Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 691
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета!

От днес съм на работа, свърши моето висене в бегемама и не мога да наваксам да видя какво сте изписали 😂

Джули ИФИ?!?😬
😯 Това животно не го знам 😬 спипа ме 😂 за икси знам, ама за ифи..🤨 даже в гугъл нищо не излиза, какво е това чудо?😂

Буболеса , симпатиите са взаимни 🤗

Сега и аз да питам по-старшите с опит с МВИ. Значи поркам си го аз всяка вечер след вечеря, обачее... вече един месец го пия и нямам “обичайната” болка в гърдите. Трябва да ми дойде на 10-ти в неделя. Абсолютно винаги ме болят 7 дни преди да ми дойде, сега не. Мисля, че може да е от МВИ.. случвало ли ви се е ?🤔

Прегръдки на всички ❤

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 09:47 от bubanka

# 631
Сън май не те видях в късметлийското списъче. И аз съм за 10ти. НЕчакаме с Куки-Муки заедно, тя е за 9ти. Ти присъединяваш ли се към нашия отбор. 😂 Предложих групов тест на 11ти, ако няма лелки 😂😂😂

# 632
Аз не съм давала “координати” за късметлийското списъче 🤣🤣
Присъединявам се, какво да правя!В мене между другото има две диванета: Едното казва: “Абе що не пробваш с тест на 8-ми Март?!? Така и така имаш два в шкафа..” , другото казва: “А, да бе, че после да умреш от страх на 10-ти ще ти дойде ли, няма ли! Що не изчакаш, ама така хууууубаво да изчакаш едни 7-8 дни..?!?!” И не знам кой да послушам 🤣🤣🤣
То при мен е добре да се знае по-раничко, че нали предния път не стана много ясно дали извънматочна или просто спонтанен аборт, та сега е добре в началото да следя изкъсо... Ама така ми се иска да изчакам 15 дена закъснение, да си направя тест, после да изчакам още 20-тина и направо в 9-та седмица на АГ... но уви , едва ли ще стане така 😬

# 633
Групов тест Grinning това ме кефи! Много сектантско! Grinning

# 634
Очаквам скоро нападение в гадната подигравателна тема 😂😂😂
Хахахах Иви надявам се ми разбра базика 😂
Сън и аз не мога много да го отлагам заради изписаната терапия, инъче бих си срала на ината и след закъснение 2 седмици на доктор. Уви няма да е по моята хахаха За това предложих на 11ти заедно да се препотим над тестовете 😂 А предния път като забременях хич не го мислех, нямаше защо и животът бе толкова по-лек 😂
А как сте с пролетната умора? Аз едвам гледам от няколко дена. Само ми се спиии, а времето е прекрасно 😁

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 18:59 от Joanaa

# 635
Възхищавам ви се на търпението. Аз снощи накарах мъжа ми да ми поръча от ebay 25 теста за бременност. Ще си се тествам, колкото ми душа иска, и хич няма да се спирам... Grinning Ако някой ден ми писне, ще спра и ще си чакам чинно да ми идва.

# 636
Аз никога не съм била фенка на ранното тестване - много ме фрийква 😂
11-ти е добре, ама пък ПОНЕДЕЛНИК 🤔
Ако съм бременна хептен стресово ще започне седмицатa 😬🤣😬

Сектантско.. то ние сме си чиста секта тук 😂 Аз знам, че на 10-ти няма да ми дойде. По простата причина, че не е било да не ме болят гърдите преди МЦ. Сега ниииикой няма там..Та, ще направя теста на 11-ти - той ще е “-“ и на 12/13 ще ми дойде. Поменете ми думатa😂

# 637
Ооо Сън, хич няма смисъл да я помня, защото скоро друго ще говориш 😋
 Имаше няколко мацки за утре. Момичета държите ли фронта? Ще ни зарадвате ли утре? Хайде да заваляват плюсовете, че изписахме темата, а ни един не видяхме. Ако ще е така да се прави нова за утре, да е по-късметлийска 😂

# 638
Ми да, аз миналата тема като се включих гледах яко + тестове валяха и си вика яяя тука е на късмет, скачай Grinning

# 639
Аз никога не съм била фенка на ранното тестване - много ме фрийква 😂
11-ти е добре, ама пък ПОНЕДЕЛНИК 🤔
Ако съм бременна хептен стресово ще започне седмицатa 😬🤣😬

Сектантско.. то ние сме си чиста секта тук 😂 Аз знам, че на 10-ти няма да ми дойде. По простата причина, че не е било да не ме болят гърдите преди МЦ. Сега ниииикой няма там..Та, ще направя теста на 11-ти - той ще е “-“ и на 12/13 ще ми дойде. Поменете ми думатa😂
При мен това е закон правя теста и на другия ден ми идва 😀

# 640
Добър вечер, посестрими от двучертичковото братство! 😂
Вики (съншайнче9051, ако позволиш да те наричам така), аз мисля, че нямаш болки в гърдите точно от МВИ. Точно тук четох, че ПМС се преживяват много по-леко, ако го приемаш. Така, че споко.
Йо, мен ме сърбят ръчичките вече, но нарочно не си купувам тест, ще си изчакам чинно, ако не ме „изненада” лелката ии вземе, че дойде точно на датата.
Слънчогледче, ти НЕчакаше ли тези дни???

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 09:47 от bubanka

# 641
Аз усещам най-интензивен сърбеж на ръцете, минавайки покрай аптеката 😂😂😂 Инъче не ме бърка... Ама като знам, че е рано за тест и симптоми, някак отпускам напрежението 😂😂 Сетих се обаче, че миналия месец нали правих тестове за О и там имаше и един за Б 😳😂 ще кажа на ММ да го скрие някъде!
П.п благодаря за тихата подкрепа с лайкове в другата тема. Зодия везни, какво да се прави...За съжаление не се сдържах ама ми е хубаво, че вие ме четете там. 😁

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 20:18 от Joanaa

# 642
Joanna, не се опитвай там. Няма смисъл. Прегръдки!

Аз днес си взех изследвснето на тсх, още е паднало. Преди 1,5 месеца беше 1.16, свалих дозата с 25мг, днес ми е 0,98 😰😰 ще свалям още.. знаех си, имах си симптоми. кви бебета с тея стойности? 😕

# 643
Абе да ви кажа аз много в симптоми не се вглеждам, защото съм “падала от високо” и после много боли 🤭☹

Джули, абе ти колко още искаш да го свалиш??? Внимавай, ниското ТСХ също не е ОК, говори за хипофункция на жлезата, която също се свързва с трудности при забременяване. Моето беше нещо от сорта на 0,880 при долна граница 0,350 и горна 4,25(май!) и тогава ми казаха: Перфектно е! Няма да го пипаме, ей това е супер!
Обаче ма друго място ми казаха: ТСХ под 1-ца не е добре за забременяване.

Та, аз избрах да слушам първите, че не ми се блъска с хормони.
Според мен си го остави така , може би само подържаща доза ама чак пък “какви бебета с тия стойности..” 🤔🤔

То над 2-2,5 не е ОК, ама това..

Кажи това ИФИ как се пише поне, да знам какво да търся в чичко Гугъл, че много ми стана интересно 😂😂

# 644
Е знам, но не мога да се сдържа. Няма да ми е спокоен съня... А и 1 човек да ме прочете там и да си взема поука, все е файда. Казват, че капка по капка, вир става.
Джули радвам се много за теб, дано сега с тези стойности скоро се "обебиш". Не съм запозната много с тсх, ама колко по-ниско? Така не е ли добре? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт