Шести клас 2018/2019 - тема 4

• 32 362
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ако имаме Път към панорамата, бих се възползвала Simple Smile Определено да й обяснява дете ще й е по-интересно. И изобщо си мисля, че има и предимства в това деца да учат деца - говорят на един и същи език и по-лесно се разбират, няма го притеснението от възрастния насреща..

# 556
Заповядайте bouquet А пък ние може да пием кафе Laughing

# 557
В главата на моя само бизнес идеи се въртят, от години, а аз го карам да решава задачи. Последно е решил да се занимава с заснемане и видеобработка, може би защото братовчед му, който е 11-и клас се занимава с фотография и вече успява и да припечелва с нея. Та и моят сега реши, че ще обработва клипове. Сега само това прави и настоява да съм рекламирала услугите му. Не осъзнава обаче, че за да започне да печели пари с едно нещо, трябва наистина да е много добър, а това изисква време и усилия. Той се хвърля в нещо, след време го зарязва, защото му омръзва, започва друг проект и така. Бизнес плановете му край нямат.

# 558
Ston, идеите са  най- скъпи. Изпълнители винаги се намират Peace Всеки фотограф си има собствен стил, а ,,добър,, е много субективно. На мен може да ми харесва стила му и да търся точно такъв фотограф, без значение, дали другите харесват работата му или не.
Нека се пробват, сега им е времето да опитват нови неща.

# 559
И моят обича да прави снимки и клипове.
И все още му е интересно да прави моделчета. Сега, като се върне, живот и здраве, от Чехия, иска едни самолети на Ревел да си вземе и да си ги сглоби, залепи и боядиса.

# 560
Judy, виждам на хоризонта един бъдещ авоинжинер Simple Smile Как се чувства младежа в Чехия?

# 561
  • София
Ston, снимам и обработвам от много години, най-вече като хоби. Често попадам на фотографи, които снимат и обработват безобразно, което се дължи не само на различен от моя вкус, но и на липса на елементарни познания. И са търсени и печелят! Успехът за съжаление се дължи често много повече на самочувствие и добра реклама, а не на умения, така че подкрепяй детето и го рекламирай Laughing

# 562
  • софия
А моята е толкова семпла - само 1d я вълнува и мисли, че иска да става актриса, но е много срамежлива и не забелязвам да има подобни заложби. И да пътува иска. Харесва ѝ да учи английски. Н-и-щ-о специално.

# 563
Момичета, чета и мълча. Засрамена. Моето дете за сега само мисли как може да стане така, че нищо да не работи...Blush

# 564
Judy, виждам на хоризонта един бъдещ авоинжинер Simple Smile Как се чувства младежа в Чехия?
Оле, ужас! Закарахме ги сутринта на явката в 9.00, оставихме ги чакат някакви други деца и автобусите си и са тръгнали в 12.30 чак. Още не са стигнали в Прага. Чух го за първи път тази сутрин към 10.00 и не му разбрах какво говори - толкова му се спи и заваля приказката като стар алкохолик.
Оф, дано се приберат само живи и здрави.
Слава Богу утре са им мачовете, не са от днес, че с това закъснение щяха да изпуснат първите.

Ston, снимам и обработвам от много години, най-вече като хоби. Често попадам на фотографи, които снимат и обработват безобразно, което се дължи не само на различен от моя вкус, но и на липса на елементарни познания. И са търсени и печелят! Успехът за съжаление се дължи често много повече на самочувствие и добра реклама, а не на умения, така че подкрепяй детето и го рекламирай Laughing
Преди всичко рекламата, самопредставянето, популярността, ако щеш и външния вид на офис, студио, сайт и т.н. - това е много важно. Често пъти клиентите не са запознати добре и затова и не са придирчиви към самото качество на услугата. Поне в масовия случай. Да има шарено там, да се виждат лицата и тоалетите и толкоз.
Ние пък обичаме да снимаме други неща.

Скрит текст:
Сливен. До Сините камъни. От преди 15 дни.
Много красиво е там.

Момичета, чета и мълча. Засрамена. Моето дете за сега само мисли как може да стане така, че нищо да не работи...Blush
О, моите и двамата от първи клас още си мечтаят да са ... пенсионери.  Joy
Е, не бяха запознати с финансовия статус на тия "служители" у нас на тази възраст. Вероятно за това.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 12:02 от Judy

# 565
Ами да учи актьорско майсторство в Италия, хем ще пътува, хем ще има реализация:)!

JUdy, спокойно, всичко ще е наред. Успех и живи и здрави да се приберат! Peace

ОФ, не мога Joy Пенсионери Joy Joy

Dgasra, ако намери решение , наистина няма да ку се налага да работи Laughing един бъдещ life coach , може би?  Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 12:03 от Biserka_a

# 566
  • Бургас
A моя няма търпение да стане на 18, да завърши училище и да се изнесе.
За да можел да работи, да живее сам и да правел каквото си поиска. Защо ли подозирам, че като наближи няма да е толкова интусиазиран. Joy

# 567
Е, той моят като си мечтае и си излага бизнес идеите, вместо за работата, повече обича да говори за това как ще си харчи парите, изкарани от работата. Голяма дилема беше по едно време, не можеше да реши черен или бял мерцедес да си купи. Ама такова умуване падна - завъртял бизнеса, изкарал парите и сега стои пред магазина и не може да реши. Казах му да си купи и двата, а той реши, че му се смея. Та, такива са неговите планове.
Малкият беше преди две години в Чехия за десет дена с отбора по ориентиране. Много му беше харесало и най-много, цитирам "сладоледа". Това лято пак ще ходят. Големият сега също ходи на ориентиране, но скатава от тренировките, искал само по състезания. Казах му, че тогава няма да го вземат на летния лагер в Чехия, а той ми отвърна, че и без това изобщо не му се ходело там. Малкият за всеки лагер, състезание е първи на линия, с два спорта се занимава, а на големия все не му се ходи. Обяснявам му, че докато е ученик е идеалното време за обикаляне, има дълги ваканции. Какво по-хубаво от това,  освен с нас, да пътува и с други деца, които са му приятели.

# 568
Ston,  с глас се смея:smiley:SmileSmiley
Да знаеш, че съм му фен на твоя младеж!
Това малко ми напомни на една случка с моята дъщеря. В Милано сме и се разхождаме.стигаме до една улица със старинна архитектура. Аз цъкам с език и възхвалявам архитектите, а тя ми казва, че щяла да си купи апартамент в Bosco Verticalе,  ама се чудила на кой етаж да бъде, че да може да се полива растителността...

# 569
  • Бургас
Ston,  с глас се смея:smiley:SmileSmiley
Да знаеш, че съм му фен на твоя младеж!

И аз! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт