Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 976
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря за куража!
Ще докладвам понеделник дали ще ми даде дата вече този док. Преди той ме гонеше, сега се дърпа. Grinning
И аз се надявам всяка жена, която иска да бъде майка тук и навсякъде по света да получи този дар!

# 691
Ivied, късмет на операцията! Ще я махнете и после няма да имате никаква пречка за бебчо!

Sunflower, ако си спазила всички условия за пролактин и пак е завишен, трябва да посетиш ендокринолог. А за Хашимото - според мен високия МАТ си е  показателен, още повече ако има и ехографски данни за Хашимото. Аз имам и се старая да се храня по-здравословно, понякога ми е много трудно и изяждам по едно парче френска селска торта! Ама какво да се прави. Ще се оправиш, няма да се плашиш Hug

Усмихнат ден, дами! Иии до довечера ще имаме нова тема Blush

Тия нови Престо не им е много за вярване. Аз както треперих от вълнение на ултра бледата черта, не мога да си представя какво е да видиш 2 черта и тя да е фалшива! Дано и да не разбира никоя от нас.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 15:39 от bubanka

# 692
Аз сега ходих до лабораторията да си взема на хартия резултатите, че нямам къде да ги разпечатам, и там жената също каза, че трябва да смъкна пролактина, казах ѝ, че ТСХ и МАТ са ми били високи и тя каза да гледам само ТСХ и пролактин, тя работила преди при един гинеколог тук и там видяла много случаи с високи стойности на антитела, при които са забременявали момичетата. Ще видим де, аз че ще ходя при лекари, ще ходя. Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 15:39 от bubanka

# 693

Сис, кога ти е Ову-то? Май сме заедно. Аз съм уж на 8-ми Simple Smile
Ами според АГ, ще е след 3 дни т.е. на 9 март.
Ivied, стискам палци всичко да мине гладко и скоро да ни покажеш +тест.
Joanaa , много се развълнувах и аз, когато ми каза, че можем да продължим с опитите.
Sunflower ,  аз съм с Хашимото, но ендокринолога казва, че ако си вземаш хапчетата и се следиш няма да има проблем при бременност.
Стискам палци на дамите, които (не)чакат💞. Дано скоро да ни зарадвате с две черти🙏

# 694
иии, пак ми изтриха поста, нищо Simple Smile

За хашимотото- хубаво е да има режим също, защото в даден момент може да създаде проблеми. Само хапчета и наблюдение не е препоръчително.

# 695
иии, пак ми изтриха поста, нищо Simple Smile

За хашимотото- хубаво е да има режим също, защото в даден момент може да създаде проблеми. Само хапчета и наблюдение не е препоръчително.
Съгласна съм. Аз също спазвам такъв и препоръчвам на всеки със съмнение за това заболяване да го прави. 😉

# 696
Джули лек режим без глутен и не знам още какво беше изредила направо си е спартански режим за мен. Аз си признавам, че никакъв не спазвам заради Хашимото, пия си хапчето и това е. Което не е правилно, искам по друг начин, искам и да спортувам, но нямам воля.

# 697
Hiba, не е трудно. Първоначално и аз се плашех, но като се пробваш си е направо супер. От около два месеца съм на режим и се чувствам чудесно.

# 698
Отидете в темата за щитовидната жлеза, там има много полезно инфо.

# 699
Привет, момичета!
Чета ви постоянно, но толкова ангажименти напоследък и не ми остава време да пиша, да не мислите, че съм ви забравила Simple Smile
Утре съм на контролен преглед при АГ-то, за цитонамазка и микробиология, очаквам О към петък събота, да видим ще се види ли доминантен фоликул.
Относно онази смешна група женички, просто заслужават игнор, нищо друго!!!
Прегръщам всички!
Хубава вечер.

# 700
Arilena, за съжаление няма бебе, загубих го дни след като чух сърчицето му да бие. Надявам се на следващ опит,но този път до финал. Въпреки всичко, обаче си остава един от най-щастливите моменти в живота ми.

Извинявай, мила, много съжалявам! Желая на теб и всички нас успешна следваща бременност и здрави бебета!
Дано заглавието на темата бъде наша орисница!

# 701
това са мои изследвания, които така и не ми обясниха? Ще се радвам да ги разчете някой запознат:))(

тези са другите. Благодаря!

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 21:12 от bubanka

# 702
  • София
Христена, доколкото разбирам са правени някога след овулация, тоест в лутеалната фаза?

Доколкото знам, специално LH, FSH и Естрадиола са показателни единствено ако са правени на 3ти ден от МЦ.

TSHто е добре да е под 2.

# 703
Покрай моя опит с изследванията, също ще кажа, че TSH трябва да падне под 2. LH и FSH трябва да са в съотношение долу-горе 1:1. Тъй като при мен също FSH е с по-висока стойност от LH, снощи прочетох, че трябвало LH да е с по-висока стойност, но пък и аз забелязах, че явно не са пускани между 3 и 5 ден от цикъла, та не знам колко са валидни тези данни. Иначе пролактинът ми се вижда добре.

# 704
Малко извън темата, че бях обещала... Изпокрили са се проклетите щъркели, нито един не видях да си поговорим малко на четири очи😂 Два дена пътувам и нищо.😁 Даже по гнездата ги нямаше хахахахахаха А таман се бях наканила...

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 18:08 от Joanaa

Общи условия

Активация на акаунт