За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 75

• 31 473
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
А детето дали е имало температура? Моя син, когато има температура има промяна в изхожданията

# 691
А детето дали е имало температура? Моя син, когато има температура има промяна в изхожданията

Не, не е имал температура. Единственото по-различно е, че имаше 4 наакани памперса за деня, последният този със слузта. А напоследък си акаше все по два пъти за 24 часа.

# 692
Какви столчета за кола ползвате след кошницата? Може ли да споделите марка и модел? Simple Smile

# 693
  • Пловдив
Какви столчета за кола ползвате след кошницата? Може ли да споделите марка и модел? Simple Smile

Купихме Lorelli Roto Isofix с ротация на 360 градуса от 0 до 36 кг. Още не сме го монтирали обаче, така че не мога да дам никакви отзиви. Даже се чудя достатъчно безопасен ли е за новородено (терминът ми е началото на май) или е по-добре все пак с кошница и колан първите няколко месеца. Hushed

# 694
Britax römer 1-2-3.

# 695
# 696
Моят беше изцяло на кърма до 6 месец и ядях абсолютно всичко,но никога не е имал такава слуз.В групата на наборчетата обаче имаше няколко такива памперса и след изследвания и консултация се оказаха че е от нещо млечно,което е яла майката.За едната помня че беше синьо сирене,другите не се сещам сега.Помисли какво млечно си яла и дали не е нова марка или вид в последните дни.Храната на майката дава отражение до 72 часа след приемането и в кърмата.Консултант ми беше разяснил.Дано е еднократно,ако не и аз бих посъветвала да вземете проба и за изследвания и с тях на гастро.
Ние сме в колата с модел на cangaroo,ето снимка че не помня модела.Много съм доволна от марката,и кошарата ни и двете кошчета са техни и не са мръднали.

# 697
Със столче, което може да се монтира обратно на движението до 4г. сме.

# 698
  • София
При моето бебе слузта се оказа алергия към житни храни

# 699
Надявам се, че знаете, че всички тези турски марки не минават краш тестове.

# 700
Относно столчетата за кола, ние сме с авионат с isofix , кошчето ни беше авионат от 0 до 13кг и бяхме много доволни. Сега взехме от 9 до 25кг пак тяхно.

# 701
Ние взехме Чиполино 4в1, но рядко се налага да го ползваме и не знам колко е качествено.

# 702
Благодаря за съветите, момичета, към момента е еднократно, днешното изхождане си беше нормално. С педиатърката се разбрахме да го следя и ако се повтори да се чуем.

# 703
Момичета от 2 седмици вече се дете от рев, ръцете винаги са в устата на 3 месеца е малката вече, педиатъра не погледна венците само каза, че са слюзните жлези, но на мене не ми св вярва от тях да реве толкова ето снимка някой може ли да каже дали са зъбите или не според вас

# 704
Благодаря за отговорите! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт