НОЕМВРИйското хлапе иска да ходи на планина и на море

• 12 327
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Привет и от мен Hug

ох голямо гости, голямо хйманосване, ама и голямо удоволствие.
Отидоха си гостите в Испания - т.е. тя мадамата е от там/Барселона/, а мъжът и си е французин. Имат много сладка дъщеричка Елена, която се влюби в Поло, той пък не и остана длъжен. То едни целувки бяхаааа, а той реши направо да и яде бузите Mr. Green Тя е на почти 2 годинки.
Ходихме на плаж сутрин, вечер на басейн и после на разходка и ресторант. Малко нанагорно ни дойде, защото между всичките тези удоволствия трябваше да се къпят, сменят, преобличат, хранят и приспиват дребосъците. особено малката, понеже сменя средата си, та вечер капнала от умора не можеше да заспи и пак едни разходки в тъмното. Laughing Но беше супер, и що наденички и пържолки врътнахме на барбекюто. Wink
Довечера пак чакаме гости, но те са си оттук. Аз и мадамата/бременна/ отиваме на басейн, а мъжете на тенис и после среща у нас, за вечеря. Flutter Аз от много ходене, потене и плуване съм свалила едно кило, пък какво ядене падна. Shocked
Никси, много сладурско кътче сте му стегнали на Гого Simple Smile
Майче, тук съм вече, но нещо имаме проблеми с интернета, гостите се опитаха да попълнят една данъчна декларация по интернет и нещо му стана. Даже не можаха да я пратят и дано не изпуснат сроковете. А мадамата Испанка се е вталила повече от преди раждането на малката, но аз не я бях виждала година и половина. Без гимнастика, без диети. И сега е в страхотна форма - едни рокли готини си е взела и страшно много и отиват. А аз малко като Пеги от мъпет шоу се чувствах покрай нея. И целулит нямаше newsm78, аз си имаааам.
Мечето, ама явно добре сте си изкарали. Party
Поло пък снощи както си седеше на шезлонга готов за вечеря, нещо пак се чекнеше и си чукна главата в пластмасовата дръжка на шезлонга и като ревнааа, така не е ревал никога. Няма успокояване, сигурно 1 час е ревал. После му слагах лед на бузата под окото, но пак малко му посиня. А уж не се тресна силно newsm78 Като се нахрани му олекна и заспа. Сега си е добре.
Аз пък ходих да ми правят контролна ехография на гърдите и кистите от едната гърда, според специалистката били изчезнали, а от другата най-голямата киста/13мм/ - също. Останали са ми две по-малки от по 5-6 мм. Дано се махнат и те #2gunfire Аз усещах докато кърмех Поло, че май бяха изчезнали, но не вярвах. Много ме е страх от такива неща, а и от всякакви болести.
Отивам да приготвя обяд и дано успея да постна туй, дето съм написала, че този интернет ме изнервя наистина много #2gunfire

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 12:33 от Pollia

# 256
  • София
Никси, много внимавай с малките парченца да не се задави. По-добре да ги глътне, после ще излезат.  А и по-големите парченца също почват да ги чоплят и да ги разглабят по-късно. Нашите са морска тематика и нито едно от животните няма очи. Всичко е глътнато или загубено (от батко ни, не от Калина). Много са гадни за почистване, особено като цялата спалня ни беше покрита с тях и за това заминаха на боклука. Всичко изхвърлих, страшно ми досадиха след една година употреба. Имат само едно предимство. Изолират страшно добре и никога не изтива дупето.

# 257
Мечо, добре дошла Hug

Ето новия ни тепих, благодарности на буба и майчето за помощта
На Гого му е по-интересно да чопли в цветните парченца, отколкото да си играе с играчките

Никси от каква материя е твоето и фигурките колко релефни са -да не вземе детето да ги дирпа и скъса?...или са гладки? Та колко каза че струва тепиха?...и от къде?

Браво на индианеца! Има ли и други с пера на главата? motor

# 258
Върнах се. Бях на педикюр и маникюр. Доволна. Придобила пак човешки вид.
Мече, днес сигурно няма да излизам пак, че имаме майстори вкъщи, къптят по балкона, че сменяме дограма, но утре с голямо удоволствие! Нямам търпение да ви видя зъбонките.

# 259
Сердика, ама на това му се вика съвпадение....ние днес започнахме да слагаме новата дограма на къщата и татко ни цял ден е там на вахта  Grinning Утре ще се чуем по телефоните, че аз трябва да ходя да ми повдигат кичурите, да си купя нов летен гардероб, че на морето установих колко малко дрехи имам и разни такива приятни занимавки. В Енви ли ходи на маникюр и педи?

Мами, аз сега, освен че спамя с личните си разговори, за пореден път ще попитам две неща, едното от които пак е далеч от темата бебета
1. Кажете ми хубави магазини за мебели и тн, освен Айко и Комо/такива, които имат направени готови интериорни решения/, че ме чака да обзавеждам цяла къща. Преди си мислех, че от това по- хубаво няма, ама сега нещо ми се вижда нанагорно с всички други ангажименти.
2. От къде да намеря на Чико новата серия против комари? Къде ли не питах и никъде още я нямат  Crossing Arms

# 260
Дени, 
От ъгъла на Мария Луиза и Симеон, има един магазина на Биг щоп, а малко след него - магазин за 1 лев, та от там Hug, три опаковки - 15 лева.

Ами грапаво е, ама колкото са може да пълзи без да се пързаля, иначе чопли нещо, ама де да го знам, дано да не го съдере Whistling

# 261
Оле Никси ти си писала по-горе -сори.Ей сега видях. Абе много са готини-значи се сглабяват. Много е готино. Може и аз да взема,съвсем близо ми е  и ако малката вземе да го дере може да го сложа на стената и така няма вече да мисля с какво да я украсявам. Точно нещо такова ми трябваше-детско и шаренко,но не и шарения :peace:10x

# 262
  • София
Мече за тези ли питаш http://shop.danet.bg/index.php?cPath=77&osCsid=5fcd41c64873f … 3b1b922ff1837cc65
а май Айс беше писала, че е купувала на чико машинка за контакт против комари от пакостник.

Мами - как сте с къпането във вана на бебоците. Моя малчо все иска прав да стой или да излиза от ваната.....но поне веднъж на 3 дни го мъча да се къпе в нея , за да се кисне в линола фет, но е голяма мъка. Иначе прав под чешмата или също открих, че мн се радва под големия душ, има ли някой др такъв проблем, как да го задържам във ваната....че скоро май ъвсем няма да иска, нито играчки помагат нищо?

# 263
здравейте
добре си се завърнала ме4е
никси много готино кътче, харесва ми, и аз мисля да си купя, но като остане време да се замъкна до там
за ваната, и с душа я къпя, но пак във ваничката, тя много обича, Слагам играчка, само една, но на нея и е по интересна чашата, да се опитва да пие от нея , ако я докопа,Не и разрешавам да се изправя, ако почне да настоява приключваме с ваната  Naughty, аз така процедирам, инати не търпя
И аз чух че машинките против комари са добри, мисля от данета да си поръчвам
приятен остатък от деня
майче,мече и сердика, кога ще си спретнем срещичка

# 264
Добър ден!
Завърнахме се от гостито при баба,нямах нет-не съм чела още за какво иде реч и ще свърша тая работа малко по-късно.Сега качвам снимки-след малко и линк.
Това засега! Simple Smile

# 265
  • Gabrowo->Sofia
хайде едно "здравейте" и от мен. няколко дена нямахме нет, но пък имахме гости та не можах да скучая  Wink
жмо, много е готина сладураната на аватара

забравих кой питаше за столче за хранене - Иван стои в такова от 5 месечен, тогава не можеше сам да седи седнал, но в него му беше добре. Нашето е Чиполино Гранд Комфорт (седалката наистина запарва, вече постилам вътре памучна пелена преди да пъхна бебока)
Бубу, в банята все още сме във ваничка. За сега стои седнал, дърпа си пишката и блъска с една риба термометър. Само извън вана иска прав, по тоя повод днес купихме сандали, та да може и на разходка да стъпва по асфалта при големите...
такааааа, понеже се засрамих като четях тия страници с коментарите  за отслабване, фитнес и пр. сега отивам да направя поне малко коремни преси...

# 266
от 1 седмица къпя петра в банята, седнала на пластмасов стол - от тия градинските. ваната нещо не ме кефи - много паянтова ми изглежда вече. доволна е. аз също съм доволна. аз сядадм на капака на тоалетната, столът с петра са мен, с едната ръка придържам за всеки случай, а с другата поливам. а с линола фет или мустела мажа всеки ден след като изкъпя и после обливам. това също е вариант. даже така отива много малко, че във ваната впръсквам 5-7 пъти, а така на ръка - само един.

клара, мече, дситка, сердика - аз съм винаги за среща, но мога в четвъртък или петък. до тогава свеки е на гости, т.е. и утре, а в събота идва мама. покрай тоя рд само хора се движат по пътищата. ама е готино, де. освен това ми дойде още една поръчка и тъй...

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 18:54 от majceto

# 267
Машинката за комари на Чико си я купих от Пакостник за 20,50 лева, има и гела и ролката заредили са доста голямо количество защото продавачките казаха че се купуват като топъл хляб, а цените са доста по-евтини отколкото в Данета

# 268
  • Карлово
За къпането-ние от месец и повече се къпем прави под душа. Не ще и не ще във ваната. Даже тема бях пуснала, при другите било временно, при нас се очертава за постоянно.
Днес бяхме на консултация: 9650 /+450/ и 73 см /+1,5/. Ваксина още няма, чакаме.
Специално за Тити, а и за другите любопитни днес в кухнята менюто беше картофена супа, пиле с картофи яхния, мляко с ориз #Crazy Ама Мартина си изпапка супата и манджата.
Хайде толкова, че викам за Германия!
Лека!

# 269
  • Gabrowo->Sofia
... днес в кухнята менюто беше картофена супа, пиле с картофи яхния, мляко с ориз #Crazy ...
ми то да взема аз да се запиша на детска кухня за мен ми харева менюто, пък бебето ще почака  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт