За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 75

• 32 626
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Wild poppy, моят младеж е голям дивак. Абсурд да го сменя легнал. Ползвам гащите на Памперс, вярно миришат лошо ама с крем успявам да се преборя с миризмата. Ползвам 6ца, но нещо взеха да пропускат и реших да пробвам с други гащи.

# 661
Значи това, че на мен ми удобно нещо не означава, че и на друг ще е. Аз нося с Тула вече половин година, преди да купя пробвах Исара, Лени и Боба. Сега съжалявам, че не пробвах и Бимби. Тула ми е супер.

# 662
Glamz, не миришат. Аз затова харесвам Либеро по принцип, както и заради ластика на гърба на памперсите. И за няколкото гащи, които съм ползвала, не са пропуснали. Но през нощта не съм ги тествала например. Ползвам 5-ца, че дребната (1.5г.) още не е минала 10 кг., като я меря без дрехи.

# 663
Не става да си купите онлайн раница. Ако искате да ви е удобна и ергономична, не става само с това ми харесва и изглежда еди си как. Става с проба и много четене по темата. Аз пък нося в Исара, имам и Лени, но го ползвам само като готвя и чистя у дома и определено си предпочитам Исарата. Няма нищо страшно да идете до консултанти, там има от всеки модел и да се пробва. Иначе все ще ви боли кръст, гръб, особено от носилки, които не са ергономични.

# 664
Не става да си купите онлайн раница. Ако искате да ви е удобна и ергономична, не става само с това ми харесва и изглежда еди си как. Става с проба и много четене по темата. Аз пък нося в Исара, имам и Лени, но го ползвам само като готвя и чистя у дома и определено си предпочитам Исарата. Няма нищо страшно да идете до консултанти, там има от всеки модел и да се пробва. Иначе все ще ви боли кръст, гръб, особено от носилки, които не са ергономични.
Да благодаря , ще отида да пробвам преди да си купя, а вие какво ми казахте вчера, че още не сме за раница, малката е 56 см, 3 месеца

# 665
Малка е за раница. Раница след 5-тия месец. До тогава тъкан слинг. След 4-тия може евентуално някоя регулируема.

# 666
Моят също е с гащи на литъй ейнджъл,размер 4,имат ластик отзад и никакъв аромат,поръчвам си ги директно от Англия.11 кг. е,но абсурд да успея да му сложа обикновен памперс,даже и тези успява да свали ако е без боди,а другите директно им отлепя лепенките и бяга с 300 😁Нудистче си имам явно.

# 667
  • Монтана
Аз последния път взех гащи Молфикс. При нас продават и на бройка, взех няколко за проба и не са никак лоши. Не миришат като тези на Памперс и имат индикаторна лента. Малката е 10кг и размер 4 ѝ е супер. Слагах ги и през нощта и не пропуснаха.

# 668
Как на бройка?! 🤐Поне опаковани ли са индивидуално?Аз винаги с чисти ръце го сменям,не си представям 5 човека преди мене да ги пипат и избират .

# 669
Как процедирате, когато детето отказва да яде? Синът ми е на година и половина и от изключително лакомо дете стана нещо ужасно. Блъска купата с всичко, което му дам. Ако му дам да се храни сам ине му харесва нещо го хвърля на земята. Днес не е закусвал и не е обядвал...

# 670
И в нашите магазини продават на бройка, опаковат ги по 10 в торбички. Аз купувам от Емаг, последно купих от Метро 135 бр  петица + 12 бр мокри кърпички на Памперс  за около 70 лв ( промоцията беше до 7 Април)

# 671
Моят е в същия период от миналата седмица,нищо не иска освен ам,понякога и него не пие.По 10 различни неща на ден му предлагам,все любими и ял ги преди,сега опитва лъжичка две и плюе.Предполагам е скок някакъв,не се притеснявам,жизнен и спокоен е,предлагай разнообразни неща и такива които не е опитвал и му давай сам да пипа и яде или го храни ти.Вода пие ли,плодове?Моят и това не иска,уж няма нов зъб на път,обаче не изглежда и гладен.

# 672
Пие много вода и яде само авокадо и кисело мляко... Направо в чудо се виждам, защото знам детето ми какво е било и сега все едно е коренно различен

# 673
  • Плевен
Няма универсална раница. На всеки е удобна различна. В софия може да идеш на консултация и на място да пробваш различни модели. Аз 200 лв за това недоразумение на сайбекс не бих дала. Разгледай в магазините рошаво, коалабейби, за да добиеш представа.

# 674
Пий, нищо не правя. Предлагам от нашата салата, или парче кашкавал, шунка, или хляб. Следобедна закуска от седмици почти не яде. Онзи ден имаше зеленчукова крем-супа за обяд, не знам дали я опита. Бях оставила купичката на плота, поиска я за следобедна закуска. Днес пак не пожела да обядва, изяде няколко парчета домат от мойта салата и няколко хапки хляб. Вчера обаче ѝ плющяха ушите, докато нагъваше пиле с картофи за обяд и агнешко със зеленчуци на вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт