90-дневна диета – килата стопи и фиданка стани. 369-а тема

• 38 276
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Честит празник, момичета!
 След вчерашия плодов , кантара ми показа 71,3 , което значи - 500 грама, което много ме зарадва Simple Smile
Днес протеини, сутринта ябълка, на обяд чушки със сирене и салата от домати и филия хляб, вечерта печено пилешко бутче със зелена салата и половин чаша доматен сок.
Днес след обяд излизах с приятелка на заведение, ноо аз бях твърда и не поръчах нищо за ядене, но се изкуших с капучино като се успокоявах, че млякото се води към протеините Simple Smile
 Анси, може би не знаеш , но въглехидратния обяд трябва да е солен и постен а вечерта да е сладка.  Поне аз така го знам че е Simple Smile

# 91
Честит празник, момичета 🇧🇬
Срам ме е Simple Smile Два дни никаква диета... Сутрин започвам добре, но послееееее ... Утре съм на плодове и после воден. Стягам се, че лято идва 😁👙🏝🌞🌊
Утре - круши, грейпфрут,  ядки

# 92
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Днес изкарах труден плодов, но успях да издържа на всичките изкушения Simple Smile
Бяхме на Алеко и като влизаме в хижата по обяд и мирише вкусно ... , усещах всеки един аромат на различните храни. Моите си взимат разни супички и вкусотийки , а аз се мъча с един банан ...
Прибираме се и майка ми сготвила две ястия и отделно мъжа ми реши да сготви трето, но аз съм на Плодов ... Rage
Горда съм , че издържах с менюто днес:
З - чаша фреш портокал
О- един банан
СЛ.З.- една голяма круша
В- салата неовкусена (краставица, карфиол и червена чушка)+ сурово кашу+ бяло вино Relaxed

За утрешния ден колко много неща съм планувала да ям ... чак се притеснявам дали ще ми стигне деня Simple Smile))

Лека нощ

# 93
  • пловдив
Аз пък на протеини днес. Пообъркаха се плановете ми, не хапнах плод и към обяд изпих чаша мляко с филия с яйца и сирене.  Към 5ч хапнах две кебапчета в ресторант, а вечера едно кисело мляко.
Обърках деня, но бях навън, пътувахме и не успях да планирам добре, а бях супеер гладна след плодовия.
Но, не търся оправдания, в крайна сметка така се случи и утре продължавам на варивата.

# 94
Вчера ми беше въглехидратен и съвсем му отпуснах края. Вечерта изядох цял шоколад.
Има нещо, което не разбирам в диетата. Денят на скорбялата е пак въглехидратен ден? Аз не виждам разлика с тези картофи, ориз, киноа. Не разбирам защо не може да се яде киноа, картофи, елда  във въглехидратния?
Винаги се чудя какво да ям тогава.
Най-вкусното досега е баница с праз и супа от спанак с фиде, което съм измислила.

Прегледах си нанасянето във фитнеспала и установих, че най-зле с калориите и въглехидратите съм във въглехидратния ден и в скорбялния.
В плодовия ако ям два-три плода  и салати с авокадо не качвам калориите над 1200.
Аз пия конопен или бадемов протеин тогава и мисля да го пия два пъти за деня вместо ядки.

Установих, че гъбите имат добро съотношение на протеини и въглехидрати, ниски калории. Ще се опитам да измислям нещо с гъби в тези два дни.

# 95
Кат, двата дни са различни, заради сложността на въглехидратите. Те се усвояват по различен начин от организма, в зависимост от преработката им. Скорбялният ден залага на прости и сложни въглехидрати, които можем да комбинираме + значителна доза растителен протеин и фибри. Например картофите и белият ориз са сравнително прости въглехидрати, които се усвояват по-бързо, но ако ги комбинираш с червен боб, леща, нахут и други богати на протеини и фибри, се получава добро и балансирано хранене.

Въглехидратният ден е за силно преработени храни, като брашна - може да са от леща или ориз, но са брашна - самата структура и начина, по който навлизат в кръвния поток са различни.

Храненето го оправих почти. Доволна съм. Вчера имах личен празник, имахме гости, имаше доста неща за ядене, аз си сложих от основното, което бях направила и което беше за моят ден и не съм пипала друго. Пак леко кривнах с малко хляб, но майката на МП беше приготвила, топъл-топличък Simple Smile На обяд не съм яла хляб, та така. Изпих и две чаши вино. Което пак го броя за нарушение - човек ако иска, нито виното, нито топлият хляб ще са извинения.
Но ядох едно и също на обяд и на вечеря, количествата бяха съобразени, имах сериозна спининг тренировка - доволна.

# 96
Днес пак съм +200 Sad
Скорбяла: З- една ябълка и кафе; Обяд - грах + салата + хляб; В - същото но на половина без хляб
 Не съм си мерила обиколките, но според мен, още нищо не се случва с тях с тези свалени 2 кг, а така ми се иска вече да видя поне малко разлика

# 97
  • Хасково
Привет, днес плодове.
З сушена смокиня
О банан, кафе , чай
В плодова салата
Прекрасен ден от мен !

# 98
В последно време много прегрешения споделяме и за това ми се иска да споделя една победа на волята ми днес Simple Smile
пред цикъл съм и ме е обзело едно от онези състояния, в които направо треперя за захар и съм много гладна. Обядвах крем супа, салата и 3 филийки вита и в 2.30 вече бях гладна. Мале в 4 часа хванах един сладолед, поогледах го и викам "НЕ" и си купих кафе Simple Smile Хахаха сега пак ще ям салата, супа и хляб.
До тук обяда ми беше 400 калории. Аз ви казвам, че вх не ми е проблем, изпитвам страшна мъка с плодовия ден и много ям и мазнините и калориите хварчат на горе зверски.

Вчера на спининга ми прилоша, пак се разтреперех, изчаках но не ми мина. Кръвното или кръвната захар беше и ядох мъничко сладко, вече усещах, че може да припадна, веднъж ми се е случвало и не рискувах. Първоначално треньорът ми предложи захарче, но отказах. Прибрах се в нас, пих вода, не се оправих и като крайна мярка изядох главата на едно Барни Grinning Светна ми пред очите Simple Smile

# 99
  • Хасково
Браво Дух, наистина имаш силна воля. Аз бих го изяла цялото. На мен като ми прилошее , кръвно ли, захар ли и докато се усетя съм на земята . Мен най ме е страх на плодов и воден след това. Сега съм на плодове а готвя кюфтета с бял сос, но ще им устоя!!!

# 100
Анси, аз ако имах такава воля, нямаше толкова кила да съм Grinning

На мен такова прилошаване много рядко ми се случва, на година-две веднъж и то само в ПМС.
Изкарах доста нискокалоричен въглехидратен ден, а ми беше вкусно. Финиширах под 900 калории без да го искам изобщо.
Обяда го казах, вечеярта беше 100 гр арменски хляб лаваш с малко песто и салата от домати и марула + абсолютно постна супичка от спанак, лук, домати и моркови + 30 гр черен шоколад на Зидо с 70% какао и морска сол. Много вкусна стана супата, естествено кисела от доматите, утре ще си я хапна в плодовия ден Simple Smile

# 101
  • пловдив
Духче, винаги даваш много полезна информация. Благодаря много. Честно казано и аз в такава ситуация, която описваш не бих се спряла с главата на едно Барни 😉
Поздравявам те и за ентусиазма с тренировките, аз все още не мога да намеря време. Последните дни поне се утешавам, че бяхме извън града и доста ходихме.
Иначе днес за пръв път кантара отчете 64.9, доскоро не минавах под 65.
Днес закусих банан. Обядвахме навън и хапнах много вкусен фасул с малко хляб. За вечеря направих голяма зелена салата пак с фасул, но попрекалих с мазнината, така че утре ще видим резултата.

# 102
Здравейте момичета !
Да се отчета и аз тази четворка .
Белтъчен ден : фреш , печени кюфтета ( аз си ги правих )+ салата , банан , 1/2 от обяда
Варива : кафе , говедж без месо ( грах , моркови , картофи , фасул , чесън , лук , домати ) , банан , 1/2 от вечерята
Въглехидрати : кафе , паста с домати , диня , постен сладкиш ( от рецептите към диетата ) .
И аз съм горда , че хапнах само едно парченце от сладкиша . Е , отрязах второ , но боцнах само веднъж . Усетих , че прекалявам и спрях на време . Аз имам проблем със сладкото и тестените . Мога да ям само това . Месо почти не ми се дояжда . По време на бременността почти развих диабет и тогава спрях сладкото . После му отпуснах края , докато един прекрасен ден не ми прилоша и на мен .
Не знам дали и на вас ви се случва , но аз като стана сутрин и буквално усещам корема си прибран . Все едно е свит на топка . Няма го вече този страшен глад , в момента в който си отворя очите .
Продължавам смело напред .
Утре ще мина на фрешове и ягоди . Ще видим какъв ще е резултата след втората четворка .

# 103
Здрасти Tianeli

Защо ядеш плода следобяд, а нямаш закуска? Това е грешка. Не бива да имаш банан между обяда и вечерята, нито диня.
Сутрин до 12 часа се яде плод, после имаш обяд и вечеря.

# 104
Здравейте! Да се отчита. Вчера варива: ориз с гъби. Днес въглехидратни: обяд спагети с зехтин, чесън и пеперончино,  за вечеря нещо сладко.

Общи условия

Активация на акаунт