За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 75

• 32 651
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Моят господин (1г 2м) търси възглавница само ако му е запушен носът. Иначе аз спя на много ниска възглавница, откакто се помня. Даже мойта се води бебешка Grinning. Таа ако търси нещо високо му слагам, инак е без.

# 586
Николета а каква възглавница взехте?И моят понякога се качва на нашите,ортопеда ни беше казал да му купим възможно най-ниска но чак след 3 годишна възраст.Но той почна да си спи на ръцете понякога и се чудя и аз от известно време дали не му взема една.
Най-обикновена на Икеа.

# 587
Простете невежеството 😁, кои бебета са еднорози?

# 588
🦄 казват на идеалното бебе Joy митично такова

# 589
Спи по цяла нощ,яде когато мама каже и реши и определи колко,не плаче,колики няма,вади зъбите само с мръщене и не спира да гука и да се усмихва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 590
  • Варна
На мои роднини дъщеричката спи много малко, заспива към 01, вечер суче доста пъти, събужда се към 9 и през деня най-много 30-40 минути да спи и то само на ръце или върху крака, много е активна, не се спира. Нашият син спеше много, когато беше на нейната възраст, 7 месеца. Купуваха книга за съня, изпълняваха, нищо. Сега ще пробват дентокинд плюс дормикинд по съвет на педиатърката, въпреки че чета из групите, че ефект не са почувствали повечето майки. Нашето дете понякога спи по над 10-11 часа вечер без да се събуди, имал е периоди и да се буди през 15 минути, заради зъбите(около 7 до 9 месец особено беше ужас). Преди една вечер спа непробудно пак към 11 часа, снощи беше супер неспокоен и никой от нас не спа. Периоди всякакви.

# 591
Дааааа и при нас се буди от зъбите и не спи. Водих я на лекар, казаха, че е период.

# 592
Мами,много ми е притеснено,някой може ли да ми каже какво означава бронхиален спазъм,бяхме на лекар и казаха,че детето имало бронхиален спазъм,изписаха ни инхалации,аугментин антибиотик и утре да отидем пак да го види. Кашля от време на време,нослето доста често се запушва.
Има ли място за притеснение...

# 593
Хубави ли са каучуковите залъгалки?

# 594
Моя син ползва само такива. Силиконови не харесва!

# 595
Хубави ли са каучуковите залъгалки?
Индивидуално е, и двете ми дъщери не ги харесват. При някои деца каучукът може да причини алергия.

# 596
Момичета, ще ми кажете ли кои видове каши действат разхлабващо. Бебето ми е със страшен запек, ака всеки ден, по няколко пъти, но много малки количества твърди и сплъстени топчета. Педиатърката изписа клизми мелилакс 3дни и сироп лактулоза. Отказва да пие и вода.

# 597
Пробвай със сини сливи и круша.

# 598
  • Плевен
Е чак пък клизми. Овесената действа безотказно.

# 599
Рекламна книжка ми дадоха в един магазин  ->
Скрит текст:
Hipp-ски са, но ориентир

Общи условия

Активация на акаунт