Дребната се изправила на кошарата и се хили. От кога ли е била будна newsm78
Изчезвам на разходка докато е хладно.
Хайде, Шошка, готино да си прекарате! Без проблеми!

# 99
Ох ммичета, изтекоха ми очите докато изчета.
Доста се стреснах като видях подписа на айс, ей така се опулих  Shocked
Тити, на 8мата консултация не се мери глава и гърди.
Ние бяхме на такава преди няколко дена. само + 1 см, и -150 гр. т.е 70см и 8кг  Confused Незнам как така остлабва при положение, че си хапва доволно. Аз вече въведох глутен и мляко, давам на хипп някакви млечни десерти, млечни каши, домашно заквасени кис. мляко също. И попара ще почва , ама като се върнем от морето. Пожелайте ми добре да изкараме там, че аз съм най-големия карък на море. Откакто се помня все някакави гадости ми се случват тръгна ли на почивка. И то става егаси почивката. Заминаваме понеделник, незнам дотогава дали ще пиша...
Днес видях раничка на горния венец, третото зъбче напъва  Simple Smile

ДУ и от мен
какво не ти харесва в подписа ми  - аз съм луда по сериала и много се кефя на снимката.

# 100
ду и от мен
снощи имахме гости по случай ид на дететнце. имаме страхотна рокличка с гащи и чорапки Simple Smile стояхме до късно; после детето спа лошо, че жега; събуди се в 6 без 10; в 6.30 усях пак да я приспя и сега с баща си още мерят кревата. а аз ходя като маносана. не мога да си пусна кафенце, че машината бучи, а не съм спала до 8 от месеци. явно съм отвикнала. а, петра се събуди. отивам да си правя кафенцето...

# 101
ДУ и от нас.
Ние днес сме на рожден ден на детето на кръстницата. Става на една годинка. Дано издържи моето зверче.
Никси, честити зъбчета. И при Кити дрънка като чукна с лъжицата, ама още не се вижда зъб. А и тя не ми дава да видя хубаво дали пробива нещо.

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 10:22 от buba_katinka

# 102
добро утро и от нас
шошке много весело изкарване на моренце, приятна и спокойна почивка
майче нашия е тсм, не знам какво е пружинен, но двете стъпала са свързани, тоест работят обратно едно на друго не знам дали го обясних правилно,мисля че е с амортисьори
при нас спането е кошмар, жега ли кво ли, станала съм в 6 и през 15мин ходя да успокоявам малката, та така до 8 и тя стана
приятен и дано малко по прохладен ден

# 103
здравейте и от нас!
бубето каза за рожден ден на годинка, та се сетих да ви разкажа една случка от вчера. ходихме на гости при нашите в стария ми квартал. съседката до нас миналата година роди на петровден. срещам ги всички вкупом на пейката пред блока. и понеже не знам дали петровден се мести по календара или не, я попитах- вие май тези дни имате рожден ден. и като взе да ми шътка- тихо, тихо, днес е. аз тактично замълчах- викам си, може би е изненада нещо. да, ама, не. след малко ми обясни- първият рожден ден не се споменавал, не се празнувал  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked аз й викам- че как така, това е най-сладкият рожден ден. тя- а, най-сладкия, малката нищо не разбира. така било, да не се казвало, да не се празнувало.
е, те това ме утепа  #Crazy вие чували ли сте я тази глупост.
хи хи, малко клюкарска история вкарах. тя казах, аз казах  Laughing

# 104
  • София
uka - имаше преди време такава тема из форума. и аз не го разбирам това с непразнуването, явно е някакво старо суеверие... за мен първия рожден ден си е едно прекрасно събитие и трябва да се отбележи подобаващо Wink

Общи условия

Активация на акаунт