Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 684
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Sunflower , Ivied, благодаря ви момичета. Тъпкано да ви се връща😘💞❤️

# 676
Сиси прекрасни новини. Помня на мен като ми дадоха  зелена светлина доста се развълнувах. Успех и дано скоро се преместиш в отчетните! ❤
Съншайн_00 и аз нещо не се чувствам добре ит вчера. Изгарям направо, яко главоболие, отпадналост,а сега и хрема... 😨дано е само настинка нещо! Пожелавам ти скорошно оздравяване! Гушки! ❤

Минавайки покрай ремедиум ме засърбяха ръцете 🙄 а нали съм оптимист, дано скоро ми се наложи да го ползвам и ми хареса резултата 😂 ужасна съм... А ми се искаше тук от София, че в Търново не ми се пазаруват такива неща от аптеките... 😁 Вие какви тестове ползвате?

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 12:34 от Joanaa

# 677
Сънче, и на мен ми се струва, че ЛХ и ФСХ са завишени, пиеш ли добавки? Ти ли беше с хашимото също, или се бъркам?

Сис, кога ти е Ову-то? Май сме заедно. Аз съм уж на 8-ми Simple Smile

# 678
Йоана, аз съм взела 30 теста от ибейските Grinning

# 679
Еййй , Йоанка , маникюрът в тон с тета , това е твоя месец , да знаеш Kissing Heart

# 680
  • София
Мацки, видях че обсъждате болката при О. Аз ви казах когато усетих моята, като не съм я следяла с тестове а карах само с приложението на телефона, и деня когато трябваше да е, страшна болка вляво, същата вечер се обичахме и ме болеше доста, но както писах и преди, стиснах зъби... не знам колко е показателно дали тогава се е спукал фоликула, но резултата е на лице. А относно тестовете, аз доверие имам само на Шуър чек касета, преди 13г и преди 9г, когато забременях с моите момичета това беше теста, който го показа и до ден днешен на него имам вяра. Успех момичета, и ви чакам само с +чета. Прегръщам ви!

# 681
Джули, знам ли и аз дали съм с хашимото, май съм. Simple Smile Енокриноложката ми каза, че понеже МАТ ми бил 1000, било предпоставка да се говори за хашимото. Пия еутирокс 25 заради ТСХ, което беше 3,800 и нещо, и селен заради МАТ.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 15:37 от bubanka

# 682
Sunflower92, ако питаш мен, започвай да взимаш мерки още от сега, защото можеш да стигнеш до ремисия, ако се грижиш за себе си.  Така съжалявам, че не съм ги знаела всички тези неща, когато ми откриха заболяването преди 12 години.
Започни лек хранителен режим- без глутен, без захар, без млечни, ще видиш, че след няколко месеца, ще имаш подобрение. Най-вероятно ФСХ и ЛХ ще се повлияят добре и ще спаднат. Селена не го спирай.

# 683
Jo и аз sure check, като този дето си си купила. Може направо да ми го дадеш. Grinning

На мен днес НАЙ накрая ми дойде. Чувам се с док понеделник и планираме операция. След нея живот и здраве...ако си излезна с нужното снаряжение и има зелена светлина почваме бебе 2. Малко ми е спек като си го помисля, ама има време.

# 684
Иви пожелавам ти бързо да се възстановиш и още по-бързо да забременееш след това. Пиши за кога ще е, за да наточим палците тука и да минава леко и безпроблемно! А живот и здраве ще ти купя един късметлийски шуър другия месец ❤😋

# 685
Иви пожелавам ти бързо да се възстановиши още по-бързо дя забременееш след това. Пиши за кога ще е, за да наточим палците тука и да минава леко и безпроблемно! А живот и здраве ще ти купя един късметлийски шуър другия месец ❤😋
Нави ме. Grinning Мерси!

# 686
  • София
Иви, каква операция щяха да ти правят? Май съм изпуснала Flushed

Иначе стискаме палчета всичко да е наред и съвсем скоро да се похвалиш! Сигурна съм, че след това нещата ще се подредят Heart

Джули, Русинова Hug

Йо, с последните отзиви за Престо и аз клоня към SureCheck-а като най-достоверен. Има, обаче, и най-обикновени лентички, които хващат... ама кой ги знае кои точно са Joy
Иначе аз имам две останали кутии (с по два теста вътре) от старата генерация на Престото - мда, обичам да се запасявам... а още ги имам, `щото откакто меря БТ съм като врачка и знам точно кога ще ми дойде Joy

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 15:37 от bubanka

# 687
Иви, каква операция щяха да ти правят? Май съм изпуснала Flushed

Иначе стискаме палчета всичко да е наред и съвсем скоро да се похвалиш! Сигурна съм, че след това нещата ще се подредят Heart
А, аз не съм сигурна дали съм споменавала всъщност. Чака ме лапароскопия, че имам една гадна киста, упорита дето нищо не я мърда, окупирала ми е десния яйчник. Даже направо ми го е ликвидирала.
Благодаря за пожеланията. От самата операция страх нямам, по-скоро се притеснявам какъв бъркоч ще ми стане с хормоните и цикъла след това. И кога и дали ще забременея пак. Ще кажеш, че тази киста ми е на късмет. Развила съм стокхолмски синдром към нея Grinning

Ди благодаря и на теб за пожеланията.

Абе хайде първо вие тука, аз след вас. Ред трябва да има Grin

# 688
  • София
Ааа, ред, ред - важното е да има положителни тестове, мани го реда Joy

Иначе никакъв стокхолмски синдром към тая киста - няма място там, гадта! Да се маха набързо, после може да има месец-два, докато се нормализират хормоните и съм сигурна, че изобщо няма да имаш проблеми със забременяването! Hug

Не ги мисли така нещата. Само позитивни мисли! Heart

# 689
"Ще кажеш, че тази киста ми е на късмет. Развила съм стокхолмски синдром към нея"

Искрено ме разсмя отново! 😂😂😂😂
А за реда- ред за никъде няма, няма и да има. Много се надявам скоро всички да се преместим към отчетни заедно и кОпона да се премести там 😁
Някои момичета от преди ми се губят из темата... Момичета тук ли сте, не пишете. Какво става с вас? 😕

Общи условия

Активация на акаунт