ЮЛСКИТЕ ДЕЦА ги чака ВЕСЕЛБА

• 13 498
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Честит Рожден Ден на Бисерчо на Bisi , Десислава на van-dan , Боян на miaou и  Ния на elmo!!! Да са ви живи и здрави!!!

# 106
Честит рожден на Ния,Деси,Боян,Бисерчо и на всички на дечица,които съм пропуснала до момента! newsm59  bigdance2 newsm67Да са живи и здрави и много щастливо детство им пожелавам,много да слушкат мама и тати!

# 107
Честит Рожден Ден и на днешните ни празнуващи дечица Ния,Деси,Боян,Бисерчо!Да са живи и здрави!Весел празник и на семействата  bouquet

# 108
4естит рожден ден на
                                     днешните рожденици а също така и на
                                          АЛЕКСАНДРА   
              Саши бъди жива и здрава  и много да радваш мама !!!! newsm59 nbirthday  bigdance2 newsm67  party002 Tada Gift Tada  Party Time  4uu  Gift

# 109
Здравейте момичета!

Първо искам да честитя рождените дни на всички сладки юлчета досега, да са ви живи и здрави, много засмени, палави и щастливи!!!

newsm59 nbirthday newsm59

Сега специално за днешните рожденици Ния , Деси, Бисерчо и Александра - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!  Пожелавам им да растат здрави и усмихнати и много да радват всички около тях!
 baloni bdbaloni baloni

Благодаря на всички за пожеланията и за моето пораснало вече момче, черпя виртуално всички по едно парче от любимата ми шоколадова торта, да ви е сладко!

Ние днес вечерта ще празнуваме вкъщи с бабите и дядовците, а в събота ще организирам детско парти. Ще пусна снимки, чакам и от вас!

# 110

Честит рожден ден на Бисерчо, Деси, Боян и Ния!
Бъдете живи и здрави! Желая ви щастливо и безгрижно детство, много късмет в живота! Весел и незабравим празник
!
newsm51 newsm51 newsm51 newsm67 newsm67 newsm67

# 111
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ, НИЯ И НАШИТЕ ПРИЯТЕЛЧЕТА БОЯН И БИСЕРЧО!
ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ МАМИ!  newsm51

# 112
 newsm59  bigdance2  ura

Честит рожден ден на Бисерчо, Деси, Боян и Ния!

Да растат здрави и щастливи и послушно-непослушни. Честит празник.

# 113
и от мен Честит Рожден Ден на днешните рожденници!!!

Весело изкарване от нас!!!

Благодаря на всички за пожеланията. Черпя ви и аз! Аз отивам да празнувам!

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 18:55 от Bisi

# 114
  • Все на втория етаж
Честит Рожден Ден на всички рожденници днес. Да са живи и здрави и много щастили! Да слушкат и да радват мама и тати!!!
Всичко най- добро!  bouquet

newsm51 newsm59 newsm67 newsm59  ura  bigdance2 Tada

# 115
Вече сме на две годинки!!!
Вижте как се духа свещичката с всичка сила: http://smg.photobucket.com/albums/v329/Bisi/?action=view&cur … ;imgAnch=imgAnch2
доволен от себе си: http://smg.photobucket.com/albums/v329/Bisi/?action=view&cur … ;imgAnch=imgAnch1
мама го цунка след поредното палене на свеща и духане: http://smg.photobucket.com/albums/v329/Bisi/?action=view&cur … ;imgAnch=imgAnch3

Няма да ви разправям колко пъти я палихме тая свещ, голяма радост, голям купон.

# 116
Честит Рожден Ден на Мария!!!
Весело изкарване днес!

# 117
 newsm59
Честит рожден ден на Мария!
Бъди жива и здрава! Весело празнуване!
newsm59

# 118
ЧРД на Мария!Да си жива и здрава и много щастлива! newsm59 newsm38 newsm38  Gift  Party Time newsm18 Tada

Няма да ви разправям колко пъти я палихме тая свещ, голяма радост, голям купон.

и при нас същата история Grinning

# 119
Имаме си и двама именника днес ИЛИЯН и ИЛИЯС!Да са живи и здрави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт