Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 710
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
И аз пишкам често около и след овулацията . Мислех си , че съм завъдила някоя гадинка , но последния път микробиологията ми беше много чиста , на цитонамазката също не излезна възпаление . Аз обаче имам друг въпрос , някъде след или по време на ову , изпитвам болки при полов акт и при сядане . Вие имате ли такива усещания ? То не е всеки месец , а от време на време .
Вики , ПКЯ ли имаш , че ще ти правят дрилинг ?
И аз имам болка при самия акт. Колкото и влажна да съм (извинявам се ако звучи вулгарно) докато проникне и малко след това е отвратително,но след това сякаш се отпуска нещо и минава. А сега след ову не искам да чувам да секссссссс......хахаха

# 556
Хриси и аз бях така, не исках секс след О амааа.... правете и след това. Моята приятелка мислеше, че е изтървала нещата понеже беше на АБ и не правиха нищо около О. Правили са секс след това и резултата е - бременна в осмия месец. Не разчитайте само около Ову-то особено, ако не е доказано с фоликуметрия!
Истината е, че колкото и да ни се иска, няма формула за правене на бебе. Никога не може да сме сигурни, че сега е момента.... 😁

# 557
И аз подкрепям секс след О. И преди. По-добре равномерно цял месец, а не на маратон по време на О до пълно изпротивяване...

# 558
Hiba, изчистват ти маточната шийка, мушкат ти едно тънко катетърче с малко балонче на него(рокет)- лекарят ми обясняваше за какво е, но аз бях в друго измерение от страх и параноя, та нищо не помня. При самото поставяне на катетъра много ме заболя и се разплаках- аз съм прекалено чувствителна напоследък, нещо ми става, болката я усещам двойно повече, преди не бях така. И зъболекарката ми го забеляза, нещо хормонално ще да е. След това мушна трансвагиналния скан и с него наблюдаваше какво се случва, докато сестрата вливаше течността през катетъра. Той казваше, че е вода, но сега му четох репорта и пишеше, че е EX EM Foam Kit. Не изпитах повече болка. Не са ми слагали упойка. Всичко продължи около 20-30 мин, защото се поизмъчи с лявата тръба- гадната тръба и яйчник, които всеки месец ми таковат таковата! Изпълваше се по-бавно и се изтичаше по-дълго от  тази вдясно- според мен има някакво нагъване, но той каза, че е ок. Направи снимки на течността в тръбите и изтичането. После имах леко зацапване на деня и на следващия ден, а сега съм на антибиотик за 5 дни. Имаше леко неразположение за 30 мин само, нищо страшно.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 18:17 от Анонимен

# 559
До пълно изпротивяваване 🤣🤣🤣🤣🤣
И това сме го играли. Секс нон-стоп 7/8 дни х 2 пъти на ден и после му казвам на ММ: “Само да си ме докоснал!!!” 😂
Както се казва work smart, not hard! Ама то пусто като все ме гони параноята, че го ИЗПУСКАМЕ това яйце 🤣 🤣 Понякога си мисля, че да спечеля от златните пирамиди(не, че ги играя де..) е по-лесно отколкото да уцеля овулация 😬🤔

# 560
Аз съм съгласна с вас,но липсва някак желанието след ову. Ние си имаме активен полов живот. Правили сме след ову много пъти,но резултат - . Та някакво чувство,интуиция може би имам за този месец . Не се залъгвам сама , но и не се надявам силно. Чакам си спокойно 2те седмици . От днес 10дни съм отново на дуфастон.  Не би навредил ако има б бременност?

# 561
Даже ще помогне ✌ Стига да си започнала приема му след О. разбира се Simple Smile

# 562
До кога го пиеш дуфастона? До 10 дни след О няма Б. Инъче може да спомогне закрепянето на ембриончето. При тромбофилии само не се препоръчва след Б!

# 563
Hiba, изчистват ти маточната шийка, мушкат ти едно тънко катетърче с малко балонче на него(рокет)- лекарят ми обясняваше за какво е, но аз бях в друго измерение от страх и параноя, та нищо не помня. При самото поставяне на катетъра много ме заболя и се разплаках- аз съм прекалено чувствителна напоследък, нещо ми става, болката я усещам двойно повече, преди не бях така. И зъболекарката ми го забеляза, нещо хормонално ще да е. След това мушна трансвагиналния скан и с него наблюдаваше какво се случва, докато сестрата вливаше течността през катетъра. Той казваше, че е вода, но сега му четох репорта и пишеше, че е EX EM Foam Kit. Не изпитах повече болка. Не са ми слагали упойка. Всичко продължи около 20-30 мин, защото се поизмъчи с лявата тръба- гадната тръба и яйчник, които всеки месец ми таковат таковата! Направи снимки на течността в тръбите и изтичането. После имах леко зацапване на деня и на следващия ден, а сега съм на антибиотик за 5 дни. Имаше леко неразположение за 30 мин само, нищо страшно.
Ти си герой в моите очи.

# 564
Аз съм съгласна с вас,но липсва някак желанието след ову. Ние си имаме активен полов живот. Правили сме след ову много пъти,но резултат - . Та някакво чувство,интуиция може би имам за този месец . Не се залъгвам сама , но и не се надявам силно. Чакам си спокойно 2те седмици . От днес 10дни съм отново на дуфастон.  Не би навредил ако има б бременност?

Аз съм ЗА! А защо сега? Аз сега ли да започвам утрогестана? Grinning Мислех, ако има + тест тогава.

# 565
От 16ден на цикъла 2х1 по схема за 3месеца. От днес ми е 3месец

# 566
По същата схема съм и също ми е 3ти месец 😁 Аз мисля, че от него пишкам много, защото преди не съм пишкала така често след О. Естествено това е моя теория 😂 Може и да не ми е правило впечатление, а сега понеже се вглеждам във всякакви неща да го забелязвам. 😊

# 567
Според мен на Хриси й е изписан по стандартната схема - ако има Б да спомогне задържането(макар че ако е некачествен ембрион това няма да го спаси) или ако няма Б да й дойде редовна менструация. На много жени с нередовен цикъл се изписва дуфастон. Аз веднъж пих - беше Адът под Земята за всички около мен. Щях да убия някой от напрежение и нерви!
Иначе утрогестани ала-бала други “помощни вещества” не знам доколко е добра идея да се приемат без консултация с доктор Simple Smile Даянка, моля ти се не вземай никакъв утрогестан СЕГА 😂😂

# 568
Джули значи пак с ренген се прави така ли? Не знам, не ми се нрави тази процедура. Хем искам бебе, хем не искам да пия хормони или някакви такива изследвания..
Навсякъде бебета виждааамм

# 569
Хиба, трансвагинална лапароскопия опция ли е?! 😊

Общи условия

Активация на акаунт