Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 690
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,момичета Simple Smile включвам се и аз във вашата група. Чета ви от известно време, но досега не се включва. От повече от година със съпруга ми правим опити за второ дете, миналата година имах една БХ бременност, от тогава досега - опитите ни са неуспешни. По приложението на телефона не чакам на 15-ти, по тестовете за О е била вчера. Започнахме да правим и изследвания, кои в норма, кои не чак толкова. Надявам се този месец да донесе много хубави новини за всички ни Simple Smile

# 646
Joanna, не се опитвай там. Няма смисъл. Прегръдки!

Аз днес си взех изследвснето на тсх, още е паднало. Преди 1,5 месеца беше 1.16, свалих дозата с 25мг, днес ми е 0,98 😰😰 ще свалям още.. знаех си, имах си симптоми. кви бебета с тея стойности? 😕
Ама как така?! Закъде още да го сваляш, да минеш на хиперфукция ли? Много си е добре така. И моето беше толкоз горе долу, но бях взела хапчето преди да ми вземат кръв, не знаех, чи и тсх ще изследват.

# 647
Момичета, мисля че Джули има предвид сваля дозата на хапчето, за да поддържа стойността.
Поне аз така го разбрах... но Джули ще каже най-добре

# 648
Radianttt, добре дошла. Simple Smile
Както всички приветстват новодошлите - Да не се задържаш много тук Simple Smile

Редактирам само, за да кажа, че Sunshine9051 си я бива. 💙

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 21:04 от Miglena90

# 649
Дами, утре следобяд ще направя новата тема. Остава второто по избор заглавие Simple Smile Ако все пак някой има възражения, на линия съм за  обсъждане.
Лека вечер на всички! Flowers Hibiscus

# 650
Sunshine9051, и аз нещо си мисля, че ще се отчетеш с + тест този месец, пък хайде да видим. Иначе за болките в гърдите и аз смятам, че липсват заради МВИ. Аз, когато го пиех, много леко карах ПМС. Simple Smile

Joanaa, и аз я чакам тази лавина от положителни тестове. Такъв светъл спомен ми остана декемврийската тема, в която почти всеки ден имаше положителен тест, че тръпна в очакване този късмет да се повтори. Simple Smile

Куки- Муки, "посестрими от двучертичковото братство", направо ме разби! Grinning Аз НЕ чаках на 2-ри, но си ми дойде като по часовник и си смених датите в късметлийското списъче. Следващата ми дата е 30.03, но от теб чакам едни хубави 2 черти! Simple Smile

jullliana, еутирокс ли пиеш, че ти пада ТСХ? Защо намаляваш дозата, а направо не го спреш щом пада толкова много? Аз не съм сигурна каква стойност е добре, знам само, че трябва да е под 2 за забременяване и бременност, поне в началото. Моето последно беше 3,800 и нещо, та се мъча пък аз да го смъквам.

radianttt, добре дошла! Дано сме ти на късмет и скоро да се похвалиш! Simple Smile

Аз обаче сега се замислих за изследването на ТСХ, понеже след 2 седмици някъде се пада да пускам и да видя колко се е свалило от хапчетата, та преди да дам кръв не трябва да пия хапче, така ли? Да го изпия след като пусна изследването?

# 651
Момичета, аз съм с хашимото- разяснявам. На висока доза еутирокс, 125мг 6 дни, 150мг 1 ден. При мен няма спиране на хапчетата, не е обратим процесът. Преди месец и половина бях на 150мг 2 дни, 125мг 5 дни. Направих си тест на тсх, фт3,фт4, тат, мат. Тсх ми беше 1,13(ако не се лъжа), което е ок, но т4 ми беше завишено, което значеше, че трябва да намаля дозата на хапчето. Свалих с 25мг единия ден, но след днешните резултати виждам, че още трябва да свалям. Хора, които имат хашимото, идеалните им стойности са между 1.5-2 до макс 2.5, аз към тях се целя. 2.5 ми е много де. Всеки път, когато стойностите не са ми ок(за моето тяло), веднага имам симптоми. Затова си пуснах пак изследване в петък. И се оказах права. Между 1,5 до 2 ми е най- добре.

# 652
Момичета, аз съм с хашимото- разяснявам. На висока доза еутирокс, 125мг 6 дни, 150мг 1 ден. При мен няма спиране на хапчетата, не е обратим процесът. Преди месец и половина бях на 150мг 2 дни, 125мг 5 дни. Направих си тест на тсх, фт3,фт4, тат, мат. Тсх ми беше 1,13(ако не се лъжа), което е ок, но т4 ми беше завишено, което значеше, че трябва да намаля дозата на хапчето. Свалих с 25мг единия ден, но след днешните резултати виждам, че още трябва да свалям. Хора, които имат хашимото, идеалните им стойности са между 1.5-2 до макс 2.5, аз към тях се целя. 2.5 ми е много де. Всеки път, когато стойностите не са ми ок(за моето тяло), веднага имам симптоми. Затова си пуснах пак изследване в петък. И се оказах права. Между 1,5 до 2 ми е най- добре.
Имам 2 близки приятелки с Хашимото. И познавам още 6 момичета. Доста съм слушала от тях и е адски неприятно, меко казано. Вече сякаш всяка 2ра жена го има Confused
Но всички имат дечица! Blush

# 653

Куки- Муки, "посестрими от двучертичковото братство", направо ме разби! Grinning Аз НЕ чаках на 2-ри, но си ми дойде като по часовник и си смених датите в късметлийското списъче. Следващата ми дата е 30.03, но от теб чакам едни хубави 2 черти! Simple Smile

radianttt, добре дошла! Дано сме ти на късмет и скоро да се похвалиш! Simple Smile

Слънчо, извинявай, обягнало ми е, а уж чета всичко. Благодаря ти за пожеланиети!
Съншайнче, много точно казано!!
Ради, дано темичката ни ти е на късмет 😘

# 654
  • София
Ей, момичета!

Я не им обръщайте внимание, и тяхната не е лесна, да знаете 😁
Сънче, много хубаво си го казала! Пак се спуквам от смях с теб 🤗 И си много права!
Да си кажа, че и аз имам предчувствие за теб този месец ❤️

Радиант, добре дошла и дано не се задържаш дълго тук, if you know what I mean 😉

Куки, посестримите са един път! 😁

И аз започнах да пия МВИ от началото на този цикъл, главно заради ЦС и липсата й. Дано има ефект.

И един куриоз. Миналата седмица нали правих изследвания, дето ми взеха кръв и едната епруветка я занесох в Цибалаб, другата кръв си изследваха в клиниката. Та и в двете имаше ТСХ иии... От Циба резултатът е 1.64, от мед. център 0.9... А сега, де?

Да ви кажа, годинките не прощават 😂 Снощи от радост, че за първи път от началото на цикъла има лИбоФ се протрихме, а аз съм с отвратителна мускулна от едната страна на гърба днес 🤣

# 655
Буболесче , това е сладка мускулна треска съкровище! Hug

# 656
Вики, казва се intra follicle insemination. IFI. Тук го открих:

https://www.ivf-zlin.com/24835-intra-follicle-insemination-ifi

# 657
Буболесче, и аз от тоя цикъл пия МВИ, и сефте имах ЦС! Обаче сега нещо се опитва да ми дойде, а ми е едва 10 ден след О и нещо се изнервям да нямам проблеми с ЛФ. Като дойде М и почваме тоя месец нови опити, че предния изпуснахме.

За ранните тестове уж и аз съм мн ЗА, предния път пак от 10ден почнах, ама само психясвам. Като е - по цял ден гугълвах дали може да е - на 10 ден и да си Б, после на 11ти ден и да си Б...пощурях. Май ще си чакам датата тоя път. Като се знам сигурно пак няма да издържа Grinning

# 658
Bundle ти не беше ли с мен за 10ти? Хайде в клуба на груповото тестване 😁. Ще се държиш заради нас и на 11ти, никакви лелки, а 4 плюса 😋

# 659
Джули, по това, което изчетох е същото като инсеминация - ifi = iui Simple Smile
Според мен е добър вариант както казах вече Simple Smile Ние сигурно ако до 6м. не забременея, ще прибегнем до това 😂
Като цяло успеваемостта на тия процедури е под 20%, ама.. то за нищо няма повече от 22-23% реално Simple Smile

Буболеса  хахаха годинките верно не прощават 😬 Вярвай на цибалаб, в лабораториите машините се калибрират по-добре и по-често отколкото в обикновените клиники Simple Smile за всякакви хормони - по-добре специализирана лаборатория , в София Кандиларов са най-добри за хормони ✌

Общи условия

Активация на акаунт