ох голямо гости, голямо хйманосване, ама и голямо удоволствие.
Отидоха си гостите в Испания - т.е. тя мадамата е от там/Барселона/, а мъжът и си е французин. Имат много сладка дъщеричка Елена, която се влюби в Поло, той пък не и остана длъжен. То едни целувки бяхаааа, а той реши направо да и яде бузите
Ходихме на плаж сутрин, вечер на басейн и после на разходка и ресторант. Малко нанагорно ни дойде, защото между всичките тези удоволствия трябваше да се къпят, сменят, преобличат, хранят и приспиват дребосъците. особено малката, понеже сменя средата си, та вечер капнала от умора не можеше да заспи и пак едни разходки в тъмното.

Довечера пак чакаме гости, но те са си оттук. Аз и мадамата/бременна/ отиваме на басейн, а мъжете на тенис и после среща у нас, за вечеря.
Аз от много ходене, потене и плуване съм свалила едно кило, пък какво ядене падна. Никси, много сладурско кътче сте му стегнали на Гого

Майче, тук съм вече, но нещо имаме проблеми с интернета, гостите се опитаха да попълнят една данъчна декларация по интернет и нещо му стана. Даже не можаха да я пратят и дано не изпуснат сроковете. А мадамата Испанка се е вталила повече от преди раждането на малката, но аз не я бях виждала година и половина. Без гимнастика, без диети. И сега е в страхотна форма - едни рокли готини си е взела и страшно много и отиват. А аз малко като Пеги от мъпет шоу се чувствах покрай нея. И целулит нямаше
, аз си имаааам.Мечето, ама явно добре сте си изкарали.

Поло пък снощи както си седеше на шезлонга готов за вечеря, нещо пак се чекнеше и си чукна главата в пластмасовата дръжка на шезлонга и като ревнааа, така не е ревал никога. Няма успокояване, сигурно 1 час е ревал. После му слагах лед на бузата под окото, но пак малко му посиня. А уж не се тресна силно
Като се нахрани му олекна и заспа. Сега си е добре.Аз пък ходих да ми правят контролна ехография на гърдите и кистите от едната гърда, според специалистката били изчезнали, а от другата най-голямата киста/13мм/ - също. Останали са ми две по-малки от по 5-6 мм. Дано се махнат и те
Аз усещах докато кърмех Поло, че май бяха изчезнали, но не вярвах. Много ме е страх от такива неща, а и от всякакви болести.Отивам да приготвя обяд и дано успея да постна туй, дето съм написала, че този интернет ме изнервя наистина много

Утре ще се чуем по телефоните, че аз трябва да ходя да ми повдигат кичурите, да си купя нов летен гардероб, че на морето установих колко малко дрехи имам и разни такива приятни занимавки. В Енви ли ходи на маникюр и педи?
, аз така процедирам, инати не търпя
Ама Мартина си изпапка супата и манджата.