Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 705
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, момичета!
Пиони, стягай се за нова темичка 😘
Ивиед, не се казвам Вики Simple Smile
Съншайнче 9051 ти си една ходеща енциклопедия. Много си ни полезна. 🤗
Христена и аз съм така. От скоро го забелязах. Като ме почне от О та чак до М съм пикла. А изобщо не съм по течностите. Въпреки, че трябва да се пие вода.
Йоанка аз май няма да стигна до тест. Напрежението в гърдите ми отслабна, започнаха едни бодежи ниско долу, изприщих се както си трябва, абе всичко си е вестоносец за цикъл, само дето изпреварва събитята с една седмица. Ама нищо, здраве да е Simple Smile
Джулка, много страшно ми звучи, това което си описала. Голяма смелост си момиче.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 17:49 от Куки- Муки

# 571
Момичета, днес гушках новородено бебе! От сегашната си позиция бих казала че всяко усилие, надежда и сълза си струват! Heart това е най-хубавото чувство  на света, а не мога да си представя какво е да гушна своето. Нека на всяка да се случи! Heart

# 572
Аааа куки НЕчакай с мен. За никакви лелки да не съм чула. 😂 Моите болки продължават, гърди така и не почват да ме болят(а ме болят само при Б) и се опъпчих яко. Нямам големи надежди като цяло ама какво да се прави. 
Peoney само като си помисля за новородено и ми се доплаква. А покрай мен дечица малки, големи, новородени да искаш, че чакаме и още. Важен е финала и тогава ще си е струвама всяка болка и сълза! И аз като нямам детенце съм се чудила какво ли ще е да си е моето.... 🤔😊

# 573
Peoney, толкова е хубаво, че искам да работя някъде, където работата ми да е само да гушкам бебета и деца, много е зареждащо. Simple Smile

# 574
И миришат много хубаво малките бебета 😊 От много гушкане съм се “вмирисвала” и аз - страшен кеф е ❤
Аз засега гушкам само една огромна котка като бебе 😂😂😂😂, ноо ще дойде и нашето време 🤗 Наскоро бях сънувала, че съм бременна, отивам на доктор и ми казват: Честито, чакате котенце! 😬🥺☹ много зле го преживях тоя сън 🙈

# 575
Скоро ще изпишем темата. Давайте заглавия

# 576
Имаше много хубави предложения няколко за тази още. Може някое от тях...

# 577
Заглавия предлагам или да гласуваме старите отново или да използваме следващото с най-много вот Simple Smile

# 578
Работех преди години в Дом Майка и Дете , нямах намерение тогава да раждам , но ги гушках и обичах всички... прибирам се и мисля за тях... и разказвах на моите за тях... преживях го много тежко изкарах 7-8 месеца при тях...  но тази работа не беше моята и не е оферта

# 579
Аз пак бих си предложила заглавията от предната тема, така че също смятам, че е добре да пуснем пак същата анкета без текущото заглавие. Simple Smile

Днес пак се замислих и казах на мъжа ми колко хубаво би било да сме приемно семейство и да помагаме на дечица, но само като си помисля, че ще са временно при нас и ще трябва да ги върнем, сърцето ми се къса, но си мисля, че малко егоистично разсъждавам, защото може да ни е мъчно, че трябва да ги върнем, но също така можем да им подарим и много хубави моменти и любов.

# 580
Пиони, аз предлагам следващото по резултат заглавие. Мен лично всечки ми харесаха, така че което и да е все ще ми хареса. Много е хубаво да гушкаш новородено и наистина миришат много хубаво, омайващо.
Йоанка, а дано да не дочакаме, ама надали Simple Smile . Поне при мен, ти си ми надеждата. Все пак докато няма лелка всичко ни е позволено, даже и симптоми да си имаме 😂

# 581
Днес пак се замислих и казах на мъжа ми колко хубаво би било да сме приемно семейство и да помагаме на дечица
Сън, има ли все още такива възможности в Бг? Доколкото знам домовете за сираци ги закриха и са вече в защитени къщички. Аз също съм искала да бъда приемен родител (даже като си нямах половинка), но мисля, че за детето ще е още по-тежко като трябва да се върне в дома. Та само до "доброволец" в детски дом стигнах. Simple Smile

# 582
С тази БХ бременност сега незнам как да си изчислявам следваща овулация и Ц.по старо му 26 дни или 32 както ми закъсня Thinking

# 583
С тази БХ бременност сега незнам как да си изчислявам следваща овулация и Ц.по старо му 26 дни или 32 както ми закъсня Thinking
Според мен от първия ден на цикъла си брой , не използваш ли програмки за телефон? При мен автоматично си смята

# 584
Днес пак се замислих и казах на мъжа ми колко хубаво би било да сме приемно семейство и да помагаме на дечица
Сън, има ли все още такива възможности в Бг? Доколкото знам домовете за сираци ги закриха и са вече в защитени къщички. Аз също съм искала да бъда приемен родител (даже като си нямах половинка), но мисля, че за детето ще е още по-тежко като трябва да се върне в дома. Та само до "доброволец" в детски дом стигнах. Simple Smile

Преди време имаше едно предаване Такъв е животът. Там имаше едно приемно семейство, ако не се лъжа, в някое родопско село. Те гледаха едно бебе, чиято майка не се беше отказала от него, но нямаше възможност да го гледа от самото му раждане. Беше самотна майка и имаше по-голямо детенце с ДЦП, а и май нямаше дом и чакаше общинско жилище или имаше дом, но се налагаше ремонт. И в двата случая помня, че домът ѝ имаше нужда от ремонт. Приемните родители на бебето ѝ ходеха и ѝ помагаха за ремонта на жилището, водеха ѝ бебето да го вижда и, когато тя си стъпи на краката, бебето се върна при нея.
Не съм запозната, но смятам, че такива са приемните семейства в момента, че гледат деца, за които родителите им временно нямат възможност да се грижат. Извинявам се, ако не съм права, наистина не съм запозната. Знам само, че го направиха да се води като професия и получаваш заплата за това, че си приемен родител, и отделно получаваш някаква сума за нуждите на самото дете.

Мими, според мен си брой от деня, в който ти е дошло и пак толкова дни, колкото ти е бил по принцип цикълът. Сега може и да се промени малко, докато се регулира. (Само предположение е това, не съм имала БХ и нямам наблюдения какво се случва)

Общи условия

Активация на акаунт