Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 704
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Звучи много благородно това с приемното родителство ако е както го казваш. Но после ти се къса сърцето. А с по големи дечица и за тях е тежко...

# 586
Да, така е, но от друга страна, ако наистина се връщат при родителите си, ще е хубаво, защото няма да се чувстват изоставени, както ако отиват в дом за сираци.
Ох, не знам, много пъти са ми минавали такива мисли в главата. Обичам деца и много искам да имам деца около себе си. Все повече се замислям, че много съм си сбъркала професията, трябваше да стана някоя детска учителка и да им се радвам там в някоя ясла или градина... хем аз ще си задоволявам нуждата да ги гушкам, хем няма да с изоставени и ще си имат родители.

# 587
Сънчо , ти ще си имаш твои деца , които да гушкаш Kissing Heart

# 588
Да, така е, но от друга страна, ако наистина се връщат при родителите си, ще е хубаво, защото няма да се чувстват изоставени, както ако отиват в дом за сираци.
Ох, не знам, много пъти са ми минавали такива мисли в главата. Обичам деца и много искам да имам деца около себе си. Все повече се замислям, че много съм си сбъркала професията, трябваше да стана някоя детска учителка и да им се радвам там в някоя ясла или градина... хем аз ще си задоволявам нуждата да ги гушкам, хем няма да с изоставени и ще си имат родители.
Никога не е късно! То има недостиг.
Аз съм учила за учителка ама пуста икономика, започнах работа в частния сектор.

# 589
Ейй, всички ще си имаме деца !!!!

# 590
Аз ще имам, не съм се отчаяла и изгубила надежда. Просто много обичам деца и ми се иска да работя с тях. Simple Smile

# 591
И аз ги обожавам.  Вчера научих,че моя приятелка е бременна 😲 вече 6месец . Така се зарадвах и моя мъж ми вика /хайде ти кога ще родиш/ ......а аз нямам отговор😄

# 592
Кажи му - като ме осемениш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 593
Хихи /бункера го пълни,а вътре трябва да се пече/ както казва той. А аз само да попитам това зацапване ,кога се появява,знам че не е и задължително да го има

# 594
Хиба, трансвагинална лапароскопия опция ли е?! 😊
Говориш ми на чужд език...отивам да чета какво е това.

# 595
Хихи /бункера го пълни,а вътре трябва да се пече/ както казва той. А аз само да попитам това зацапване ,кога се появява,знам че не е и задължително да го има

Ако питаш за имплантационно, мисля че от 8мия до 10тия ден или 12тия макс.

# 596
Момичета , аз пак съм болна Sad  Този месец ще се въздържам от лекарства , карам на чайчета . Чудя се сироп за кашлица дали мога да пия . Овулацията ми трябва да е към 10-ти

# 597
Момичета , аз пак съм болна Sad  Този месец ще се въздържам от лекарства , карам на чайчета . Чудя се сироп за кашлица дали мога да пия . Овулацията ми трябва да е към 10-ти
Може,даже знам за случай,в който приятелка беше само с една тръба и много искаше да забременее,та не знам кой й беше казал да пие сироп за кашлица,защото те са с втечняващо действие и помагат за засилването и на цервикална та слуз,та не знам дали беше случайност,но факт,че същия месец забременя!
И аз съм като теб,но от днес (денят ни на ову) съм на хапчета,защото просто не издържам и ако това можех да го преживея,за да се обичаме тая вечер,то капака на къръщината е че утре съм на АГ от здравна каса,за който преглед чакам от 2 месеца и тря да ми вземат ЦМ!
Та тоя месец аз го пиша дъждовен! 😢
От няколко дни насам не спирам да си мисля за астроложката на Хопчи,може ли да ми дадеш координати? Ей така да пратя майка ми,че аз не съм в Бг...

# 598
Aми аз по принцип съм на мнение, че човек не трябва да си неглежира здравето заради предстояща О.
Ами ако цикъла е ановулаторен, а ти се въздържиш от лекарства и положението зазлее?! Особено пък кашлица.. с нея шега не бива.
Иначе има теории, че сиропа за кашлица спомага забременяването, защото втечнява всички секрети в тялото, в това число и цервикалния. Не бих го пила с такава цел, но ако съм болна - бих , независимо кога чакам или не чакам менструация Simple Smile

# 599
Дени , не мога и този месец да отпиша Sad Декември нямахме възможност за опити , януари бях супер болна , февруари не засякох овулация , сега ако и март го отпиша направо ми иде да се откажа .

Общи условия

Активация на акаунт