Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 695
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
ROSSE, първата която е правена август беше добре, сега втората в Адела е с леко занижени показатели, но док каза че с малко добавки ще се подобри. Вече минахме за сегашните процедури в клиниката, док ни даде 3 месеца опити и след това пак при нея (дано не се налага де)

# 616
Tulipa_, благодаря! Simple Smile И аз така четох, че ден-два преди О се понижава температурата, а след О се покачва, до началото на следващия Ц, когато пак пада, а ако остане висока, значи има бременност.
Да видим какви ще са моите наблюдения от меренето, че ми е за пръв път.

# 617
Дано ти се получи, на мен ми е много тегаво събота и неделя с това събуждане рано, но ще го издържа още малко Yum

# 618
Момичета, говорейки за болезнени овулации- и аз напоследък съм така. Лявата част най-вече, за дясната не съм сигурна. Когато се обичаме по време на Ову, много ме боли, та последните няколко пъти се плаша. Боли ме вляво, много е странно. Взех да се параноясвам, че пак имам раничка или нещо лошо, но май ще се окаже, че си е овулацията. Вие правите ли секс, въпреки болката?

На темата за меренето на базалната температура- оффф, много дълго беее! А и това ранно ставане... Как издържате? Аз си купих термометър преди сумати време, но си стои в шкафа и отказвам да го ползвам. Лентичките са ми ок засега- квото е.

Вики, кажи ми какво мислиш за ИФИ? Сега се ровя из разни чешки клиники и четох за този метод, звучи ми доста надеждно. Някой друг ако знае, да се включва също.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 14:25 от Анонимен

# 619
Аз напуснах работа и си останах вкъщи, но пия еутирокс сутрин, та искам или не, трябва да ставам по-навреме и така съчетавам и с меренето на БТ сега.

# 620
Sunflower , ти нали беше на нова работа, ако мога да питам какво стана?

Мен ме е сграбчила нервата и не знам Expressionless

# 621
Включвам се извън темата, защото съм много развълнувана.
Обадих се на доктора, за да изместя часа си за малко по-късно същия ден, но както и да е. Сестрата ми даде да говоря с него лично, а той явно преглеждаше бременна. Чух сърчицето на бебенцето и това ми покачи адреналина. Толкова отчетливо чух как тупти милото. Дано бебчо е здрав с такъв учестен пулс.
Много беше сладко. 💙

И аз усещам, когато съм в овулация с леко напрежение, но не чак болка. Поне преди бременност беше така. Този месец може и да не съм имала, понеже и не се вглеждах толкова за нея. Ще видя как ще е сега. Дано си остане отчетлива за мен, за да си се ориентирам по-лесно за в бъдеще, без да ползвам тестове.

# 622
Sunflower , ти нали беше на нова работа, ако мога да питам какво стана?

Мен ме е сграбчила нервата и не знам Expressionless

Ще ти отговоря на лично, за да не спамя излишно темата. Simple Smile

Меги, стискам палци всичко да е наред. На мен също ми се е случвало веднъж, чакайки пред кабинета да преглеждат вътре бременна жена и толкова силно и ясно чух сърчицето как бие. Никога преди това не бях чувала, но веднага разбрах, че е това и много се развълнувах. Simple Smile Кой знае колко по-силно и вълнуващо ще е чувството да чуеш така сърцето на собственото си дете. Simple Smile

# 623
Аз като си чух сърчицето тупкащо в мен, плаках от щастие... дай боже скоро всяка от нас плаче по този повод ❤😊

# 624
И аз се разревах когато чух за първи път сърчицето на ембриончето ми! И сега пак се разплаках. Дано скоро да го чуя отново. Пожелавам го на всички ви от сърце! Няма такова щастие ❤️

# 625
И аз се разревах когато чух за първи път сърчицето на ембриончето ми! И сега пак се разплаках. Дано скоро да го чуя отново. Пожелавам го на всички ви от сърце! Няма такова щастие ❤️
Лека бременност и здраво бебче! Дано всички имаме това щастие!

# 626
Arilena, за съжаление няма бебе, загубих го дни след като чух сърчицето му да бие. Надявам се на следващ опит,но този път до финал. Въпреки всичко, обаче си остава един от най-щастливите моменти в живота ми.

# 627
Сиси, следващият път до успешен финал и нищо друго не се приема! Simple Smile

# 628
И от мен пожеланието е същото. Успешно начало и финал Simple Smile За всички тук.

# 629
Sunflower , djulliana, нека това да е пожелание към всички ни тук, само успех до финала.
Даяна, не обръщайте внимание на хора, които си запълват свободното време със злобни закачки.

Общи условия

Активация на акаунт