Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 698
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Момичета , аз пак съм болна Sad  Този месец ще се въздържам от лекарства , карам на чайчета . Чудя се сироп за кашлица дали мога да пия . Овулацията ми трябва да е към 10-ти
аз си пия зелен чай, не вярвам да пречи

# 601
Дени , не мога и този месец да отпиша Sad Декември нямахме възможност за опити , януари бях супер болна , февруари не засякох овулация , сега ако и март го отпиша направо ми иде да се откажа .
Ти си пий сиропа и чайовете и действай! Ако е писано ще стане! Хората с какви по-лоши болести и наркотици забременяват и си износват бебетата,а ние се вторачваме в най-малкото! Аз си купих хомеопатия,но днес минах към тежката артилерия,защото не ми е никак Ок,нито да сготвя,нито да работя,нито да си изкарам кучето,а аз го отписвам,не толкова заради хапчетата и настинката,колкото,че този месец съм с късна ову (днес 16-ти ден) ами и изпускам момента! Утре ако съм по-добре след прегледа ще се обичаме,ама предпочитам да не възлагам много надежди!

# 602
Момичета, по повод на такива разболявания, да ви кажа, че понеже аз съм със слаб имунитет и лесно се разболявам, особено ако има болни около мен. Тази година реших да опитам да пия Биозин и още в началото на зимата си го купих. Имаше случай в офиса всички около мен бяха болни, но аз не се разболях, това за пръв път ми се случва. Само около Нова година имах няколко дни, в които леко се разболях, но наистина много леко и бързо мина. Сега, когато подновихме опитите, си купих Биозин мама и мисля още малко да го пия и да спра. Наистина съм много доволна. Може и да е съвпадение, но се съмнявам, защото всяка зима боледувам поне по 2 пъти.

# 603
Биозин пиех преди и доста добре ми повлия. Имах много слаб имунитет и от там доста често проблеми там долу. Пробвах какви ли не лекарства и нищо. Накрая започнах биозин и край с проблемите и гриповете. След известно време го спрях. Но като забременях започнах биозин мама и ме лепна грип нищо че го пиех вече 2 месеца... 🙄 Така че не съм много сигурна вече относно него. 😁

# 604
Аз също бих препоръчала биозин , на моя юнак който е на две и ходи на ясла му давам биозин кидс и съм много доволна , за мен в момента пия витамините на пренатал но може и биозин да взема че след раждането съм много кекава 😔

# 605
Здравейте!Благодаря момичета за идеята за Биозина.Много хубави неща пише за него-съставки,действие.Та той като цяло даже би  спомогнал зачеването!Сънче 00 не се отчайвай!Имаш време до Овуто.Според мен още днес почвай Биозин и хубав сироп за кашлица,вземи си горещ душ довечера с 2 парацетамола-не пречат,ако трябва повтори утре и до вдругиден ще си бомба.Ако си много зле добави и хомеопатия по 1т.парагрип през час.Ще ти мине-гаранция!С риск да ме помислите за изперкала чалгарка,отправям призив към всички вярващи и обичащи родния фолклор,да се помолим колективно в 20.00часа на тази песен.Познавам лично певеца,от години работя професионално в тази сфера и той ми е казвал,че през годините е получавал много писма на заченали жени.Беше ми нужна смелост за постта,но мисля че доколкото ви познавам ще ме подкрепите.Само това за пола на детето е малко в повече,но се абстрахирайте от текст
аЛинк     https://www.youtube.com/watch?v=M5ZUp5N3xzw

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 10:46 от FBID100001272291541

# 606
И аз се включвам в отбора на биозин-а. Биозин мама пия аз веднъж дваж на зимен сезон. Вит Ц. Чайове всекидневно билков всяка сутрин и зелен понякога без значение дали съм болна. Имам и едно хомеопатично при първи симптоми, ако не е някой свински (пряко и преносно значение) грип ме е спасявало. По веднъж на сезон боледувам.
Има много неща за повдигане на имунитета, аз съм за превенция, а не лечение.
Но съм съгласна, с който каза, че хората на какви медикаменти, наркотици и тн забременяват!
Аз като забременях, точно преди имплантирането дигнах 38,8 и бях мн зле та пих панадол. И добре че, по-лошо е да седиш болна.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 09:25 от Ivied

# 607
FBID, чувала съм я тази песен, но сега много ме разплака. Simple Smile

# 608
Добро утро, дами! Искам да ви споделя едно мнение на известен тук (Гърция) лекар за тромбофилиите. Вчера споменах, че ще ходя на изследване за тромбофилия и тъй като някои от вас изявиха интерес, ще споделя опита си. На прегледа, лекаря беше заинтересован от историята на аборта ми, как и в коя седмица точно е станало и други подробности. Аз имах често схващане на левия крак, заради което гинеколога реши, че е възможна тромбофилия.
Ематолога(лекаря, който изследва тромбофилиите) изрази мнение, че тромбофилиите не протичат по този начин и в толкова ранна седмица (7г.с.).
Нормално имало подуване и силна болка в крайник или ставало на по късен етап със забавено развитие на ембриона, заради запушването на кръвоносен съд.
Дано да помогнах на някой, който се чуди дали да си похарчи парите за това изследване. Аз ще си чакам резултатите в края на месеца, пък дано наистина нямам такова нещо.
Пожелавам на всички прекрасен и слънчев ден 😘💞❤️

# 609
  • София
Flushed

Прекрасни, добро утро! Едвам смогнах да ви изчета! Grinning

Няма да мога да се включа по всички теми и предварително се извинявам, ако изпускам някой.

Рокетче, така ми стана хубаво от твоя сън Grinning Дано си права и се окажеш щъркелче! Тези дни много от вас ме орисаха, вие сте моите феи Heart

Сънче9051, и аз много обичам да чета постовете ти, винаги си извор на много информация! А и така ме разсмя, с глас съм се смяла, че и на ММ четох за „глезенето при АГ-то“ Joy

Йоанка, песента ти е култова! Вече няма начин да не си я припявам всеки път Grinning

Джули, мила, как е плачевна СГ на ТМ? Моят е с 8% морфология, което не е окей, но двама репродуктивни не казаха нищо, а андрологът даже каза, че можел да става за донор... та може би при нас количеството има значение. При всички положения, необходим е само един спартанец, та да стане работата Grinning Сега като са ти „продухани“ тръбите имам усещането, че ще ни зарадваш съвсем скоро!

Меги, добре дошла! Съжалявам за това, което си преживяла, но животът е хубав и си знае неговото! Сигурна съм, че съвсем скоро ще се похвалиш отново и този път до пухкав финал! Heart

Момичета, стискам палци на всички, които в момента дебнат яйчицето или не чакат лелката!

Прегръщам ви!

# 610
Момичета я кажете когато усещате боли от О това самия момент на О ли е и като минат болките е изтърван момента? Имам силни болки, естествено сега няма как, чак довечера, но мен обикновено ми минава след няколко часа. Тоест изпускаме момента ли?

# 611
  • София
Хибче, ако тези болки означават пукането на фоликула и „излизането“ на яйцеклетката, тя живее неоплодена до 12 часа, така че ако това се случва в момента - едва ли изпускате момента, ако довечера има лИбоФ. Heart

При мен, например, има леко напрежение в яйчниците ден-два преди самата овулация, а в деня на овуто - специфична болка не повече от минута. Миналия месец даже го чувствах като „натъртено“ още няколко часа след това. Обяснявам си, че това е моментът на пукане на фоликула.

# 612
Дано да е фоликула, то даже ме отпусна, но беше толкова силна болката едвам ходех дори.

# 613
По мое мнение (не съм спец естествено, ако има някои по компетентен да каже) болката която се усеща е самото пукане на фуликула, а след това самата яйцеклетка живее около 12 часа до 24, така че мисля че не се изпуска момента.

Момичета аз този месец след проверката на тръбите и малко успокоение, ММ е на добавки за подобряване на спермограмата, съм решила да не следя овулация с тестове и други такива, а да си се обичаме, малко да се успокойм от натрупалото се напрежение. Меря само БТ, Sunflower92 мисля че ти пита за момичето което мери орално, е аз съм. Това е втори месец, който меря. Първия разбрах "схемата" - падане на температурата ден - два преди ову и после покачването, но този месец не съм имала толкова драстично падене, за момента не се е покачила още, но овуто ми трябва да е днес или утре ще го гледам и пак ще споделям.
Ден 8-ми от МЦ док каза че в десен яйчник има 15мм. фуликул, доно този месец го хванем.

# 614
Tulipa_ , нали СГ беше добра ?
Кога ще сте в клиниката? 

Общи условия

Активация на акаунт