НОЕМВРИйското хлапе иска да ходи на планина и на море

• 12 321
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • София-там нейде в западната част
ДУ  Hug
аз само се отчитам че сме добре и не се спираме на едно място,трескаво се приготвям за сватбата на приятелката ми ...
дени-к ииии ние го можем този номер първо аз заставам пред нея и го правя а като и сложа ръка на устата и Ечмата го повтаря ... имаме го и на видео заснето ще трябва да го кача да го видите ... индианец
клара Нур много сладичка спинка
това е от мен отивам да видя какво ново по форума и към центъра

# 241
ДУ.
Клара, ама как е заспала само. Много сладурско.
Мамчета, браво на вас - за това че тренирате и пазите диети. Аз в момента съм изнервена много и въобще нямам нерви да правя тези изтезания.
Тази нощ плака и спа на мен, като преди с коликите.
Баща и замина. Вече сме сами. Да видим как ще се спрвяме.

# 242
Привет и от мен

В момента съм на работа. Оставих малкия и баба му да се хранят, но вече е голям зор храненето.  Иска да седи по дупе. Слагате ли вашите бебоци на столче за хранене? Гого вече не иска да се храни легнал. Иначе всичко си изяжда от кухнята.

# 243
  • София
ДУ,

eforina - слагам го в стол, той си седи на дупе вече повеч от месец човека, тебе защо те притеснява, че иска....или просто още не може?

# 244
  • София
легнал Shocked
И ние седим от 6-ия месец в стола.Как легнал ще го храня...

# 245
Гого седи на дупето си от скоро и не бях се замисляла, че скоро и столче трябав да му взема.
Благодаря ти, утре ще пообиколя магазините. Имате ли някакви препоръки какво да е столчето?

# 246
  • София
ефорина - ми....с колелца и да се регулира на височина - нашето е пег перего прима паппа Wink но има и доста доволни от чиполино гранд комфорт, а то е на по- ниска цена Wink някой държат и кош за играчки да има, но ние се храним само в кухнята и не ми трябва такова чудо....

# 247
Привет и от нас! Аз само се отбелязвам, че се завърнахме от морето и сега малко градски престой ни очаква отново.... Беше страхотно там, въпреки дъжда и наводненията и мисля, че повече от седмица няма да издържа и пак ще ходим  Twisted Evil Янинка сякаш порасна с часове там- вече се изправя съвсем сама, седи доста дълго права, лази като фурия, плюе и трака като конче с уста  Blush  Wink , бърбори без почивка и ходи с проходилката насам натам, чудейки се какви да ги свърши  Twisted Evil А как хубаво спинкаше на морето..... беше и много интересно да гледа вълните и да ходи по пясъка.
Поздравления за всички спортни мами и постиженията им! Аз пък се отдадох на сладолед в жегите и сега дори не съжалявам, което е по- страшното!!! Ама то пък наситина щеше да ни умори от жега.
За хранене в легнало положение дори не съм се сещала...ама не се ли дави така детето  newsm78 Яна само в столчето папа от много отдавна. А самото столче само бих ти препоръчала да не е Чиполино- на морето си взехме такова, защото не познаваме Бургас и едвам намерихме магазин за бебешки потреби, и сравнено с Бебе Конфорт, което имме тук и е просто невероятно удобно, е абсолютно дърво. Таблата не е стабилна /Янинка я метна на земята веднъж, при това с пюрето на нея/,материята запарява страшно и за коланите ти трябват ръце клещи да ги закопчаеш и откопчаеш!
Юка, мисля че ти казваше за mothercare - aз само от там купувах на бебка нещата като бяхме в Англия и много се зарадвах като видях, че и тук в мола ги има, но като влязох и видях какви цени са наслагали  #Crazy Как е възможно нещо, което там съм купила за 10 паунда /около 30 лева/ тук да ми го продават за 80 лева!!! Откровено отидох и им казах, че са ненормални и нагли и си тръгнах! Предпочитам Lapin house, Premaman и други такива, не че те не са и те с диви надценки, но към Mothercare имам специфично отношение. А и не са толкова качествени чак, та да ни ги продават като кой знае какви!!!/последното от личен опит- в англия са си шир потреба/
А- и да не забравя да ви ' похваля', че освен премеждия с наводнения имахме и едно цяло денонощие без ток на морето!!!! Адски е неприятно  Crossing Arms

Хайде стига за сега, че стана като роман, за което се извинявам  Embarassed Приятен ден на всички бебчовци и мами   bouquet

# 248
Мечетоооооооооооооооооо!! Heart Eyes

# 249
Мечо, добре дошла Hug

Ето новия ни тепих, благодарности на буба и майчето за помощта
На Гого му е по-интересно да чопли в цветните парченца, отколкото да си играе с играчките

# 250
Сердикаaaaa.....  bouquet Heart Eyes Ще се разхождате ли днес с младия красив и усмихнат господин с двата бели зъба, че ние още не знаем, но ако решим да излизаме да ви се обадим, пък да се похвалим и с нашите два  пораснали зъба  Twisted Evil  
Никси, благодаря! ммммммм.....ама много ви е готина настилката......от къде ги купувате вие тия работи?  Simple Smile

# 251
От ъгъла на Мария Луиза и Симеон, има един магазина на Биг щоп, а малко след него - магазин за 1 лев, та от там Hug, три опаковки - 15 лева.

# 252
добре завърнала се, мече.
никси - вашите са плодови. готино!
нашето столче е тсм-ско - 38 лв. регулира се на височина, но коланите не се махат - т.е. трябва да "пъхнеш" детето; колела няма, кош за играчки - също. но е дървено и много стабилно. и на финала става нормален стол. и много ме кефи.

# 253
Майче, а вие залепили ли сте пъзъла върху нещо? Как го махаш, за да изчистиш отдолу?

# 254
привет  Wink
много готино килимче - пъзел. Аз тук не съм виждала Sad и нямаме такова. Лежим си на една постелка за бебета, която си се слага на земята. Което ме подсети днес да я взема, че ще срещаме бебешката група на една пощадка със водни игри в близката горичка  Joy
седим отдавна на столчето за хранене - трип-трап на щоке е нашето. Удобно е. Няма табла.
Инак сме си добре, само където е много горещо.
Аз четох за наводненията.
Интересно е това за слънцето. Ние ходим на басеин от към 7 без 15 до към 8 без 15 вечерта . Слънцето не е силно и не ме е страх,че Саши ще изгори, но като се замисля сега, щом и от слабите лъчи трябва да се пази ... Май ще се къпем с тениска ?
честити смъкнати килограми. Де да имах такова постоянство ...

Общи условия

Активация на акаунт