ох голямо гости, голямо хйманосване, ама и голямо удоволствие.
Отидоха си гостите в Испания - т.е. тя мадамата е от там/Барселона/, а мъжът и си е французин. Имат много сладка дъщеричка Елена, която се влюби в Поло, той пък не и остана длъжен. То едни целувки бяхаааа, а той реши направо да и яде бузите

Ходихме на плаж сутрин, вечер на басейн и после на разходка и ресторант. Малко нанагорно ни дойде, защото между всичките тези удоволствия трябваше да се къпят, сменят, преобличат, хранят и приспиват дребосъците. особено малката, понеже сменя средата си, та вечер капнала от умора не можеше да заспи и пак едни разходки в тъмното.

Довечера пак чакаме гости, но те са си оттук. Аз и мадамата/бременна/ отиваме на басейн, а мъжете на тенис и после среща у нас, за вечеря.

Никси, много сладурско кътче сте му стегнали на Гого

Майче, тук съм вече, но нещо имаме проблеми с интернета, гостите се опитаха да попълнят една данъчна декларация по интернет и нещо му стана. Даже не можаха да я пратят и дано не изпуснат сроковете. А мадамата Испанка се е вталила повече от преди раждането на малката, но аз не я бях виждала година и половина. Без гимнастика, без диети. И сега е в страхотна форма - едни рокли готини си е взела и страшно много и отиват. А аз малко като Пеги от мъпет шоу се чувствах покрай нея. И целулит нямаше

Мечето, ама явно добре сте си изкарали.

Поло пък снощи както си седеше на шезлонга готов за вечеря, нещо пак се чекнеше и си чукна главата в пластмасовата дръжка на шезлонга и като ревнааа, така не е ревал никога. Няма успокояване, сигурно 1 час е ревал. После му слагах лед на бузата под окото, но пак малко му посиня. А уж не се тресна силно

Аз пък ходих да ми правят контролна ехография на гърдите и кистите от едната гърда, според специалистката били изчезнали, а от другата най-голямата киста/13мм/ - също. Останали са ми две по-малки от по 5-6 мм. Дано се махнат и те

Отивам да приготвя обяд и дано успея да постна туй, дето съм написала, че този интернет ме изнервя наистина много