Шести клас 2018/2019 - тема 4

• 32 353
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • Велико Търново
Сладури Kissing Face
Judy, много красиви снимки! Трябва си усет и око за тази работа. Дано е доволен от престоя си в Чехия и да случат на време Wink , че тук никакво го няма...Мечта ми е на мен да отида там, но надявам се някой ден да заведа щерката. Нея, засега не я влече нищо, желанията й се менят от озвучаване на детски филми, актьорско майсторство до отваряне на собствена школа по карате - вятър я вее на бял кон.

# 571
Пращам ви го.
Хич не се смея вече, само си скубя косите.
Ей сега ми звънна, че е свършил урока по БЕЛ, а вали силен дъжд, не можел да се прибере. Казах му, че мога да отскоча да го прибера с колата, не можело, с колелото бил. Ами като е с колелото, защо въобще ми звъни, да си врътка педалите и да се прибира. Голяма работа като се намокри, ще си вземе един горещ душ, ще се преоблече и след десет минути ще е забравил. И понеже не му се ходи по принцип на уроци, довечера има да опява колко се е намокрил заради урока, как е настинал... Голям театър ще е.

# 572
  • Бургас
Ха! И моя в момента е на урок по БЕЛ и в Бургас също вали. Simple Smile
Само, че ние с мъжа ми няма как да излезем от работа и го предупредих да си вземе чадър. Ще разбера след час какви ги е свършил.

# 573
Приемам го с отворени обятия, Ston😀
Judy, харесват ми снимките! А още повече ми харесва на какво е обърнал внимание😍

# 574
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хахаха, много ме разсмяха всички деца, които вече "харчат" спечелените пари. Моята девойка е много спестовна, когато има цел и всички джобни се трупат в касичката. Отделно започва да скътава всяко ресто от магазина, плюс да иска да прави разни неща вкъщи срещу заплащане. Иначе това, което знае със сигурност за бъдещата си професия е, че не иска да е като моята и на баща й Laughing

# 575
A моя няма търпение да стане на 18, да завърши училище и да се изнесе.
За да можел да работи, да живее сам и да правел каквото си поиска. Защо ли подозирам, че като наближи няма да е толкова интусиазиран. Joy
Ааа, и у нас с нетърпение се чака 18-тата година. Тогава госпожицата щяла да се изруси, да си сложи изкуствени мигли и да ходи с каквито си иска грим и дрехи. Питам "а пари за всичко това от къде"? Засечка. А, и вече нямало да си оправя стаята и дрехите, защото "на 18 вече нищо няма да можеш да ми кажеш". Питам "ама в тази къща ли няма да мога да ти кажа или ще живееш сама и ще си плащаш квартирата". Пак засечка"аааа, така ли". Grinning

# 576
  • София
Ха ха. Аз се надявам до 18 да започне да си оправя стаята Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 577
  • София
Хах, Зазу, надеждата крепи човека. Stuck Out Tongue Winking Eye

А моята е толкова семпла - само 1d я вълнува и мисли, че иска да става актриса, но е много срамежлива и не забелязвам да има подобни заложби. И да пътува иска. Харесва да учи английски. Н-и-щ-о специално.

Звънче, и моят е много срамежлив (до степен, че се срамува от баба си и по- големия си брат), но излезе ли на сцена (той танцува много активно), става друг човек. Питала съм го, казва, че не вижда и не чува нищо от залата, някак успява да игнорира присъствието на много хора. Та не пречи да опита, може да успее да преодолее срама.

Джуди, успех на младежа в Чехия!

# 578
Благодаря.
Тъкмо се чухме. Пристигнали са и всеки вие от болки в задните части. Губили се по пътя няколко пъти. Горивото им свършило веднъж. Абе... приключения.
Моят е свикнал на съвършено други условия. 👹 нека пробва как е от другата страна.

# 579
  • софия
Звънче, и моят е много срамежлив (до степен, че се срамува от баба си и по- големия си брат), но излезе ли на сцена (той танцува много активно), става друг човек. Питала съм го, казва, че не вижда и не чува нищо от залата, някак успява да игнорира присъствието на много хора. Та не пречи да опита, може да успее да преодолее срама.
Ходеше на народни танци и на представленията дори не искаше да се усмихва от срам. Все в земята гледаше и беше червена като домат. Имало е случаи, в които се е разплаквала от срам по различни поводи. Да мине 7ми клас и съм обещала, че може да се запише на курс, ако все още има интерес.
При нея всеки интерес е от ден до пладне. Единствено с английския няма проблем, но отдавам това на многото комуникационни възможности, които имат сега децата - Интернет, гледа Нетфликс, изразява се по-добре на английски, когато пътуваме го ползва. Руският й е скучен и там нещата са на противопиложния полюс. Поне ще има представа от него. Записвали сме я на различни занимания и в момента, в който вече има натрупване, съотв. сложността се повишава,тя решава, че не иска да се занимава повече.

# 580
  • София
Дъщеря ми пък е някакъв друг типаж - адаптивна е, даже малко вповече. И съответно на нас ни става трудно да преценим къде да я оставим и от какво да я отпишем.
От детската градина до ден днешен едно единствено нещо не ѝ хареса - курсовете в СМГ, на които я записахме в трети клас. Е, и се отказахме, естествено.
Иначе преди две години беше съставила завършен план как лятото ще продава домашна лимонада в парка и ще печели пари.
И страаашно се разочарова, че няма право да работи, че и за капак имало такова нещо като контрол на храните. 😁

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 18:09 от Red

# 581
Големият син навремето събираха и продаваха ... охлюви.
Само дето с купуването имаха проблем, но те иначе продаваха...

# 582
Големият син навремето събираха и продаваха ... охлюви.
Само дето с купуването имаха проблем, но те иначе продаваха...

Е, не! Не мога повече:smiles:Smiley
Днес е много забавно в темата:)

# 583
  • Бургас
Judy, че те охлювите са деликатес, не им ли вървеше? 😁
Наистина е много лека и приятна темата днес.

# 584
Не помня писах ли, че моят първо щеше да работи в Макдоналдс, после щеше да се жени за италианка. Simple Smile За момента плановете са да дава имоти под наем, та дискутирахме данъци и рискове Simple Smile Имоти нямаме, което е дупка в бизнес плана...

Общи условия

Активация на акаунт