Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 688
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък да ви се оплача ,че днес съм още по-болна от вчера Sad Утре смятах да започвам с тестовете за ову , обаче нещо нямам никакво желание .

# 661
Буболесче, от хубаво е мускулната треска и дано да е за хубаво 😘
Йоанка, мен пролетната умора ме гони от февруари 😊 нямам търпение да ми свърши работния ден и да се прибера вкъщи, да си подремна.
Бъндълче и при мен нещо се опитва да ме навести по-рано лелката, ама ще видим.
Съншайн_00 , стягай се, няма време за отлагане Wink

# 662
Bundle ти не беше ли с мен за 10ти? Хайде в клуба на груповото тестване 😁. Ще се държиш заради нас и на 11ти, никакви лелки, а 4 плюса 😋

Йоанке, недей, че мъжът ми го нямаше 10 дена, и последно правихме 6 дни преди ову, ако е станало ще е с чудото, хахаха, има да давам обяснения после Grinning Чакам да ми дойде и почваме ново броене ние Grinning

# 663
  • София
Добро утро, прекрасни!

Замествам Наталчето и ви черпя по едно кафенце Heart

Момичета, а дано сте прави за мускулната.
И да си кажа - МВИ + FertilCM май дават резултат - сериозно количество ЦС има, сега само чакам да видя дали ще стане белтъкообразна или както обикновено - само водниста. Експерименти си правя, да не ми е скучно Grinning

Сънче9051, благодаря ти! И аз мисля да се доверя резултатите на Цибалаб, даже май повече ми харесват като стойност Joy

Сънче00 - бързо да оздравяваш, момиче! Стой си вкъщи, пий чайчета и си почивай Hug

Бъндълче, а други ефекти от МВИ имаш ли?

Прегръщам ви, момичета!

П.С. Докато напиша, и Наталчето се включи Grinning Нищо, кафенце да има! Joy

# 664
Добро утро, момичета! Не мога да ви опиша колко ми е приятно да стана сутрин, да си направя едно хубаво кафе и да седна да си го изпия във вашата компания. Simple Smile Това се казва хубаво начало на деня!

На мен ми излязоха резултатите и ще ги пусна, ако някоя по-запозната от мен, може да даде коментар. Пратих ги и на Денис, да видя какво ще каже, че на ендокринолог ще ходя чак около 20-ти.

# 665
Бубулеса, май нямам други ефекти, сега имам и яки болки преди цикъл, което уж се повлиявало от мви, да не говорим, че принципно не е типично за мен. И гърдите ме болят, и съм си зла в ПМС, ахахаха. Но за ЦС мн се изненадах, досега буквално не бях виждала такава.

# 666
Само пролактина не ми се вижда добре, инъче резултатите са добри. Но с него не съм добре запозната, така че ще замълча.
Бъндъл когато човек най-малко очаква се случва чудото, така че не се знае никога 😁
А това МВИ в какви случаи де пие? Боса съм по тази тема. 🤔 Някой може ли да ме светне и вие ли решавате да го приемате или лекар?

# 667
https://ЙО, това е Масло от вечерна иглика. Аз научих за него от момичетата тук. Има много добри отзиви за него. Помага за получаване на по-обилна ЦС, облекчава ПМС и т.н Можеш фа си го изпишеш сама 😊

# 668
Аз мноооого дълго време пих Витекс. Не знам дали го знаете. Пак е женска добавка за хормони, забременяване, ПМС и тн. Ама примерно едно 2 години с малки почивки съм го пила, но година преди да забременея не бях пила, така че не знам дали има директен пръст в това.  Обаче регулира хормоните определено. Изчисти ми хормонално акне, което влачех от години, после хора са ме питали как ми е толкова хубава кожата. Но наистина отнема много време с тия добавки да даде резултат.

# 669
Добро утро момичета
Миналия месец и аз се бях навила да си купя МВИ, но се отказах защото нямам проблем с ЦС.
От вчера мен си ме почна напрежението в гърдите (дори само по това мога да разбера, че овуто настъпва), че и ММ го забелязва и това продължава 2 седмици до Ц.
Sunflower,  ако са изследвани на 3-ти ден от МЦ  - ФСХ и ЛХ ми се виждат високи, а Естр. мисля че ако е изследван в фулк.фаза трябва да е по-висок, за Пролактина е висок, може да го изследваш пак, като спазваш всички условия преди изследването, за да видиш дали не е грешка и след това лечение.

Момичета относно другата група , недейте ставайте като тях последните страници има повече грозни думи за тях отколкото по темата тук, за която сме се събрали, оставете всеки сам да си прецени дали постъпва добре или не, всички мислим и действаме по- различен начин.

# 670
Tulipa_, щом О предстои, подхващай го мъжа ти и след 2 седмици да видим хубави, ярки 2 черти! Simple Smile

За изследванията - на 4-ти ден от цикъла са, постарах се да спазя изискванията за пролактина, но може и да съм сгафила нещо...

# 671
Ооо аз съм го хванала и си действаме и съм оптимист за този месец пък ще видим.Heart Eyes
Интересни са ми изследванията ти ще следя и отговора на Денис. За Пролактина ако това е реалния резултат трябва да се разбере защо се повишава и колкото и грубо, и гадно да ти звучи - той е пречка за забременяване. (може би има и изключения, но това е реалността) трябва да го държиш под средната стойност,  бързо ще го регулираш Simple Smile

# 672
Добро утро, дами! Днес съм в особено добро настроение, но не само заради прекрасното време на вън. Лекаря ми даде зелена светлина за бебе правене. Видяхме и фоликул 15-16мм и чакам овулация след около 3 дни.
И нека бебеправенето да започне сегаааа!

# 673
Добро утро, дами! Днес съм в особено добро настроение, но не само заради прекрасното време на вън. Лекаря ми даде зелена светлина за бебе правене. Видяхме и фоликул 15-16мм и чакам овулация след около 3 дни.
И нека бебеправенето да започне сегаааа!

Ооо то няма да е бебеправене, а направо бебеНАПРАВЯНЕ! Heart Eyes

# 674
Еееее, Сиси, страхотни новини са това! Силно стискам палци след 2 седмици да си още по-щастлива! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт