Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 724
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, развеселихте ме от сутринта. Simple Smile

Йоанка, голям хит си спретнала, поздравления! Grinning

Сиси, чакаме резултатите, стискам палци всичко да е наред. Simple Smile

Даянче, съчувствам ти, че трябва да ходиш на работа днес. Дано те крепи мисълта, че довечера се прибираш при мъжа ти. Simple Smile

Рокетче, не съм запозната с Инхибин, но и аз смятам, че може да е различна измервателната единица и затова да виждаш различни стойности. Чакам и аз с нетърпение резултата ти! Simple Smile

Аз утре ще ходя да пускам Пролактин, FSH, LH, Estradiol,  Testosteron, 4-Андростендион, пък да видим какво ще излезе. Simple Smile

# 526
Здравейте прекрасни, слънчеви момичета! Нашата тема е невероятна, пълна с настроение и позитивизъм, как да не му е кеф на човек да виси в нея. Hug
Не съм правила тест още, страх ме е да не е отрицателен. Не чакам на 06.03. Може да си направя един подарък за 8 март, ако до тогава не е дошла лелята. Иначе "симптоми" имам много, но то от година и осем месеца всеки път е така.
Прегръщам ви и желая един прекрасен ден, чудесна седмица и дъжд от положителни тестчета!:heart:
Относно Стефанов - моето мнение е, че е започнал да гледа на нас като на касички. Имах "удоволствието" да съм му пациент - никакво човешко отношение, без насоки и т.н. Пусна ми изследванията и понеже нямаше нищо, за което даде хване, веднага каза, че е от възрастта и 6 бона за инвитро. Да сме бързали, че годинките вървяли. Бях на 37 като отидох при него за първи път и на 38 за последен. Теглих му една и сама си назначих ЦС. Естествено оказа се, че проблема е в тръбите. Сега събирам смелост за лапаро. Та мисълта ми е - винаги с едно на ум за Стефанов!
Да не спалня повече - обичам ви, момичета! Йоанка благодаря! На всички ни е време за този подарък!

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 11:07 от Brandywine18

# 527
Brandywine яко стискам палците в очакване на + Мился, че ти е време вече за подарък 😊
Сънче успех! Дано имаш хубави резултати и скоро още по-хубав РЕЗУЛТАТ!
Рокетче според мен не чети много из нета, а поговори с лекар. Може просто реф. стойности да са други! Гушки и не се поддавай на лошо настроение в тези хубави дни! 🤗

# 528
Добро утро! 🌞
Йоанка, страхотно начало на деня, благодаря! 😄
Рокетче, мисля, че са прави момичетата. Излишно се напрягаш. Поговори с лвкаря си или изчакай резултатите. Може пък да не са такива каквито очакваш! ❤
Бранди, ти беше един ден след мен. Надявам се да не подрани като при мен, а дори да изчезне за 9 месеца! 😊❤

# 529
Момичета, разбира се, че имам гинеколог, който ме консултира. Завеждащ отделение в една от Софийските болници Simple Smile Явно съм оставила впечатление, че си правя изследвания на своя глава, сама си ги разчитам и не ходя на лекар. Много пъти съм споменавала, че е от там, затова преди да отида гледам да съм направила всички изследвания.
И разбира се, че се обръщам към гинеколога си. Именно той ми назначи всички излседвания, както и АМХ. Единственото, което аз съм си пуснала допълнително е било вит. Д и Инхибин Б. Мнението му е, че ако яйчниковия резерв е нормален ще се стремим към естествено забременяване. Затова сега чакам да излезне и Инхибин Б, за да отида до София и да обсъдим резултатите.
Просто гледам да си споделям тук във форума, не защото не ходя на лекар, а защото ме успокоява.

Brandywine, малко със закъснение видях коментара ти. Като човек минал през две операции, ти казвам, че няма какво да събираш смелост. Лапарото е изключително щадящо и за нула време ще забравиш, че са ти правили нещо. Мен при все, че ми махаха голяма миома + киста на единия яйчник, на третия ден си ходих нормално. А след седмица не можеше да познаеш, че мие  правено нещо. При теб предполагам само ще огледат нещата, така че освен леки болки като от мускулна треска на корема не вярвам да усещаш друго.

# 530
Рокетче аз не исках да те обидя, извинявай ако е така. Просто исках да наблегна на това да ти помогне някой, така винаги е по-лесно. Щом имаш АГ на който се доверяваш е добре. Чакам и аз да споделиш резултатите.

# 531
Йоанка, така ме рзсмя, че го четох и на ММ Simple Smile
Слънчице90.., аз не чакам днес, но май ще дойде до минути. Правих тест преди 4 дни - отрицателен, разбира се , беше рано, но сега си ме боли все едно всеки момент ще ми дойде, а и гърдите изобщо не меболят, а при мен това е знак, че няма Б. Нищо, ние така или иначе това ни беше последен месец на пазене. След този цикъл се връщаме в активно действащи по план Simple Smile.
Имам час при Иво Тодоров в клиниката " Братя Тодорови" на 11/03. Той ми прави втория изчистващ кюретаж. Имате ли някакво мнение за него? В нета има от мнения от пълна омраза до пълен възторг от него. Той ми беше казал да спра да се паза по- рано, но аз не го послушах от страх и си изчаках 5 пълни цикъла, като не броя кюретажа.

# 532
Рокет, дано не съм те засегнала и аз 🤗
За лапарото - верно мн бързо се възстановяваш. Мен ме изписаха на 3-я ден, на 7-я махнаха конците, на 10-я обиколих Братислава, Прага, Виена и Будапеща.
От операция на мъдрец се възстанових по-бавно 🤣🤣🤣
Сестра ми забременя с негова помощ (Стефанов) и беше доволна. Истината е, че понякога отиваме на репродуктивен специалист с идеята да ни изследва, да види, че всичко ни е наред и да ни каже: Абе пробвайте, ще стане.
Няма обаче репродуктивен специалист, който да ти го каже това, не защото гледат на човек като на “касичка”, а защото те така са програмирани - търсят решение. В случая най-бързото решение е: инсе при хубави тръби, инвитро при лоши тръби + 35+. Те смятат, че щом си стигнал до тях - ти си готова на всичко, знаеш по какъв път тръгваш с една единствена цел- да имаш дете. Тяхната мисия е с “цената на всичко” ти да се сдобиеш с дете. Никой голям репродуктивен АГ няма да ти изпише билки , добавки, да те помилва по главата и да каже: Абе прибвайте си, бе, то ще стане..
На мен също, когато не ми откриха проблем решението на Щерев, Малинов и Надежда беше: правим Инсе. Единствено Семерджиева от Адела каза: Айде още 6 месеца да пробваме и тогава ще видим, ти си още на 28.
Естествено аз се хванах за нейните думи и си “чакам още 6 месеца”.

# 533
  • София
 КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕ

За да постигнем велики неща, ние не трябва просто да действаме, но и да мечтаем. Не просто да планираме, но и да вярваме.
Нека заедно сбъднем мечтата си!

Flowers HibiscusMimi9999, първи ден на МЦ 30.01, предполагаема О 11.02, ТЕСТ/МЦ 25.02.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusZganeva, първи ден на МЦ 24.01, предполагаема О 11.02, ТЕСТ/МЦ 26.02.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusBrandywine18, първи ден на МЦ 06.02, предполагаема О 21.02, ТЕСТ/МЦ 06.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusКуки-Муки, първи ден на МЦ 09.02, предполагаема О 23.02, ТЕСТ/МЦ 09.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusJoanaa, първи ден на МЦ 11.02, предполагаема О 24.02, ТЕСТ/МЦ 10.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusParadise33, първи ден на МЦ 14.02, предполагаема О 24.02, ТЕСТ/МЦ 10.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusDennymira88, първи ден на МЦ 17.02, предполагаема О 01.03, ТЕСТ/МЦ 15.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusFBID100001272291541, първи ден на МЦ 16.02, предполагаема О 27.02, ТЕСТ/МЦ 16.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusDaqnaYordanova, първи ден на МЦ 14.02, предполагаема О 02.03, ТЕСТ/МЦ 16.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscushristena98, първи ден на МЦ 16.02, предполагаема О 02.03, ТЕСТ/МЦ 17.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusIRusinova, първи ден на МЦ 20.02, предполагаема О 03.03, ТЕСТ/МЦ 18.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscuslaura_dv, първи ден на МЦ 22.02, предполагаема О 05.03, ТЕСТ/МЦ 19.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusTulipa_, първи ден на МЦ 20.02, предполагаема О 05.03, ТЕСТ/МЦ 19.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscusjullliana, първи ден на МЦ 20.02, предполагаема О 08.03, ТЕСТ/МЦ 23.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusIrina georgieva, първи ден на МЦ 21.02, предполагаема О 09.03, ТЕСТ/МЦ 23.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusПопи 83, първи ден на МЦ 23.02, предполагаема О 09.03, ТЕСТ/МЦ 23.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusБуболеса, първи ден на МЦ 26.02, предполагаема О 11.03, ТЕСТ/МЦ 24.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscusyoanna789, първи ден на МЦ 24.02, предполагаема О 12.03, ТЕСТ/МЦ 26.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusSunshine_00, първи ден на МЦ 27.02, предполагаема О 10.03, ТЕСТ/МЦ 27.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusMiglena90, първи ден на МЦ 27.02, предполагаема О 15.03, ТЕСТ/МЦ 29.03.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusSunflower92, първи ден на МЦ 02.03 , предполагаема О 16.03., ТЕСТ/МЦ  30.03.19г. Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusBlackwidow1322, първи ден на МЦ 03.02, предполагаема О 17.02, ТЕСТ/МЦ 01.04.19г.Flowers Four Leaf Clover
Flowers HibiscusGerryka, първи ден на МЦ 04.03, предполагаема О 15.03, ТЕСТ/МЦ 31.03.19г.Flowers Four Leaf Clover

За записване, пишете ми ЛС Purple Heart

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 13:52 от Наталчето

# 534
Brandywine както ти писах и на лични, подкрепям момичетата за лапарото. Действай, ти според мен си го решила, няма какво да губиш време Blush

# 535
Йоанка , много готин текст! Hug
Съншайн9059, и ти ли си в Адела? Аз имам много добри впечатления от д-р Семерджиева и д-р Калчев. Действително  те дават известно време за естествено опити, когато това го позволява. На мен на друго място ми казаха ин витро... еми може да се стигне до там, но аз в началото го приех доста крайно. Сега се опитвам да се подготвя...
Този месец ще се надявам да имам поне овулация, че последните 2 месеца никаква я няма Confused

И аз днес работя!
Хубав ден, момичета Heart

# 536
Дааа , ходя при Семерджиева и паралелно при моето си АГ, той ми я препоръча. Той не е репродуктивен, но е всичко друго 😂
На мен Семерджиева ми каза, че ако до 5-6 месеца не съм бременна - правим вс изследвания наново, правим ТВЛ: ако вътре вс е наред ще даде още 2-3 месеца и после , ако не стане - вече инсе. Ако има друг проблем, може и инвитро. Мен от инвитро не ме е страх, страх ме е, че ще са 2. Това е най-най-най-големият ми кошмар - да имам близнаци 😬🙈😂

# 537
Момичета, здравйте и от мен. И аз си мислех за осеменяване, но май не е опция при нас. На последната спермограма имаше проблем с подвижността и морфологията... Какво мислите?

# 538
Аз знам, че подвижността много успешно се поправя и даже бързо с добавки и тн. Но морфологията по-трудно...

# 539
Рокет, под събирам смелост имам предвид, че ме е страх от резултата. Kissing Heart
Момичета, разбира се, че имам гинеколог, който ме консултира. Завеждащ отделение в една от Софийските болници Simple Smile Явно съм оставила впечатление, че си правя изследвания на своя глава, сама си ги разчитам и не ходя на лекар. Много пъти съм споменавала, че е от там, затова преди да отида гледам да съм направила всички изследвания.
И разбира се, че се обръщам към гинеколога си. Именно той ми назначи всички излседвания, както и АМХ. Единственото, което аз съм си пуснала допълнително е било вит. Д и Инхибин Б. Мнението му е, че ако яйчниковия резерв е нормален ще се стремим към естествено забременяване. Затова сега чакам да излезне и Инхибин Б, за да отида до София и да обсъдим резултатите.
Просто гледам да си споделям тук във форума, не защото не ходя на лекар, а защото ме успокоява.

Brandywine, малко със закъснение видях коментара ти. Като човек минал през две операции, ти казвам, че няма какво да събираш смелост. Лапарото е изключително щадящо и за нула време ще забравиш, че са ти правили нещо. Мен при все, че ми махаха голяма миома + киста на единия яйчник, на третия ден си ходих нормално. А след седмица не можеше да познаеш, че мие  правено нещо. При теб предполагам само ще огледат нещата, така че освен леки болки като от мускулна треска на корема не вярвам да усещаш друго.

Общи условия

Активация на акаунт